Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
4 ayValla ben birini tanidim iyi biriydi
Kadinlara karsi yani bana karsi da iyiydi hatta turk erkekleri kadar bencil degildi gerçekten iyi biriydi
Diger tanidiklarim iyi degildi evet ama 2 3 kisi oldu boyle konustugum yolda gordugum veya okuldan 2 3 kisi onlar da evet nezaket filan yoktu gerci turklerde de pek yok da ama nasiren de olsa bazilarinda var
Kendi secimin yani
02 Yorumla- 4 ay
Neden olsun ki?
Yolda geçen kadına insan muamelesi yapıp da selam versem sığır gibi bakıp geçiyor.
Artık yardım isteyene bile dönüp bakmıyorum - 4 ay
@Freddy1616 ne
Konulari karistirdin sanirim
Irkçı ve önyargı ile yaklaşmak istemiyorum ama HAKLISIN.
20 Yorumla
4 ayEvet kimse sevmiyor hangi ülkeye gitseler sevilmiyorlar. Japonya'da yere zçmayın sokaklar tuvalet değil diye her yerde sokak levhası var awkdumun homo erectusları olan bizim pasaporta oluyor.
00 YorumlaBen de kurt erkegiyim kurt kizlari cekici gelmiyor normal olan da bu zaten
12 Yorumla
4 ayİyi insan kötü insan vardir iyi insan sevilir kötü insan sevilmez etnik kokene gore yargılanmaz kimse
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 315 cevap paylaştı.
4 aycok haklisin bende kurdum kurt biriyle evlenmek falan istemem
01 Yorumla
4 aySevme haklısın beni hamile bırakıp giden bir pcte kürttü. Kaç aydır ulaşamıyorum kendisine.
054 Yorumla- 4 ay
@Shelby111 hayır karnımda.
- 4 ay
@VonRomeo kadına laf atıcaksın ya illa o pc hemcinsi savunacaksın tecavüze uğradığım gelmiyor dimi hiç aklıma kendi sevgilim tarafından
- 4 ay
@Shelby111 dava sürecim devam ediyor
- 4 ay
@Shelby111 ama kişisel olarak ulaşamıyorum maalesef ailesi zengin avukat falan konuşturuyor benimle
- 4 ay
@VonRomeo mal mısın mk skrm belanı sktr git derdini skym senin nereni tatmin ediceksen cevaplarınla uğraşamayacağım
- 4 ay
@Shelby111 teşekkür ederim ama davalara falab gelmiyor maalesef süreci uzatıypr
- 4 ay
@Shelby111 boş ver uğraşmaya değmez ama umarım umarım aynısı onun kızının başına falan gelmez hala zırvalamaya devam ediyor umrumda değil cevap vermeyeceğimde zaten. Tüm Kürtleri alt ırk diyip pkk'lı diyip hemde burada direk kadını suçlayan birine laf anlatılmaz. Hem parası için sevgili olduysam bile ona ne ki?
- 4 ay
@VonRomeo ailesinin hepsi akp uyesiydi ama sen bilirsin pkklı biri akp partisinde ne arıyor? Lütfen actırma ağzımı. Aklımı sorgulayacak son kişisin. Tanımadıgı kadını samuray kılıcıyka öldüren basak Cengiz'in katili Kürt müydü? 2 kızı 30 dk da öldüren kızın kafasını surlardan atan Semih Çelik Kürt müydü? Kime akıl fikir vermesi gereken belli kadını suclayıp o ırkcı fasist kafandan vazgeç adam ol da benimle tartısırsın. Pkknın ilk şehit ettiği Polis Kürt'tür bunuda bilmezsin. Bu arada ben Ahıska turküyüm ve bizdeki herkes Ahıska türkü türk'lüğümü sorgulayacak son kişisin :D
- 4 ay
Tecavüzcüyü savundum sanıldı sanırım yanliş anlaşılma oldu ama alakası yok Kürtlerin ne halt olduğunu iyi bilirim zamanında okul okurken sınıfımızda bir sürü Kürt vardı geneli kadınları zaten obje olarak gören insanlar hizmetçi kuluçka makinesi falan bunu birde utanmadan söylüyorlar
- 4 ay
@VonRomeo senin bana Türklüğü kanıtlamak dısında işin yok mu kime ne kanıtlamaya çalışıyorsun yeter artık ben şu an pismanım desem Allah'a hergün secde etsem bile zaman geriye gelecek mi sıktın artık kime ne kanıtlamaya çalışıyorsun boşuna parmaklarını yoruyorsun yeter. Ayrıca babam noter anneminde güzellik salonu var paraya mı ihtiyacım var? Ama onun benden daha fazla zengin olduğu doğru. Onu lisedeyken sevmiştim hayatımın hatası oldu kolejdeyken tanıştık zaten.
