Üç adet kas gevşetici iki antibiyotik ve üç ağrı kesici kullandım, boğaz yanmam var hafif en kötü zararını soracaktım. Baş ağrım başladı şimdi de neden yaptığımı sorgulamayın bende bilmiyorum sadece zararını açıklamanız rica ediyorum. Hepsini üst üste içtim beklemeden.
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Acile gidip mideni yıkattır bence. Oradakilere de ne içtiğini söyle.
Git kustur kendini mnyak
Neden yaptın ln aşk acısı filan flan deme değmeyeceğini biliyorsun
Öyle maalesef ailemden sonra değer verdiğim tek kişiydi kendisi
Buna değdi mi peki vücut kendini temizler de midene Allah yardımcı olsun artık çeperi mahvettin hayatın boyunca mide ilacı alırsın artık
Ve sinir etme bizi git kustur kendini konuşarak çözülür bunlar
Yaşı o kadar büyük olmayan birisiyim, kusmak için zorlasamda olmadı sağ bacağım gereksiz kasılıp acıyor onun dışında bir sorun yok şu an
Ara ln acili o zaman evdekilere söyle ailemden sonra dedin bak ailen önemliymiş senin için
Evdekileri üzmek istemiyorum kendi kendine geçmez mi 🥹👌
Kimseyi üzmeye hakkın var mı
Bu berbat dünyada inadına yaşayacaksın kalk doğru olanı yap lütfen
Sorun birazdan kalkacak belkide sakıncalı diye şuara seni düşünüyoruz tanımamamıza rağmen sen kendini düşün ve düzelt kendini gel anlat çözeriz olduğu kadar
Geçmez ln ilaç zehirlenmesi yapar mide kanaması geçirirsin mide asidi duedonama gider bağırsak delinir sonra düzelecekse de ayvayı yersin keşke yapmasaydım diye
Manyak mısın ln sen intihar girişimi bu aileni rahatsız etmemek ne demek ölürsen daha mı iyi olacak onlar için
Kalk doğru olanı yap bir abi sözü dinle
Teşekkür ederim böyle düşünmeniz bile mutlu etti, ama beni buna zorlayan eski erkek arkadaşımdı ağıza alınmayacak şeyler söyleyip intihar edeceğini söyledi dayanamadım ağladım ağladım ne varsa bakmadan yuttum
Ln Onalrı sonra konuşuruz sen şimdi sağlığı düzelt banane diyemiyorum işte insanım iyiler böyle yapar
Tamam deniycem
Dene ölme bak ölürsen iki elim yakan da kaderime girdin çünkü Allah bana da sorar neden daha fazla çabalamadın diye
Geldim ölmedim yaşıyorum
Naptın ln kustun mu
Sana çok kızgınım biliyorsun değil mi 😡
Böyle bir şey nasıl denersin sen ebedi cehennemliği geç değmeyecek biri için emin ol ileride bir gün bu günü pişmanlık olarak anacaksın
Affet abi ya, dayanamadım yaptıklarına 9 ay oldu neredeyse
İyi misin sen onu söyle bana ayrıca tehlike geçmedi henüz asitli hiç bir şey yeme ekmek içi ye bol bol su iç hemde çok bol
İdrar verip dursun kustuysan eğer
9 aydır ksde bizler eş/ek başımıyız söz verdim bir arkadaşıma artık başkası için kendini üzmeyeceksin dedi ama
Nasıl bırakayım böyle görüp seni olur mu öyle bir şey
İlaçtan önce içmiştim bilerek bir bardak kadar ve evet iyiyim sıkıntı yok şu anlık boğazım yanıyor birde baş ağrısı var
Sohbete dalma ln yorumlarda sağlığın önemli diyoruz kız gitmiş açıklama yapıyor alay edenlere
Yok be ciddi cevap vermiyorum ama eski erkek arkadaşıma defalarca sorduğum ve yanıt alamadığım soru var
Aylardır beraberiz onunla ve kendi hatalarını görmezden gelir ben ise defalarca affederim ama ben tek bir hata yapsam hemen ayrılıp barışır neden?
Aşk sorulaırna sonra beni bul öyle konuşuruz dertleşiriz artık sana ne iyi gelecekse bilmiyorum şu an yarım saattir beynimin ırzına geçtin
Bir şey olacak diye korka korka
İşteyim de gece bekçiliği gözlerim de pert başımda ağrıdı söz bunları konuşacağız
İyiyim abi iyiyim korkma bir şeyim yok teşekkür ederim
Kolay gelsin abi kusura bakma senide yordum 🥲
Ln yorulayım önemli mi bu şimdi sana bir şey olsa ne olacaktı pekl ki hala risk var
Ölüm olmasa da kanama riski kustur kendini zorla be hallla halla
Tamam gidiyorum yine
Başın boğazın zateh ağrıyacak mide krampı olacak ve su iç diyorum anlamıyorsun
İlaçla kendini zahlrleyen bir şey olmaz sanar çünkü
Sağol abi hakkını helal et, Can kurtardın Allah razı olsun
Allah senden de razı olsun da yapma böyle şeyler her şey konuşulur çözülür çözülemeyen şey konuşularak sabır kazanılır savunma gelişir
Hişş iyi misin 1 saat oldu tekrar sormak istedim
Allah' rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Biraz sonra mefta
aile baskısımı
üzücüü