Merhaba
Hayatıma hiçbir kız almadım 15 yaşında birine aşık oldum köyümden birine. Konuşmaya başladık. Ben sevdiğimi söyleyince konuşmayı bıraktı ama 8 yıldır unutmadım aradan fake hesap açıp hesabına bakıyordum hiç yazmıyordum. sadece son 2 yıl mesaj yazdım ve engelledi sürekli Şimdi fake hesap açtım şlk defa profilinde bir m harfi gördüm ve yazdım duygularımı döktüm tehtit vari bir şekilde beni tehtit etti. Bende hayatındaki kişi dikkat etsin dedim. Bana sen beni nasıl tehtit edersin vs dedi.
busefer açık bir şekilde tehtit vari konuştu. Şuanda kahrolmuş durumdayım. Hayatıma kimseyi almamıştım onun için. Nasıl baş edeceğim bu duygu ile onu bilmiyorum. Anneme kızı sevdiğimi söylemiştim annesi ile konuştu hatayında biri olduğunu söylemedi sürekli tekrar görüşürüz vs dedi Umutlu konuştuğunu söylemişti annem. Hatta bu konu karşı tarafa açılınca dahada samimi olaylar oldu annem ve annesi tarafında. Ama gelin görünki durum bu. Allah onları mutlu edermi? Şuanki duygunu nasıl açıklayacağımıda bilmiyorum. kafam karışık.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer