Doğruyu söylemek gerekirse kadınlar parası çok saç şekli klan Kıvanç Tatlıtuğ ye benzeyen parası olan erkeklere gülerler kendilerini güldüren erkek bu devirde işe yaramaz ceplerini dolduran erkek işe yarar
30 yaşındayım şu zamana kadar ne kadar bayan arkadaşım olduysa. Kendilerini güldüren erkekleri bilmem ama. %80 inin kendilerini ağlatan değersiz hissettiren.. psikolojik olarak şiddet uygulayan erkeklerin peşinden gittiklerine Deli gibi peşinden koştuklarına şahit oldum..
Her güldüğümüzden etkilenmeyiz. Sürekli vakit geçirdiğimiz birinin yanında tebessümlerimizin ardı arkası kesilmiyorsa evet bu kişi bizi etkiliyor diyebiliriz. 🤷♀️
@ummtsss @ummtsss @ummtsss Ben basmakalıp dışı olduğum için sıradışı cevap vermek istiyorum, kadınlar me güldüren erkek, nede hoşlandıkları erkeklere gülerler!!! Kadınlar bakışları ile güven veren, davranışlarıyla kendini önemli hissettiren, duruşuyla sözüyle kararlılığı ile kendi özgüvenini sağlamlaştıran erkeklerden hoşlanırlarda gülerlerde yemek yerler su içerler gecenin bir vakti şarap bile içerler, Yeter ki kendisine Kadın olduğunu hissettirsin
Bu aslinda cok derin bir konu. Kimi kadin kendini gulduren erkeklerden hoşlanırken kimisi hoşlandığı kisiye guler.
Ayrica benim gözlemlerime göre espirili, mutlu, şen erkeklerden ziyade kadınlar sadece kendisine ilgi gösteren erkekleri beğenir ve onlarla olmak ister.
Yeter ki hoşlanalım bir ev yanmış odaları düz desin ağzımız yırtılarak güleriz sjddkddjdkdjkd ama cem yılmaz gibi tipten kaybedip sempatiden kazanan erkek de çok.
Gerek erkek gerek kadın kimi insanlar gerçekten eğlencelidir. Espri kasmazlar. Zaten eğlencelidirler ama kimi insanda sirf espri kasmak için zorlar kendini ve itici olurlar. İlk seçenekteki gerek kadın gerek erkek iticidir
Kadınına göre değişir bazısı güldüren erkekleri sevse de bazıları da ciddi erkeklerden mafya vari erkeklerden hoşlanır. bazısı sert seveni sever bazısı da okşayarak seveni.!
Kadinlar kendilerini güldüren komik erkekleri severler dost olmak isterler ama daha ilerisini pek düşünmezler genelde olgun ve ciddi erkeklerle evlilik düşünürler