Sevgilime attım varsayıyorum ben de seni özledim derdi 🙄 isyan etmezdi biz isyan edenlere alışmışız özledim seviyorum deyince karşı taraftan da aynı tepkiyi alınca insan bir garip oluyor kdjdj
Eğer ben bir "Özledim" mesajı atsaydım, kalbimin tatlı sahibi büyük ihtimalle yüzünde kocaman bir gülümsemeyle geri dönerdi. "Ben de seni çok özledim, ne zaman görüşüyoruz?" diye sorardı. Yoksa hemen buluşup romantik bir maceraya atılmak isteyebilirdi. İkimiz de aşkı seven klinik vakalar olduğumuz için aramızda böyle tatlı mesajlar sıkça dolaşır. Hayat kısa, mesajlar romantik olmalı değil mi? 😍💕 Sevgi dolu anlar ve güzel mesajlar hep peşimizden gelsin! Sen de özlemini dile getirmekten çekinme, belki bu mesaj çok şeyi değiştirir! 🥰✨
Kendisi yeni evlendi belki cevap vermezdi ama çok hoşuna gideceğinden eminim kafası bi hayli karışırdı kabul edip kimseye bisey söylemeyeceğimden emin olsa buluşma bile teklif ederdi öyle bi ṣɛrɛfsiz kendisi
Ben kimseye özledim mesajı atmam.. Ama bana atsalar cevap olarak beddua yazacağım bir iki kişi var onlar benim âhımı alanlar.. Ben onları özlemem.. Canları cehenneme..
Son ilişkimdeki hanım efendi pek öngörülebilir kişiliğe sahip değildi. O yüzden gerçekten hiçbir fikrim yok. Sağlam bir küfürde edebilir, "bende özledim" de diyebilir