Merhaba.
Biz bu kişiyle internetten geçen sene tanıştık, daha doğrusu twitterdan. Paylaşım ve beğenilerine göre az çok kişiliğiyle ilgili fikir edinip kendime yakın hissetmiştim. Benden bir yaş küçük ve halihazırda 2 yıl mezuna kalmış, 3. senesine hazırlanan biriydi.
Ben geçen sene üniversite 3’tüm o da sınava hazırlanıyordu. Hazırlık sebebiyle çok fazla sosyal medyayla ilgilenmiyordu sıklıkla çalıştığını söylüyordu. Kişilik olarak o kadar mütevazi ve efendi bir erkekti ki size anlatamam. Hem yerine göre komik olup cıvıtmasını bilen ama bunu abartmadan yapmayı başarabilen birisiydi.
Neyse, derken sınavın yakınlaştığı zamanlar sohbetimiz iyice azalmaya başladı. Bir ay kadar konuşmayınca ben de artık birdaha yazmadım. Sonra stalklarımdan öğrendim ki çanakkaleyi kazanmış. Ben de manisadaydım.
Sonrasında bana o süreçte çok stresli olduğunu ve yazamadığını söyleyip özür diledi. Ben de normal olduğunu belirterekten sıkıntı olmadığını söyledim. Ama birdaha yazmadı. Sonrasında ise aramızda birkaç kez ufak tartışmalar oldu önceki konuşmalarımızla alakalı. Ben onu engelledim aylar önce. O da farkedip beni engellemiş. Aylar sonra ise engeli kaldırdım. O da aynı şekilde farkedip kaldırmış.
Ama unutamıyorum onu. Böyle nasıl diyeyim kendimi deli divane etmiyorum tabii ki onsuz yapamam falan gibi düşünmüyorum ama gerçekten sürekli kafamda onla süper olurduk, gerçekten müthiş birisi düşünceleri çıkmıyor. Hayatımda karşılaştığım her yönden en düzgün erkek olması beni ona çok itiyor. Sürekli stalklıyorum ama tabii umutlanmayarak. Bu aralar ise acaba tekrardan konuşmaya başlayabilir miyiz gibi düşünceler var kafamda. Napabilirim bilmiyorum? Bir de okulum bitti aile evimin olduğu bursaya döndüm, o ise çanakkalede. Yazsam mı, ya konuşmak istemezse, istese bunca zamandır o yazmaz mıydı?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer