Güncellemeler
+1 yıl
Evet arkadaşlar çoğu arkadaşımız doğru cevap versede sadece bir neden söylediler ama en çok neden belirten @BitterChocolat3 kankamı tebrik ediyorum 🙂👍
Güncellemeler
+1 yıl
Bu olay cinayet. Masadaki saatin kırılması odada boğuşma olduğunu gösteriyor. Ayrıca 2 tane su bardağı detayı da odada ölen adamın haricinde bir kişi daha olduğu sonucuna ulaştırıyor. Bütün bunların yanında yataktaki kitap ve defterden adamın kitap okuduğu ve bazı notlar aldığını anlayabiliriz.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bence cinayet
Cinayettir adamın bastonları dolabın orada demekki iki ayağıda problemli intihar olsaydı yakında olurdu
Ama intihar mektubu var
Eşi yazmıştır
Eşimi öldürmüş
Eşinin sevgilisi öldürmüş
İkiside günah haram ama birinde 2 hayat kararıyor digerinde 1 hayat o yüzden intihar ederdim 👌
Nerden anladın
cinayet. biri adamı asmış ve kurtulmaya çalışırken ölmüş. ellerinde kan var givi
doğru mu acaba
Hayır ellerinde kan yok
cinayet koltuk degnegi kulanan birisi cikip kendini asamaz.
Koltuk degneklerinin onun olduğunu nerden biliyosun.
cünkü koltuk degnek kulanan birisi koltuk degneksiz gezemez biraktiysa ya o yatakta yatiyor olmasi ya sandalyede duruyor olmasi gerekir uzaga gidemez cunku sakat. bu halde koltuk degnegi adama ait.
Ama masanın üstünde intihar mektubu var
cinayeti isleyen kisi intihar süsü vermek icin yazmis olmali ama koltuk degnegini saklamayi unutmus
Olabilir
koltuk degnegini bu adama ait oldugu kesindir cünkü baskasina ait olsaydi o bölgede bulunmasi gerekirdi cünkü baska yere gidemez adaam da koltuk degnekli oldugu icin kendini asamaz mantiken bu yüzden bu dava bir cinayettir kesinlik kazanmistir kisaca. Ve 1. dereceden süphelinin ise tablodaki kadin oldugunu düsünmekteyim.
Evet tebrikler
İntihar da bir cinayet değil midir a dostlar
İntihar süsü verilmiş cinayet...
Baktı olacak yok bir gelecek yok intihar
Nerden anladın
Yatağındaki ders notları çok ağır dersler görüyorum orada hatta gördüm bende strese girdim bunca yıl çalış bir yare varma ilk okul mezunu gidip uzman olsun gtündeki bokla 20 bin alsın sen git 30 yıl oku geleceğin yer bir aile hekimliği doktoru ya da normal doktor aldığın maaş 10 bin gelde adalet ara bu işin içinde saçma sapan maaş sistemi var bu ülkede işsiz gençlere bile iş imkanı yok herkes kendi adamını alıyor torpil desen hiç saymıyorum. Yüksekte olanları hiç demiyorum 9 10 yerden maaş alanları hele bizim vergileri gidip dansozlerle yiyen 3 maymunları da hiç saymıyorum.
Sjjs
5 yasında cocuk söyler cinayet diye
Nedenini söylermisin
Ütülü katlı elbiseler hazır belliki biryere gidecek. Muhtenelen koltuk değnekleride onun. Kaçamak yapmış önceki akşam muhtemelen takıldığı kadın katil
Saat düşüp kırılmıs bir arbede yaşanmıs ayrıca
Ama intihar mektubu
Başkası adına yazmaknzor değil
Omu yazmış başkasımı yazmış nasıl anlicaz
Ayrıca adam çıplakmış dolapdan eline gelenlerle gitdirmiş katil ve panikle karısının kazağını giydirmiş. Gerçek dedektiflik budur 😂
👍👍👍 kanka aynı tarzda başka bir soru sormaya gidiyorum beklerim 😀
Cinayet mi sizcede? ↗
Aman uğraşamam
cinayet
Bence cinayet
Tebrikler nasıl anladin ya?
Cinayet
Nerden anladın
Adam engelli galiba nasıl çıksın da assın kendini
Ya nerden biliyonuz engelli olduğunu 🙂
Dolabın yanında koltuk değneği var o başkasının desek sahibi nasıl gitti yani
Mantıklı aslında peki başka neler bulabildin