Küfür edip hakaret eden aşağılayan erkek değişir mi?

2 aylık ilişkide hayatımı cehenneme çevirmişti neyse ki son zırvalklarndan sonra terkettim ama o kadar ağırdı ki yaşadığım şeyler bu kadar kısa sürede dahi toparlanamıorum. Başta herşey güzel gidiyordu ayaklarımı yerden kesmişti ailesiyle bile tanışmıştım meğer hepsi göz boyamak içinmiş 3. günden otele götürdü. Zamanla arkadaşlarma kadar karıştı onlara bile kötü şeyler söyledi anneme babama kız kardeşime ortaya kötülemek gibi olmasın ama der bir laf atardı sonra neyse ben karşmak istemiyorum derdi. Kabus gibiydi gerçekten aldattığımı falan düşünüyordu normal erkek arkadaşlarmla konuşuyorum diye kahpe olmadğm orosp. u olmadığım kalmıştı herşey dedi hatta bir keresinde sinirlenip tokat atmıştı. Bu nasıl bir psikopatlık derecesi bilmiyorum daha sonra hiçbişey olmamış gibi seni seviyorum vs. sevgi buysa kalsın. Hep ben suçlu hatalıydm halbu ki hiçbişey yapmadım aldatmadım onu. Hep inanmak istediği gibi inandı.
Güncellemeler
+1 yıl
Asla haksız olduğunu kabul etmezdi hep ben suçluydm ne oluyorsa. Sende yasycaksn bunu bil derdi sonra ben tehdit etmiyorum ki derdi e bu tehdit değil de nedir. Neymis efendim yaparms o tehdit etmezmiş. Bana demediği kötü söz onur kırıcı kelimeler kalmadı..
Güncellemeler
+1 yıl
Peki ya biz kime nasıl güvencez?
şu an 24 yaşındayım 6 senedir yalnızdım böyle bir kişiliksze değer verdim burnumdan getirdi bir 6 sene daha yalnızlığa gömülcem 🙌🏻🤦🏻‍♀️
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Küfür edip hakaret eden aşağılayan erkek değişir mi?