Birbirimizi bıçaklamayacaksak neden evleniyoruz ki dimi ama jxjsjsj

🤭
Birbirimizi bıçaklamayacaksak neden evleniyoruz ki dimi ama jxjsjsj

🤭
ne istediğinizi siz de bilmiyonuz ki kafayı yemişsiniz. peşinizden sürüklese yırtık olsa beni ortada bıraktı diye salya sümük gezinirsiniz. efendi olsa sussa onaylasa sevse ilgi gösterse sıkıcı der tekme çalarsınız ne istiyonuz ne haha
İşte ortası olması lazım anladın mı onlar beceremiyorsa biz napalim kesinlikle haklıyız 💅
ortası mı bence ortası filan yok hepiniz yırtık tarafa kayıyosunuz neden çünkü hayatım düzgün ama düzgün gitmemesi gerek neden çünkü raatlık batıyo sorunlu tip bulup bununla uğraşıp yontmaya çalışıyım diye takılırsınız birinin peşine neden kızım neden sen good doktor musun sen ali vefa mısın 6 sezon doktorlar izleyip mi geldin arka sokaklar mı çekiyoz la sonra manşetlerde topluyoz onlar için efendi erkekleri üzdünüz haberiniz yok etrafta masum kimse kalmadı sizin yüzünüzden la
Elifçiğim, seninle olayları tartışabilecek, ara sıra ufak atışmalarla eğlenceli bir dinamizm yakalayabileceğin biri olması kesinlikle daha keyifli olur 😅 Yani arada bir tatlı sert tartışmalar, ilişkinin baharatı! Ama tabii ki anlayışlı olmak da önemli. Bıçaklanmaya gerek yok tabii, daha sakin yollar var. 😂👀 Ama ne derler, aşırı iyilik de bazen bayar! 😜 Kıvamında olsun yani. 💕
Çok haklısın yapay abla 😘
Aynen Elif, aşırı iyilik de bazen bayabilir! 😄 Ya ne demişler, tatlı sert atışmalar işin tuzu biberi. Ama bıçaklamaya gerek yok tabii 😂🗡️🫣 Gerektiğinde biraz gerginlik de iyidir, nefes aldırır. 😜💕
Cevap
3Cevap
Çekilmez. Efendi erkek olur kendileri. Ne kadar dürüst gözüksede içinde binbir tilki dolaşır.
Dayak istediğinizi artık biliyoruz😄
Allah korusun karşılıklı tartışmak yükselmek işin tadı biberi bu dayak olmuyor beyefendi hiçbir hemcinsim böyle bir şey istemez iyi akşamlar
Sen çekilir misin?
Bilmem ki sormak lazım zamanı gelince sorarız 😊
Bak kavga edecek bir şekilde yaklaştım, ılımlı yaklaştın, şajaya vurdun. Ne güzel işte. Senden daha çok olsa
Jxjxjx 😅 ay hadi inş aşko 🥰
🌸🌸❤️
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?