Kocamın aramızda geçen konuşmayı annesine anlatması doğru mu? Tepki göstermeli miyim?

Hep birlikte tatildeyiz Kocam, annesi babası, erkek kardesi onun eşi. Kocam öğlen yanıma geldi. Bir şey rica edebilir miyim dedi. Tabiki dedim. Seni seviyorum giyimine karışacak bir adam değilim ama annem babam burada o yüzden bir süre şort falan giyinmesen benim hatırım için dedi. Bende tabiki dedim. Sonra döndüm teşekkür ederim bunu farklı bir üslupla da soyleyebilirdin ama sen beni incitmemek kırmamak için elinden geldigi kadar yumusatiyorsjn o kadar değerli hissediyorum ki kendimi iyi ki benim kocamsin dedim. gerçekten duyguladim sarıldım. Oda sende bana karşı hassas olmasan bunları fark edip mutlu olmazsın karşılıklı olduğu için bu kadar anlamlı oluyor dedi. Neyse çıktı Bende kitap okuyorum. Biraz sonra çıktım. Mutfakta annesiyle teyzesine anlatıyordu bana böyle böyle dedi diye. Nasıl konu açıldı bilmiyorum belki annesi rahatsız oldu giyimimden uyar dedi sonrasında kizdi mi dedi oda anlattı gerçekten bilmiyorum. Ama ne olursa olsun aramızda geçen böylesine özel duygusal şeyleri anlatması doğru mu?

Kocamın aramızda geçen konuşmayı annesine anlatması doğru mu? Tepki göstermeli miyim?