Aşk İlişkileri Kocamı annemden kiskanmam doğru mu sizce? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Bilmiyordum ama fazla samimiyetli annemle ve bende kıskanıyorum çünkü bana o kadar sarılıp opmez Güncellemeler+1 yıl Güncel Kocamı annemden kiskanmam doğru mu sizce? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Defount Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 95% +1 yıl hmm anne fantazisi çoktan bi şeyler yaşanmıştır bile.. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Belkide Yorumla
YağızDemirören Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 88% +1 yıl Köpek kadar değerimiz yok, bence annenin kocanda gözü var 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Bencede Yorumla YağızDemirören +1 yıl Yalnız bırakma onlari Yorumla Soran +1 yıl Bırakıyorum malesef Yorumla YağızDemirören +1 yıl Ah be güzelim ne yaptın sen 😢 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl ne yaptım Yorumla
Hissizkalpler Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Annenle kocanın yaşları yakın mı? Annen genç ise bir risk olabilir 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Kocam 35 annem 49 Yorumla Hissizkalpler +1 yıl Annen yaşından genç duruyor ve bakimliysa şüphelen derim. Bana çok normal gelmedi Yorumla Soran +1 yıl Bakımlı değil ama konuşkan mest ede. Bir erkeği Yorumla
resnelii34 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Hislerinde haklı olabilirsin. Uzaktan izle yavaş yavaş. Neler gördü bu gözler 0 0 Yorumla
kemalplus Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 50% +1 yıl hmm neler konuşurlar neler yaparlar arkadaşım bir anlatırmısın bend eevliyim. 0 0 Yorumla
lovebdyman06 Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Bilmiyom. eger fzla yakinsa ister istemz kiskanman normal. 0 1 Yorumla lovebdyman06 +1 yıl Kc yaninda anneniz Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Samimitet riskli. Bazı fanteziler var... 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Aynen evet samimi olunca kıskandım Yorumla mdrx592 +1 yıl Az yaz bana anlatayım sana Yorumla
karisikkafa20 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 980 cevap paylaştı. yok artik 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla karisikkafa20 +1 yıl tehlikeli geldi açıkçası 🔥 Yorumla Soran +1 yıl Ben mi tehlikeli annem mi Yorumla karisikkafa20 +1 yıl annen Yorumla Soran +1 yıl Evet birşey olur diye korkuyorum Yorumla
hakan_ist Takip Et Guru Yaş: 47 , eic 46% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Yqw tovbe be ne fesatlik 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Benle ilgisi yok Yorumla hakan_ist +1 yıl E soru kime ait Yorumla
rahelşalom Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Kocan annene vurulmuş 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Tam tersi Yorumla
PssikoTerapii Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Aile yapınızı inceleyelim mi 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Olur Yorumla PssikoTerapii +1 yıl Bekliyorum Yorumla YağızDemirören +1 yıl Benimkini incelesene yiğidim Yorumla
Tuna2134567 Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Annen genç mi baban kaç yaşında 0 8 Yorumla Soran +1 yıl 49 annem babam 53 Yorumla Tuna2134567 +1 yıl Tm annen azgınsa isteyebikir genç Yorumla Soran +1 yıl Evet istiyor Yorumla Tuna2134567 +1 yıl Desene durum vahim Yorumla Tuna2134567 +1 yıl İstersen yaz Yorumla Soran +1 yıl Yok Yorumla Tuna2134567 +1 yıl Önemli Yorumla Soran +1 yıl Olsun yok Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Nasıl ya kocan sana sarılıp öpmüyor mu? 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Opuyor annemi de opuyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sizin aranız nasıl peki eşinle Yorumla Soran +1 yıl Normal Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Özel hayatınız nasıl Yorumla Soran +1 yıl Normal şu an için Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zaman çok dert etme Yorumla Soran +1 yıl tamam olur Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
hmm anne fantazisi çoktan bi şeyler yaşanmıştır bile..
Belkide
Köpek kadar değerimiz yok, bence annenin kocanda gözü var
Bencede
Yalnız bırakma onlari
Bırakıyorum malesef
Ah be güzelim ne yaptın sen 😢
Nasıl ne yaptım
Annenle kocanın yaşları yakın mı? Annen genç ise bir risk olabilir
Kocam 35 annem 49
Annen yaşından genç duruyor ve bakimliysa şüphelen derim. Bana çok normal gelmedi
Bakımlı değil ama konuşkan mest ede. Bir erkeği
Hislerinde haklı olabilirsin. Uzaktan izle yavaş yavaş. Neler gördü bu gözler
hmm neler konuşurlar neler yaparlar arkadaşım bir anlatırmısın bend eevliyim.
Bilmiyom. eger fzla yakinsa ister istemz kiskanman normal.
Kc yaninda anneniz
Samimitet riskli. Bazı fanteziler var...
Aynen evet samimi olunca kıskandım
Az yaz bana anlatayım sana
yok artik
Neden
tehlikeli geldi açıkçası 🔥
Ben mi tehlikeli annem mi
annen
Evet birşey olur diye korkuyorum
Yqw tovbe be ne fesatlik
Benle ilgisi yok
E soru kime ait
Kocan annene vurulmuş