Aşık olduğum kız sevgilisinden ayrıldı, bir süre beklemeli miyim?

İş yerimizde 7-8 aydır çalışan bir mimar var. Ben patron oğlu (bende inşaat mühendisiyim bu arada) o ise bir çalışan ama aramızda patron çalışan ilişkisi olmuyor (genel olarak böyle işyerimizde). İlk başlarda çok samimi değildik fakat zaman geçtikçe ben bu kızdan hoşlanmaya başladım hatta hoşlanmayı bi kenara bırak deliler gibi aşık oldum. İlk başlarda ortak arkadaşımız olmadığı için sevgilisi olup olmadığını öğrenemedim hatta öğrenmem baya zaman aldı yaklaşık 3-4 ay kadar. Ama kız hiç çok ahlaklı namazında niyazında hiçte söz etmiyor sevgilisi olduğundan veya öyle erkeklerle takılan bir tip değil. Neyse gel zaman git zaman ben öğreniyorum bir şekilde ondan sonra bizim bi akrabnın kızı var o da bir süredir çalışıyor bizimle ona bahsettim duygularımdan, o ise beni farkettiğini bunu bizim mimar kıza da anlattığını söyledi. Bizim mimarın tepkisi ise olamaz olmasın gibisinden ( yani hayatında biri varken bunu söylemesi gayet normal ) ben yine biraz daha bekleme başladım çünkü sallantılı bir ilişkisi olduğunu öğrendim. Benim duygularımdan haberi var ve bana halen sıcak davranmaya devam ediyormuş o zamanlar. Hayatında biri var benim duygularımdan haberi var ve soğuk davranmıyor? İşin özü şu an 2 haftadır ayrılar ve biz gayet hoş beş konuşuyor şakalaşıyoruz ve sürekli bana karşı güler yüzlü. Ama yine de emin olamıyorum sizce biraz daha beklemeli miyim yoksa birşeyler içmeye davet mi etmeliyim.
Aşık olduğum kız sevgilisinden ayrıldı, bir süre beklemeli miyim?