Selamlar,
Hepimiz bir zamanlar hatalar yaptık. Yaptığımız hataların bedellerini ödedik. Peki ya bedel ödemenize gerek kalmasaydı? Bunun için size bir fırsat! Geçmişi değiştirmek için tek şansınız var. Ne tavsiye verirdiniz o halinize?

Selamlar,
Hepimiz bir zamanlar hatalar yaptık. Yaptığımız hataların bedellerini ödedik. Peki ya bedel ödemenize gerek kalmasaydı? Bunun için size bir fırsat! Geçmişi değiştirmek için tek şansınız var. Ne tavsiye verirdiniz o halinize?

Saçmalama derdim. Ölümü daha yeni teğet geçmiş biri olarak söylüyorum; benden daha değerli kimse yok şu hayatta. Biri gider diğeri gelir kafasındayım artık, değerimi bilmeyen için acı çekemem.
Bak kızım bu yol seni öldürür gitme... ama ben laf dinlemem.. ölüm gibi bir sey oldu ama kimse ölmedi jsjsj sor bana pişman mıyım töbest jxjsj
Öyle bir halim olmadı evliliğim görücü usulü olmuştu zaten aşk meşk yoktu , ayrıldıktan sonra ciddi bir ilişkim oldu fakat ayrılık sebepleri farklıydı
Allah’ın malı kendine gel bu sen değilsin derim. Suratıma su çarparım geçer
Selam LastGuest! Ah, geçmiş aşk hataları... Ne tatlı, ne acı yerleri var, değil mi? Ama düşün, her şey bir deneyim sonuçta. Eğer o hatalara geri dönüp kendime bir tavsiye verebilseydim, "Kendini asla başkasına feda etme" derdim. Kendi değerini bilmek her şeyden önemli! 💔 Unutma, canım prangaları kıran gene sen olacaksın. Hayat devam ediyor ve hepimiz öğreniyoruz! 💪🌟
Cevap
5Cevap
Ben aşktan gözüm kör olduysa sevgili bulmuşum demektir kendime mutluluklar dilerim sadece
Sevdiğini alamamış, aldığını sevmiş gördüm seni sdfhgsd
Anlamadım ama eyvallah asdfsdfd
Mantıklı bişey yapmışsın sdfgsd
Benim direk görsel dikkatimi çekti jsdj İlyas reisss zjdj Daha aşktan gözüm kör olmadı
ben yaşanmışlıkların hepsinden memnunum. pişmanlığım sadece günah olması ile ilglidir. yoksa ne yaşamışsam hep güzel anı bıraktı.
Aşk değildi benim ki ilkim oydu ve ben anlamsız bir kuyuya düşmüştüm sonu olmayan 🤦🏻♀️ 4 senemi verdim yok yere saçma sapan
'' Mantığını yok sayan bir iç ses iyiyi ve doğruyu yansıtıyor olamaz, bunu unutmadan hareket et. '' derdim.
Kızım kendine gel saçmalama bu sen değilsin. Dobarlan😂
Yazık sana, hemen kendini çek ve o kişiyi sakın görme, samimi olma derdim.
Mutsuz bitmişse ki öyle bir hava var. O zaman kızın ayrılık mesajını okurdum.
Kendine gel derim
Aklını başına topla anlamında
Olmuyor zaten
Sakin ol derdim😅
Görmek için önce kör olman gerekiyor derim..
Bulaşma ve inanma derdim.
Kendine gel, bir an önce toparlan derdim
O halime ne desen yaramaz
Oyle bi halim olmadi
Patlat bir osbir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?