Kocam aramizdaki tartismalarimizi annesine anlatiyor?

bi kac aydir evleyim esimle. Şu an ayri ulkedeyiz oda yakinda yanima gelicek. Uzaktayiz diye tartismalar olmaya basladi cok, birbirimize kirici sozler soylemeye basladik. bi gun telefonda tartisirken annesini yanina cagirip beni sikayet etti, hatta annesinin yanina bana bagirdi. simdi annesi beni durmadan ariyo, beni suclayarak konusuyo ve karismaya calisiyo hatta bidaha olursa benim huyum pistir filan diyo. Annemle bu konuyu konusmak istedigini soyluyo annem hergun hastanede hasta dedem ve ananem icin ugrasirken. Bu duruma 0 saygi gosterdiler. Bu konusmalardan sonra esim kirici sozler devam etmeye basladi, sana savas actim filan diyerek. Surekli bana tehtit ediyo mesela tanimadigi is yerimdeki kisilere tuhaf seyler yazip sonra bana atiyo. Annesine aramizdaki mesajlari bile gosterdi ya (kendi mesajlarini silmisken). Simdi annesi yine aricakmis beni, ama gercekten bununla ugrasicak seyim yok. Esime cok kirildim aramizdaki ozelimizi paylasti diye. Şu an evliligim annesi dahilmis gibi hissediyorum. Herseyi bitirmeye dusunuyorum.

Kocam aramizdaki tartismalarimizi annesine anlatiyor?