Erkek arkadaşım kavgalarımızı annesine anlatıyor?

Biz çok şiddetli ağır sözler kullanarak kavgalar ediyoruz. 8 aydır ilişkimiz var artık kavgalar mide bulandırıcı oldu. İki kez kavgamızda benim kullandığım kelimeleri annesine anlattı. Annesiyle aram çok iyiyken annesi istememeye başladı siz birbirinize saygısızsınız o kız da seni aldatır diye. Oğlunun ne haltlar yediğini ben anlatmıyorum ya sonuçta.
sonra her seferinde yeniden barışmak için geldi annesi karşı çıktığı için git annenle çöz düzelt dedim annesiyle her şeyi normalleştirmeye çalışıyordu tam her şey yeniden normale dönerken geçen kavga ettik yine gidip annesine anlatmış annesi de yine aynı şeyleri söylemiş. Ben bunu kendi evimde telefonunda farkettim annesi mesaj atmıştı nerde kaldın diye cevap ver dedi verirken mesajları gördüm. Niye mesajlarımı okuyorsun diye bağırdı. Ne anlattın annene dedim. Gitmiş söylediğim sözleri anlatmış. Bende evden kovdum çantasını kapıya attım hadi git yeter bu sondu dedim. Ben ne yaşarsak yaşayalım aileme yansıtmıyoken o karı kılıklı gibi annesine anlatıyor. Sizce iyi yapmış mıyım ayrıldım?

Güncellemeler
1 yıl
Sitede aktif kimse yok
Erkek arkadaşım kavgalarımızı annesine anlatıyor?