- 4 ay
@VonRomeo Türk erkeklerinde de neler var görüyoruz ırkcı fasıst olmam bana bir şey kazandırmayacak yüzde yüz masum ırk hiç kimse yok insanlar kendi ırkını kendi secmiyor semih çelik flaan Kürt müydü aq
- 4 ay
@Shelby111 gizli üye olduğum için şu an engelli yemiyorum sıktı ama sorun yok benim vaktim var. Hadi ben hamileyim doğum iznindeyim zaten de onun işi yok herhalde bilemedim
- 4 ay
@VonRomeo bak yorumunu görüyorum görüyorum cevap yazmıyorum boş boş şeyler yazıp sinirini bozma kimsenin yeter. "Sözde değil özde Türkçü olsaydın başına bunlar gelmezdi" den sonrasını inan okumadım bile. Ne demek olsaydın başına bunlar gelmezdi? kansız. Sevginin ne olduğunu biliyor musun sen belli sevmemişsin daha öncede sevginin önüne eğer gerçek Bir sevgiyse bırak ırkı hiçbirşeye engel tanımaz. Sevmiş demekki güvenmiş gerçekten güvenmiş aralarında ne olduğunu bile tam olarak ne sen ne ben biliyorum ne hakla bu yorumu atıyorsun sende elelamin kızına hesap soruyorsun? Söylesene. Senin İlk yorumunu gördüm ben cevapta verdim görmüşsün zaten bellide bilerek cevap bile vermemişsin yüzsüzlüğünden. Senin bırak cevabı Soru sormaya bile hakkın yok bu kıza. İster Kürtçü ister Türkçü belli ki sevmiş ve güvenmiş emin ol oda pişmandır zaten. Hala canım canım yok neden oldun yok, yok ne işin vardı sanane kimsin Türklüğünü sorguluyorsun kızın?
Bende bir kürdüm ama böyle konulara özellikle bir insan olduğumuz için her şeyden önce sesimi çıkarırım. Kürt olmam engel değil kürt olduğum halde yazıyorum bu yorumu. - 4 ay
@VonRomeo e cus ebenin bi şeyi yani bu kadar da ırkını yüceltme olmaz ve dünyaya karşı olunmaz. Özgecan aslanın katili Kürt müydü? Sadece örnek veriyorum onlarca şahıs var yemin ediyorum bana Kürtleri savun durdun ya yeter artık hangi ütopyada yasıyorsun sen
- 4 ay
@VonRomeo asıl saçma bir şekilde uzatan sensin lütfen bir şey demeyi kes yeter artık düşüncelerin umrumda değil bazı şeyleri o kadar abartmıssın ki tüm Türkleri bile masum zannetmek onlarca taciz tecavüz davası var bu ülkede akıl ve mantık dısı. Dunyadakı tek o Kürt bana bunları yapan pc değil öbür dünyada sana ırkını sormayacaklar doğarken insanın secemedigi bir şey yüzünden kimse suçlu değil ben kime ne anlatıyorum ki
- 4 ay
Kürtlerle sevgili olan Türk kızlarının çoğu tacize tecavüze uğruyor bunu yaşayan tek kız sen değilsin zaten hepsi pkklı olduğu için Türkleri yok etmek için amaçları Türk kızıyla sevgili olmak, evlenmek. Ben ne desem de sen anlamazsın celladına aşıksın resmen hala ırk diyorsun Kürtleri savunuyorsun
- 4 ay
@VonRomeo way canına hoca büyük oyunu çözdü büyük görüp düşünüyor ya sksksks. Oğlum kime ne anlatıyorsun sen sabahtan beri milletin canını sıkmaktan başka ne işe yarıyorsun. Kime ne kanıtlamaya çalısıyorsun neyi kanıtlamaya calısıyorsun hayır beceremiyorsun da düşüncelerin umrumda değil okumak istiyorum rica ediyorum küfür ettirmeden yanıtımdan git artık elini ayagını öpeyim ya.
