Her tartışmada ayrılalım diyen erkek?

Yaklaşık 3 yıldır birlikteyiz. Son 1 senedir de her tartışmada ayrılalım artık diyor. Bundan 2 ay önce ayrılalım boğuldum dedi. Tamam dedim. Sonradan ayrılmayalım dedi. Yine tamam dedim. Ayrılalım demeden önce zaten yaptıklarımın farkına varmıştım ve o şekilde davranıyordum. Arkadaşlarıyla buluşmasına laf söylüyordum bunalma sebebi buydu. Yeniden başladıktan sonra gerçekten yaptıklarıma dikkat ettim olabildiğince kendimi frenledim. Ama şimdi neredeyse 2 günde bir ayrıl o zaman deyip duruyor. Bunu koz olarak kullanmaya başladı. Bir şey yapacağı zaman sürekli tersliyor. Yapacaklarına hayır yapamazsın demiyorum zaten. Ama öyle demişim gibi davranıyor. Önceden gün içinde sık sık telefonda konuşurduk, mesajlaşırdık. Şimdiyse günde sadece max 20 dk konuşursak konuşuyoruz. Çok muhabbet tez ayrılık getirirmiş öyle dedi. O bile fazla geliyor yani. İyi de o zaman niye birlikteyiz ki biz? Ben aramasam hiç aramıyor. Sonra da uykum geldi benim yatıyorum diyor. Ayrılalım tamam deyince de ayrılmıyor. Seven insan böyle yapmaz gibi geliyor bana. Sordum sevmesem niye yeniden başladık dedi. Ama hala eski konuları açıp kavga çıkarıyor. Bana yorgunum diyen insan arkadaşlarıyla geziyor. Farklı şehirlerde yaşıyoruz. En başından beri uzak mesafe ilişkisi olduğundan 2 haftada bir görüşebiliyoruz zaten. Konuşmazsak görüşmezsek neden birlikteyiz ki biz? Seviyorum diyor ama bilmiyorum. Seven insan böyle davranmaz gibi geliyor. En son tartışmada kimim ben dedim neyinim senin dedim. Hiçbir haltım değilsin. Yokum ben artık dedi. İyi o zaman dedim kapattım. Sonra hiçbir şey olmamış gibi geri arayıp niye boğuyorsun beni sıkıyorsun demeye başladı. En sonunda da yine ayrılalım diyen kendisi değilmiş gibi devam etme kararı aldı. Her dediğim, yaptığım hareket gözüne batıyor. Laf söylüyor. Seviyorum diyor ama bilmiyorum. Seven insan böyle davranmaz gibi geliyor.
Her tartışmada ayrılalım diyen erkek?