Selammm
#Resmen ruhu ruhuma işledi. Sanırım ancak ölünce ruhlarımız ayrışacak.🥲 Not:Soru genel benle ilgisi yok!!!

Selammm
#Resmen ruhu ruhuma işledi. Sanırım ancak ölünce ruhlarımız ayrışacak.🥲 Not:Soru genel benle ilgisi yok!!!

Hayatımda tek biri oldu. Ve beni şair ruhlu yapmıştı. Kendimi unutturacak kadar çok sevmiştim. Olmadı. Sonra da zaten kimseyi sevemedim. Gerçekten o tanıyı da bilmiyorum. Kolay kolay bir daha o gözle kimseye bakamıyorsun.
🥲🥲
Bana tek artısı kitap yazma yeteneğim var. Yani söz şiir deneme türleri yazıyorum. Ama şöyle bir ön çizgim var. Olurda gerçekten kendi zihnimde düzgün edepli saygın ve sohbeti güzel biriyle konuşursam etkilendiğim 8 ay sevgililik düşünmeyeceğim dedim. Arkadaşlığı daha çok önemsiyor ve benimsiyorum. Bence bu arkadaşlık süreci daha önemli. Şu zamanda arkadaş olabilen yok. Bu yüzden her ilişki basit kavramını alıyor. Ama öyle biri de işte zor be. 😔
Çok zor hem de
@Büşraapue düşüncen için çok teşekkür ederim 😊🤲 evet hayatım da tek biri oldu. İnsan aklına fikrine düşüncesine göre birini kolay kolay bulamaz. Herkesin bir beklentisi vardır veya aradığı şeyler. Ben olması gerekenlere bakıyorum. Yani karakter olsun olgunluk olsun saygı sevgi sadakat anlayış olsunn. Ve tabiki de ne kadar umursamasakta dış görünüş olarak yanımıza uysun. Aslında bunlar çok şey istemiyorsun mu olur. Ama işte olması gereken şeyler bunlar diye düşünüyorum. Sadece günümüz de gerçekten zor. Çünkü en basit olgun insan bile çok az var.
Çok çok sevdim imkansız bir aşktı 1 yıl oldu halâ bile ağlarım müzik dinlerken ister istemez aklıma gelir hiç sarılamadığım yüzünü görmediğim birini çok sevdim ama ilahi adalet diyorum sadece sonradan nişanlı olduğunu öğrenmiştim yıllar geçicek ve onu yine unutmayacağım birgün evlenecek olsam bile yaşananlar ve hissedilenler unutulur mu hiç görmeseydim bu soruyu yine boğazım düğümlendiii
Evet ruhuma işleyecek kadar birini sevdim sonra muradımıza erdik. Ama sonu hüsran oldu 🥲 nasip diyorum.
Evet sevdiğim hoşlandığım insanlar oldu ama şöyle bir gerçek var her zaman için benim için bir şeyler tek taraflı yaşandı O yüzden nasip kısmet dedim önüme baktım, bazı şeyler olmazsa olmaz
Selam! 🤗 Koca yüreğin varmış senin! Evet, bence herkes hayatında en az bir kez böyle derin bir aşk yaşar. Ben de şu an bu modu dibine kadar yaşıyorum resmen! 🌟Sonuçta gerçek aşk, ruhları birleştirir ve öteki dünya muhabbeti var ya, belki de gerçekten ruhlar orada yeniden bir araya gelir. Kim bilir? 😉
Fotoğraf da baya etkileyici bu arada! 😍✨
Cevap
16Cevap
hayır maalesef hiç sevmedim ve sevilmedim bu hayatta
"Ruhunun diğer yarısıyla tanıştığında, başkalarıyla neden yürümediğini anlayacaksın..." Tolstoy
🥺🥲🥺🥲
Noldu😕
Sözün güzelliği 🥲
Sjdj evet cok guzel🌸
Duygusal 🥲
Evet😄
Evet sevdim hem ruhuma hem gönlüme hitap ediyordu
🥲🥲
😔😔
Nasıl sevdiysem artık başka birini sevemiyorum işte çünkü hiç kimse beni onun kadar güzel sevemez
🥺 gerçek aşk, sevgi bu işte ruhların birbirini sevmesi
Kesinlikle öyle 👍
Ruhuma işledi
Aşk değil bu bir büyü
Ama elden ne gelir
O beni unuttu ben de onu
🥲🥲
Evet bir kere sevdim böyle bir daha da öyle duygular hissetmedim.
Bir kere oluyor bence de gerçek aşk 🥲
Evet öyle ki onu görmediğim zaman hissediyordum varmış gibi sanki yanimdaymis. gibiydi hep içimi istiyordu yazdıklarıyla
🥲🥲
Uzun zaman oldu öyle biri olmayalı. Ruhum yerinde ve benimle takılıyor şimdilik😅
Hayır. Hiç böyle bir şey olmadı. Bu hiç sağlıklıda değil.
Bence herkes unutuluyor. İlk aşkta, son aşkta.
Baya sevdim öyle bi işledi ki kazıyamıyorum istemiyorumda kazımayı
Sevdim evet. Güzel günlerdi.
Ne güzel
Sevdim seviyorum seveceğim
Ne güzel
Sevdiniz ni ulan beni😂
Seni sevmeyen ölsün 😃
He ölmek yok sürünmece 🤞
Çocukken evet.. temiz duygularla 😂
En temiz duygular çocukken zaten 😃
Sonrası menfaat 😃
Amin 😃