Lütfen yardımcı olun terk eden insanla iletişim kurulur mu?

Eski sevgilimi gün geçtikçe özlüyorum o yokken her şey anlamsız tam 27 gün oldu ve dayanacak halim kalmadı sanki gökyüzünün tüm renklerini çekip aldılar gün geçtikçe alışırım dedim ama Alışamıyorum ve çok üzülüyorum bir senelik ilişkiyi de ve son zamanlarda artık birbirimizi anlayamıyorduk ben daha sık görüşmek istiyordum o çok yoğun olduğunu söylüyordu. Çok sık kavga ediyorduk. Ben daha çok görüşmeyi talep ediyordum o daha sınırlı vakit ayırıyordu bana sporuna bile daha düzenli gidiyordu en son ki tartışmamız da rahatsız olduğumu bile bile çalıştığı ortamdan farklı bir bölümden erkek arkadaşım doktor bu arada farklı bir doktor kızı eklemişti ben de rahatsız olduğumu bile bile bunu nasıl yapar diye çok sinirlendim ve o trafikteyken üst üste aradım kavga ettik kaza yaptıracaksın bana dedi tartışmalar büyüdü ve ertesi gün ayrılmak istediğini artık yapamadığını söyledi benim aramaların sonucu bittiğini söyledi ben o gün yalvardım yakardım yapma etme seni çok seviyorum beni seviyorsun biliyorum bunları aşabiliriz lütfen benden vazgeçme dedim o da bu durumlardan sevgim etkilendi sonuna geldik artık ben bu kadar sıkılmaya gelemiyorum Doğamı aykırı dedi özür dilerim hatalıyım suçluyum dedim o da senle hatalısın ve suçlu daha fazla kötülük etmek istemiyorum ben evlenmeyi düşünmüyorum bizle bir gelecek göremiyorum dedi. Ben de lütfen böyle söyleme öfkeyle söylüyorsun dedim o da bir günlük alınmış bir karar değil uzun süredir düşünüyorum daha fazla devam ettirmeyelim ileride daha da sıkıntı olacak ben kararımı verdim Dedi ben de yaşadığımız güzel günleri Yaşayacağımız güzel günleri düşün dedim o da senin karşına daha iyisi daha düşüncesi çıkacak dedi ben de ihtiyacım olan her şey sensin dedim bana görüldü attı ve o günden beri hiç iletişime geçmedik Üzüntüden kan kusuyorum artık dayanamıyorum beni her yerden sildi numaram kaldıysa kalmıştır diye aramayı yazmayı çok istiyorum siz ne diyorsunuz
Lütfen yardımcı olun terk eden insanla iletişim kurulur mu?