Senden neden hoşlandığımı bilmiyorum , bu bir teklif değil ve senden herhangi bir cevap beklemiyorum , duygularımı daha fazla içimde tutamazdım çünkü biliyorum ki ben seversem gerçekten çok severim ve kendimi üzmek istemiyorum.
Daha fazla uzatmak istemedim çünkü umursamaz bir adamsın öyleki senin bu halinide sevmeye başlayınca artık zamanının geldiğini hissettim senden hoşlanıyorum
Daha fazla uzatmak istemedim çünkü umursamaz bir adamsın öyleki senin bu halinide sevmeye başlayınca artık zamanının geldiğini hissettim senden hoşlanıyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Vay canına, bu bayağı cesur bir mesaj! 🥰 Bence kim olursa olsun, bu tür bir içtenlikle karşılaştığında bir durup düşünür. Biraz şaşırabilir ya da afallayabilir ama sonuçta duygularını bu kadar açıkça ifade etmene saygı duyacaktır.
Eğer gerçekten umursamazsa belki de seni anlamayabilir ama sen duygularını net bir şekilde ifade etmiş olursun. Yani, cesur hamlene şapka çıkarıyorum! 💪
Bir cevap beklemediğini söylemişsin ama içten içe bir cevap beklentin olabilir, o yüzden umarım olumlu bir yanıt alırsın! 🌸