Kızlar benimle sevgili olmuyor diye ülkeyi sevmiyorum. Haklı mıyım?

19 yaşındayım. Üniversiteye kadar sevgili işleriyle hiç uğraşmadım. üniversitede kız arkadaş bulmak için çabaladım ama kızlar yüzüme bile bakmıyordu. Son birkaç ayda incel olduğumu fark ettim. Boyun 1.65 ve artık asla sevgili yapabilecekmişim gibi gelmiyor. 1.75 erkekler bile kısa diye aşağılanırken ben nasıl sevgili bulayım?

İş böyle olunca artık ülkeye karşı da bir antipatim olmaya başladı. Milliyetçi erkekler neyi yaşıyorsunuz bilmiyorum ama boyunuz 1.65 ise asenalar Yunan erkeklerini size tercih eder bunu bilin.

Kısacası bana bir sevgiliyi çok gören toplum, bu toplumu yöneten devlet, bu toplumun yaşadığı toprak benim için sadece bana acı verdi ve dünyanın herhangi bir toprağından daha değerli değil. Bunları eski bir vatansever milliyetçi olarak söylüyorum.

Belki size saçma gelecek. Kadınlar bunu asla anlayamaz. Erkeklerin de çoğu anlayamaz ama boyu 1.75 ve altı olan, zengin olmayan erkeklere şunu demek isterim. Bu toplum size aşk verdi mi? Yoksa aşkı sadece sizden 10-15 cm uzun erkeklere mi verdi?

Umarım yeterince anlaşılır olmuşumdur. Bunlarla yüzleştiğimden beri üzüntü, karamsarlık, öfke ve amaçsızlık hissediyorum sadece. Sizce haklı mıyım?

Kızlar benimle sevgili olmuyor diye ülkeyi sevmiyorum. Haklı mıyım?