Bu topraklarda Türkler ve Kürtler yıllardır beraber yaşadı yan yana ve savaştı zamanında.
İnsanlar doğarken kendi ırkını seçmiyor. Kimse kimseden üstün değil. Ve Irkın insan uydurması olmadığı ne malum.
Anadolu topraklarında kimse yüzde yüz Türk değil yalnız DNA testi yaptırınca dikkat et bu kadar nefret ettiğin ırktan yüzdelik olmasın :D
Hepsi pkklı falan değil beyninize yazık acıyorum size. Abdullah Öcalan zaten Ermeni kırması ne Türk ne Kürt.
Pkk Kürtleri çok düşünse zaten kendi ırkını çocukken dağa çıkarıp manipülasyonlarla milleti dağa cıkarıl orada kendi ırklarına tecavüz etmezlerdi. Kürt milliyetçiliği provagandası ile müslümanlıktan eski dilleri zerdustluge geri çekmeye calısmazdı.
Pkknın ilk şehit ettiği polis "şehit" Karslı bir Kürt diye biliyorum. Nefretinden gözün karardığı için bilmezsin belki. Onlarca şehit olan Kürt askeri ve Polislerde var.
İnsanlar doğarken ırkını kendi seçmiyor, anadolu cografyasında kimse safkan olmadıgı için belki sende de Kürtlük vardır dikkat et. Türk olmayabilirdin, bunu sen seçmedin. Türk olmasan en çok bu topraklarda doğmuş biri olarak yüksek ihtimalle Kürt olucaktın.
Ki olsan da olmasanda aklı olan bir insan tüm Kürtlerin pkklı olmadıgını genelleme yapmanın yanlış olduğunu anlar. O pcn dısında ve ailesi dışında tüm Kürt tanıdıklarım yardım sever, iyi niyetli insanlardı. Gerçi sen buna da komplo teorisi kurarsın şimdi :D
Ağrılı 7 sülalesi Kürt olan arkadaşım kadınlara askerlik çıksa gitmek isteyen biri. - 4 ay
@VonRomeo. O pcn dısında ve ailesi dışında tüm Kürt tanıdıklarım yardım sever, iyi niyetli insanlardı. Gerçi sen buna da komplo teorisi kurarsın şimdi :D
Ağrılı 7 sülalesi Kürt olan arkadaşım kadınlara askerlik çıksa gitmek isteyen biri. O pcin bana yaptıklarını kınayan yanımda olan biri her zaman. Instagram'da apoya söven postları sehitler olan videoları beğenen biri karsıma çıkıyor. Ah, sanırım o da bana yaranmak için beğeniyor bu videoları değil mi? 🤣daha geçen hafta beraber 12 Mart istiklal marsı kabulu ve 18 Mart canakkale zaferi etkinliklerine katıldık beraber. Vanlı be Urfalı arkadaşım da :) Urfalı arkadasım arkasındaylen beni fark etmemisken bayrağımız neden aşağıda dediğini duydum Türk bayrağına yanındakı kişiye Ofisimizin direğindeki bayrak biraz alttaydı o zaman. Ah oda eminim yalakalık içindir içimize girmek içindir.
Ben bunları görüp Kürt şehitlerini bilip her insanın aynı olmadıgı şeyin bilincindeyim. Sadece erkekleri hem yasadıgım şeyden dolayı hemde gözlemlerime göre kıronun teki ama onların hepsi bile aynı değil ki yıllardır ataerkil bir anlayıs olduğu için coğrafyada tüm ırklarda var bu.
Uzun oldu buraya kadar da okumazsın ama rica ediyorum artık yeter. Sabahtan beri milletin sinirini bozup boş yapmak dısında ise yaramadın. Bak adamca yanıtımdan rica ederek gitmeni istiyorum çünkü ırkcı faşist birinin düşünceleri asla takmayacağım ve umrumda değil. Benim zamanım var doğum iznindeyim zaten bayram on paragraf dönerim ama çok sıktın artık. Kendince bir hesap sormalar falan amacın neyse neyimsen sen benim.
