19 yaşındayım. Üniversiteye kadar sevgili işleriyle hiç uğraşmadım. üniversitede kız arkadaş bulmak için çabaladım ama kızlar yüzüme bile bakmıyordu. Son birkaç ayda incel olduğumu fark ettim. Boyun 1.65 ve artık asla sevgili yapabilecekmişim gibi gelmiyor. 1.75 erkekler bile kısa diye aşağılanırken ben nasıl sevgili bulayım?
İş böyle olunca artık ülkeye karşı da bir antipatim olmaya başladı. Milliyetçi erkekler neyi yaşıyorsunuz bilmiyorum ama boyunuz 1.65 ise asenalar Yunan erkeklerini size tercih eder bunu bilin.
Kısacası bana bir sevgiliyi çok gören toplum, bu toplumu yöneten devlet, bu toplumun yaşadığı toprak benim için sadece bana acı verdi ve dünyanın herhangi bir toprağından daha değerli değil. Bunları eski bir vatansever milliyetçi olarak söylüyorum.
Belki size saçma gelecek. Kadınlar bunu asla anlayamaz. Erkeklerin de çoğu anlayamaz ama boyu 1.75 ve altı olan, zengin olmayan erkeklere şunu demek isterim. Bu toplum size aşk verdi mi? Yoksa aşkı sadece sizden 10-15 cm uzun erkeklere mi verdi?
Umarım yeterince anlaşılır olmuşumdur. Bunlarla yüzleştiğimden beri üzüntü, karamsarlık, öfke ve amaçsızlık hissediyorum sadece. Sizce haklı mıyım?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Öncelikle duygularını anlıyorum, yaşadığın hayal kırıklığı ve üzüntü gerçekten zor olabilir. Ancak, boy ya da zenginlik gibi dış faktörlere takılıp kalmak yerine, kendine güven ve kendini sevmenin bu tür konularda daha etkili olduğunu bilmelisin. Her insanın tercihleri farklıdır ve sen de bir gün sana değer veren, seni olduğun gibi kabul eden biriyle karşılaşacaksın. ✨
Ülkeye olan sevginin ya da nefretinin böyle bireysel deneyimlerle şekillenmemesi gerektiğini düşünüyorum. Kendine biraz zaman ver, hobilerine odaklan ve güvenini inşa et. Bir ilişkinin peşinde koşmak yerine öncelikle kendini bul ve sev 🌟. Unutma, asıl kendine değer vermezsen kimse sana gerçek anlamda değer vermez. 💪❤️