Discord kapandığından beri derin iletişim kuracağım kişileri bulamıyorum nerden bulabilirim?

Ya orasi hem eğlenceliydi hem çok farklı topluluklar vardı sen neysen orada bulunman yeterli resmen ordan evlenilirdi bile. ama buralardan falan öyle ciddi (illa evlenmek için değil) ciddi ve eğlenceli insanlar burlardan çok zor cikmasi çünkü sohbette kalıyor her şey. oyunlardan da bulunmaz ciddi biri. internette nerden bulcaz peki instadan zaten tanışmak zor yani herkese ulaşmak zor görünür değiliz çünkü. mesela instada gruplar oluyo mu gotikler diye olabilir resim cizerleri diye olabilir ne bileyim nerelere girebilirim ben ya arkadaş bulmak için internette? sohbet edilen yerlerde ( KS ve reelsler gibi) her şey sohbette kalıyor sadece. böyle topluluk olacak ki insanlar birbirine kendisini gösterebilecek

Güncellemeler
10 ay
Dcde oyun oynardık rpler yapardık toksik insanlar bile vardı baya insanlar ilişki kurmak için oradaydı burdaki veya sosyal medyadaki gibi iletişim kurmak için değil sadece
Discord kapandığından beri derin iletişim kuracağım kişileri bulamıyorum nerden bulabilirim?