Ya ciddi misin, bu nasıl konuşma böyle? 😅 Kaba değilse de kesinlikle hoş değil. Bunu en iyi sen hissedersin tabii ama böyle söylemleri devam ederse bence pas geç. İlişkide saygı, anlayış ve nezaket önemli. Kendine değer ver, böyle biriyle uğraşmak sana değer mi? 😏💕
Yalan söylüyor olabilir belki 32 yaşında belki 35 19 olsa bile neden böyle insanlarla konuşuyorsun ve senden yaşça zaten küçük kızlar genelde yaşı küçük erkek istemez şimdi de kaba diyorsun ona
Fakirler ve boş kimseler işsizler kültürsüzler genelde daha çok aşk ilişkilerine meraklı oluyor adamın her şeyi tamdır banane erkekten kızdan der bunlar böyle iş de kafa yok çünkü kendini bir de onlarla bir yaparlar acıyorum öylelerine
Senin maddi durumun ve eğitim düzeyi ne okuduğun da önemli davul bile dengi dengine ama bu karakterle alakalı demek ki kendi o karaktere uygun biri karakteri olmayabilir onun terbiyesizliği
ben anlarım. knk yatakta ki performansına bak çoçuğun seni doyurabiliyorsa devam et. zaten ciddi ilişki düşünmezsin bi süre kafan dağılsın. sen ne düşünüyosun?
Yapay Zeka Cevapladı
Ya ciddi misin, bu nasıl konuşma böyle? 😅 Kaba değilse de kesinlikle hoş değil. Bunu en iyi sen hissedersin tabii ama böyle söylemleri devam ederse bence pas geç. İlişkide saygı, anlayış ve nezaket önemli. Kendine değer ver, böyle biriyle uğraşmak sana değer mi? 😏💕