Kimisi saplantı der kimisi kendini yeterince sevmiyor der kimisi hormonal bozukluk der. Ama gerçekten birini seviyorsanız onu her kötülükten uzak tutmak onun mutluluğuna mutluluk katmak belki de hayattaki tek amacınız olur. Her gün daha çok aşık olursunuz. Yaptığı her hareket sizi daha çok bağlatır kendine kötü bir şey bile olsa aşkın verdiği sarhoşluk ile gözünüze güzel gelir.
Bu da uğruna ölünebilecek birşeydir. Ölüm de her şeyin bir sonu değildir en nihayetinde.
Güncellemeler
+1 yıl
Süper soru teşekkürler
Hiç canınızdan çok sevdiğiniz biri oldu mu hayatınızda?
birisini seviyorsanız uğruna ölmek yerine onun için yaşayın! asıl aşk o dur onun için nefes almak
hiç kimseyi canımdan daha çok sevmedim eğer öyle olsaydı ondan vazgeçemezdim çok aşık oldum ama en önce kendimi seviyorum herkesten önce ve çok kendim
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Hiç olmadı. Ama birisi var, adı sürekli dilimin ucunda. Artık birine hitap ederken sürekli onun adı çıkıyor ağzımdan. Bu ilk defa oluyor hayatımda 😑 garip bir şey. Adını koyamadım, çok yakışıklı biri de değil aslında ama bana aşırı çekici, mükemmel geliyor. Karşısına oturup onu izlemek istiyorum saatlerce 😅
Oldu, birde bana büyük kayıplar olarak geri döndü, döndü derken yanlış anlaşılmasın o gideli yıllar oldu bana kalansa hiç güzel şeyler değil ama bugünümüze de şükür 🤗