O an gözüm bir şeyi görmez. Sanki o herkesten önemli, her anımı onunla paylaşmalıymışım gibi geliyor. Bu da sürekli konuşma hissiyatı oluşturuyor 😅 bir de herkesin söylediği yanlış sadece o doğru gibi geliyor. İnanmak için kendimi kandırıyorum resmen. Bile bile ateşe çıplak ayakla girmek gibi garip bir şey ✨
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Aşık olduğumda;
Çenem düşer arkadaşlar arasında
sürekli gizlice ona bakarım
Yeni nesilin deyimiyle tam bi stalker olurum 😃
Onun olduğu yere dönerim
Onun olduğu yerlerde olurum
O konuşurken gizlice dinlerim
Gözlerini yakalamaya çalışırım
Onun yanında hiç muhabbetim yoksa konuşamam
Ona dair herşeyi aklımda tutarım
Arkadaşlarına gizlice onu sorarım
Onun hobilerini incelerim
İzlediği ve dinlediği yapıları incelerim
Aşık olduğumda gözü kör olmaktan ziyade abdal olurum. Şu ana kadar aşık olduğum insanlarda hiçbir zaman pişman olmadım. Zaten aşk pişmanlıktır sözüne inanmam. İnsan kendi kalbine benzeyeni seçer, kalplerimin değdiği insanları seçtim hep. Platonik olsa bile..
Gençler ile olgun kişiler arasındaki temel farklardan birine denk gelen bir soru olmuş. Gençler bu ve benzer duygular ve seks konusunda doyumsuz olduğundan partnerinin kusurlarını görmez veya görmek istemez. Yaş ilerledikçe mantık ve anlaşmak on plana çıktığından körlük falan kalmaz, herseyi olduğu gibi görüp ona göre yaşar
Hayır. Aksine daha çok sorgulayanlardanım. Dedektif edasıyla yaklaşırım avıma 🔍😊😊😊 şaka bir yana severim ben sorgulamayı o yüzden hayatımdaki insana karşı kör olmadım mesela hiç. Kızlar Bir Adım Öne
Yok ya insan aşık olunca o kadar korlesse hiç bişey düşünemez hale geliyor hiç bişey yapamaz hale geliyor o yüzden korlesecegi varsa da korlesmesin. Ben aşık olunca da gözüm açık hatta daha da çok açılıyor sonuçta sevdiğin insanın nerelerde ne yaptığı belli mi olur o yüzden az uyanık olmak gerekir valla💕
Evet kısmen körleşiyor. Aşık olduğum kişi bir hata yaptığında genel olarak görmezden gelebiliyorum. Hatta aşık olunca, normalde beni sinirlendirebilecek bir durumun hata olduğunu bile düşünmüyorum. Körleşiyorum diyebilirim.
Zaten dağ gibi adamı başka ne yıkabilir ki? Aşk, tüm duyguları savunmasız bırakıyor. 2016 yılında Avatar Atakan survivorda bir tane bile gözyaşı dökmedi valla. Ama bu sezon adam her iletişim ödülünde hüngür hüngür ağlıyor. 😂
Zamanında o kadar körleştim ki, şimdi bu filmlerdeki kör ama her şeyin farkında olan bilge keşişlere döndüm.(Gora filmindeki Gravel amca gibi) 🙂 Aşık değilim ama aşık olsam bile yanlış yapmayacak kadar hislerim güçlendi.
Aşk zaten gözün kör olması. Olmuyorsa aşk değildir. Bir kere olur gibi geliyor bana o saflık seviyesi. Genelde en tecğrbesiz toy zamanlarda. Bir daha da olmaz. Ona yakın bir şey olur belki.
Daha da açılması lazım. Böyle hallerde insan daha bir savunmasız kalabiliyor. Hemen hemen kimsenin ilki sonu olmayacağı için en az zararla atlatmaya baksınlar
Olan biteni görebilecek kadar açık tutabiliyorum. Körleşmesi insanın kendi açısından iyi bir şey değil
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ben benim. Her zaman aynı kafada olacağımı düşünüyorum. Şuanki sevgi fikrim ile ilerideki sevgilim olunca bile aynı kişi olacağımı düşünüyorum. Çünkü değişim değil gelişim olayını mantıklı buluyorum. Basit insanlar değişir.