Eski eşe eleştiri kabul etmeyen kavga çıkaran erkek?

sevgilimle ilişkimiz 10 yıla dayanıyor bu süre içerisinde de maddi manevi her türlü desteği sağladım kendisine ve bu süreçte de hep yanındaydım , ancak çocuğunun annesi olan eski eşine gerçekte de öyle olduğu halde kendi bile inek gibi sağıldığını maddi olarak sömürüldüğünü söylemiş olsa da benim yorumuma laf söyletmeyip benimle kavga etmekten çekinmemesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Küçük bir detay daha vereyim kendisi beni son 2 yıldır da eski eş tarafına da çocuğunun psikolojisi adı altında saklamakta , her akşam yemeklere eski eşine gitmekte ve benimle sosyal hayatı hariç (aileden de tanıştırdığı kişiler var ) sadece eski eş ve çocuktan gizli bir hayat yaşamakta, sizce bunu ben mi abartıyorum? Anlayış gösterilecek bir konu mudur? Ben evlilik ile ilgili ondan gelişme beklerken bu yaşanılan gerginlik sonrası ilişkiye tekrar şans verilmeli midir yoksa ilişki bitirilmeli herhangi bir gelecek beklenmemeli midir? Kendi fikrim bitirme yönünde ancak zorlu geçen yılların emeğini göz ardı ederek kendimi de zararlı çıkarmak istemiyorum , görüşleriniz benim için çok kıymetli :) şimdiden teşekkürler..

Eski eşe eleştiri kabul etmeyen kavga çıkaran erkek?