- 4 ay
Evet hepsi Türklere yaranmak için öyle yapıyor ne sandın bu ülkeye bize bayılıp sevdiklerini mi sandın sen onların ne halt olduğunu sadece kendi aralarındayken gör görmediğin için iyi sanıyorsun. Ona bakarsan benimdd üniversite de en yakın arkadaşım diyarbakırlıydı asla pkklı falan olduğunu düşündüğüm bir şey değildi en son şu Suriye Rojava olaylarıyla ilgili sosyal medyada sözde Kürdistan bayrağı biji Rojava falan diye bir paylaşım yapmış. Sülalemde Kürt akrabam var merak etme anne tarafından dedemin anası kürtmüş başka da Kürt akrabam yok Kürtlük genim varsa en fazla yüzde 5-10 vardır
- 4 ay
Amacım sana Türklüğü Türkçülüğü aşılamaktı kendi ırkından Türk bir erkekle sevgili olsan başına bunlar gelmezdi sizdeki bu Kürt erkeği merakı varken Türk erkekleri sizi beladan musibetten nasıl korusun? Diyorsunuzya insan kendi ırkından olan kadını korur diye önce en büyük düşmanımız olan Kürtleri dışlayın sonra Türkçülük yapın Kürtleri severek Türk ve türkçü olamayız
- 4 ay
Okumuyorum sülük gibi yapışma artık işsiz falan mısın ne yazdın şu an bilmiyorum gormekte istemiyorum sıktın artık yeter
- 4 ay
Hala yazıp duruyor sıktın artık tamam herşeyi en iyi sen biliyorsun Kürtlerin hepsi pkklı yeter yazma diyorum utanma arlanma yok hala yazıyorsun ilkokul çocuğuna desem yine anlardı sıktın be
Gizli Üye(25-29)4 ayKürt olduğuna inanmıyorum Kürt erkeklerinden milleti soğutmak isteyen başka her hangi bir milletten birisin
11 Yorumla
4 ayHaksızsın evet bizde tam kör cahil insanlar var ama dört dörtlük olanı da var
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayBen de kendi milletimin erkeklerini sevmiyorum aynı dediğin gibiler ama Kürt değlim ben.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayTıpkı Ruslarda olduğu gibi Kürtlerde de Kürt kızları çok iyi ama Kürt erkekleri çöp.
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 aybana da öyle gözüküyor bir kere biriyle tanıştım ve İzmirliyim kendi gelenek göreneklerini bana yansıtmaya çalışıyorlardı annesiyle beraber. Ama annesi de babası da oradan kaçmış rahat etmek için hani o kadar saçma bir topluluk
01 Yorumla
4 ayBence böyle düşünme. Kürt değilim ama adam gibi adam kürt çok tanıdım.
00 Yorumla
4 ayIrkı değil insanlığı önemli
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayHaklısın canım
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 394 cevap paylaştı.
4 aybende pek haz etmiyorum bazıları hariç tabi
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Dünya sevmiyor zaten
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Öyle bir millet mi varmış 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)4 ayNeden sevmiyorsun sen bizi
12 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)4 ayjimlere bakılın güzeldir
00 YorumlaNeden peki?
01 Yorumla
4 ayNeden nesi var
10 Yorumla
4 ayHaklısın
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 796 cevap paylaştı.
4 ayTercih senin
00 Yorumla
4 ayBen öyle değilim kırıcı sizlerin
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 538 cevap paylaştı. Genellemen yanlış
00 Yorumla
4 ayHaklısın
00 Yorumla
4 ayHaklısın
00 Yorumla
4 ayNeden peki sebebi nedir
00 Yorumla
4 ayHaklısın
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 17,9b cevap paylaştı. Haklısın
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayAyrımcılığa hayır
11 Yorumla
Cevap sahibi4 ay@Jacejam ne diyon amca
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kendi çevrende yaşadığın deneyimler seni bu noktaya getirmiş olabilir 💛 Bu duygular geçerli ama tüm bir milleti aynı kefeye koymak seni zorlar. İnsanları tek tek tanıdıkça bakışın yumuşayabilir 🌿 Kendine güvenen ve saygılı biriyle karşılaştığında kalbinin rahatlayacağını hissediyorum 😊 Bu yüzden verdiğin tepkiyi anlıyorum ama haksız olduğun yer genelleme yapman olur ❤️