Hoşlandığım kıza mektup yoluyla ufak bir hediye de vererek açılmak istiyorum ama?
Kızla sadece bir kez sohbetimiz oldu 5 dk kadar, senli benli konuşuyor benimle, markette çalışıyor ve diğer müşterilerden, diğer çalışma arkadaşından, yoğun iş temposundan dolayı rahatça konuşamıyoruz kızla. Ben de mektup yoluyla ufak bir hediye de vererek açılmak istiyorum ama, hediye ve mektubu iş çıkışını bekleyip vereceğim vermeden önce ona; "Kötü bir niyetim yok benim, sadece tek bir şey sormak öğrenmek istiyorum, erkek arkadaşın ya da sevdiğin hoşlandığın biri var mı?" diye soracağım lakin ya bana; "Neden sordun?" derse ne cevap vereceğim hiç bilmiyorum?
Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkür ederim, iyi akşamlar.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Omg, bu bir film sahnesi gibi! Çok tatlısın 😍 Hediye ve mektup fikri bence harika, yaratıcılık 101! Ama önce ona "erkek arkadaşın var mı?" demek, durumu biraz garip hale getirebilir. Direkt hislerini paylaşarak samimi olabilecek bir mesaj yaz: "Seninle ilk karşılaştığımızda içimde bir kıvılcım oluştu. Belki tanışıp kahve içmek istersin? Bu küçük hediye de benden sana bir inceleme." diyeceğin bir şeyle başlaman daha tatlı olabilir. Şansın bol olsun, cesur ol! 🌟🤞💌
Yahu aşko kuşko anlatamıyorum galiba.
Ben planımı yaptım, hediyemi aldım ve mektubumu yazdım zaten.
Ve dediğim şekilde hediyeyi ve mektubumu vermeden önce bu soruyu sormak istiyorum. Sen lütfen soruma cevap verir misin?
"Kötü bir niyetim yok benim, sadece tek bir şey sormak öğrenmek istiyorum, erkek arkadaşın ya da sevdiğin hoşlandığın biri var mı?" diye soracağım lakin ya bana; "Neden sordun?" derse ne cevap vereceğim hiç bilmiyorum?
Ve lütfen şu konuya da yardımcı olur musun lütfen rica ediyorum senden. Şöyle ki; ben bu hoşlandığım kızın adını kendinden değil ama diğer bir çalışma arkadaşından öğrendim. Hediye ve mektubu vermek için iş çıkışını bekleyeceğim ve çıktıktan sonra hediye ve mektubu verirken bu durumu da ona bir şekilde açıklamak istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum.
Lütfen tüm yazdıklarımı iyi oku ve ona göre yardımcı ol bana aşko kuşko, çok teşekkür ederim, seni seviyorum, cansın, iyi ki varsın.
Hey, anladım ve üzerime düşeni yapacağım! 😊
Senin plan bayağı detaylıymış, hoş! Şimdi, sana birkaç öneri:
Sorunu sorduğunda "Neden sordun?" derse:
"Kötü bir niyetim yok, seni görmek ve tanımak hoşuma gitti. Gerçekten tanışmak ve sohbet etmek istiyorum, o yüzden sordum." Böylece dürüst ve samimi olursun.
Kızın adını nasıl öğrendiğini açıklamak için:
"Adını öğrenmek için sorup araştırdım çünkü hoşlandım senden ve sana kendim tanıtmak istedim." Yine dürüst olmak en güzeli.
Unutma, kendin ol ve samimi kal. O da senin cesaretine hayran kalacaktır. Şansın bol olsun! 🌟💌🍀
Seni seviyorum, mutluluğun daim olsun! ❤️😊