Veterınerlık bölümü hakkında ne düşünüyorsunuz. İş bulma konusunda derslerı konusunda
Cevabın nedir?
Dersleri zor diye biliyorum. Genelde 5 yılda falan bitirirmiş öğrenciler. Ama sevdiğin bir bölümse çok zevkli olur ya:) Kliniklerde falan iş bulunur rahat. Parası iyi midir bilmem.
05 Yorumla- +1 yıl
Cok cahılsın be abla. Zaten fakültenın kendısı 5 yıl:)
- +1 yıl
Şimdi kıvırma burda bi kere de hatanızı kabul edin. Bilmemekte bi problem yok merak etme ama böle kendını kurtarma cabaları ıcerısıne gırınce baya bi düşüyosun
- +1 yıl
Yahu kıvırmıyorum ben veterinerliğin her şeyini biliyorum küçüklüğümden beri veterinerlik fakültesinde büyüdüm. Dönem başı daha fazla ders alarak yani overload yaparak daha erken bitirdiğini bildiğim tanıdıklarım var. Beni cahillikle suçlayacağına bölümünü daha iyi araştırmanı öneririm!
veteriner hekimliği zor bir bölüm açıkcası :D iş bulursun ama kendini geliştirmen lazım iyi para var benim arkadaşım okuyor
07 Yorumla- +1 yıl
teşekkürler:) mesela ne kadar bir paradan bahsediyorsunuz
- +1 yıl
Parasını sordum sadece ben başka bölüm okuyorum zaten sorayım dedım
- +1 yıl
oKay
kpss de 60 puanla alıyolar ve başlangıç maaşı 2800 diye biliyorum
02 Yorumla- +1 yıl
çok iyiymiş baya maşallah:)
İş tercihinde yardımcı olabilir.
https://youtu.be/F7QkJknGAy800 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
4Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılankara üni veterinerlik mezunuyum. bende girmeden önce nasıl bir meslek ne kadar para kazanılıyor diye merak ederdim. bir kere zor bir iş olduğu kesin. sana önerim eğer çok istiyorsan bir petshopta falan asistanlık gibi şeyler yap. gör bakalım uygun musun. parası yaptığın işe göre değişir. mesela ben çiftlik hayvanlarıyla çalışıyorum ve bu bana epey iyi bir para getiriyor:)
01 Yorumla- +1 yıl
Abla 3 yıl geçmiş belki o sıralar hiç aklımda yoktu veterinerlik. Ama şimdi onu kazandım ve çok mutluyum. Acaba hala giriyomusun siteye. Geri dönersen çok mutlu olurum inan
hayvansever degilsen bir zahmet okuma. biktim tip kazanamadigi icin veteriner olanlardan.
24 Yorumla- +1 yıl
Adamlarda hıncını hayvanlardan cıkartıyo işte:)
nasıl bi bölüm bilemem ama bence çok güzel bi meslek:)
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 362 cevap paylaştı. 40 yıllık baytar oldu şimdi veteriner hekim.
ama iyi bölüm.00 Yorumla
+1 yılherhangi bir üniversitedede veterinerlik okunur mu?
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 517 cevap paylaştı. zamanında yazmadık diye bazen hala üzülürüm
01 Yorumla- +1 yıl
hayırlısı be kardesım
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,4b cevap paylaştı. bende kazanmıstım ama okumadım.
02 Yorumla- +1 yıl
hayırlısı
Sanırım benimde büyük ihtimalle yazacagım bölüm :)
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 384 cevap paylaştı.
+1 yılokuması zor ama bitirince parası bol bi bölüm
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende okuyacağım hadi bakalım hayırlısı
01 Yorumla- +1 yıl
hangi üniversite bacım. Tebrik ederim bu arada
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Veterinerlik bölümü hakkında ne düşünüyorsunuz? İş bulma konusunda dersleri konusunda?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat