Tekrar nasıl iletişime gecebilirim?

Birisine bir hata yaptım oda bana yapmıştı ama ben de boş durmadım yaptım hata ettim ama beni buna zorlayan o oldu çileden çıkaran oydu beni benden gizledi birşeyler ben öğrenince de kendimce bir şey yaptım oda öğrenince işte bir uzun saydırma mesajıyla engelledi numarasını değiştirdi filan çok iyidik biz iyi anlaşılır yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi onunla birlikte büyüdük nerdeyse ortak bir çok tanıklarımız çevremiz var ama o günden beri benimle karşılaşmamak için kaçıyor heryerden engelledi numarasını buldum ama ailesinden özellikle annesinden cekindigim için bir de vereceği tepki den cekindigim için yazamadım başka bir hesap açmış Instagram da sadece ordan engellememiş beni yine yazamadım kendisi de yazmadı bir ışık bile yok veya bunlar bir ışık ama cesaret edemiyorum tabi ailesinin annesinin çok etkisinde kalan birisi kendisi. Evime gelme dedi gitmiyorum zaten ayrı şehirlerdeyiz onunla ama yeterince kendimi anlatamadım izin dahi vermedi buna niye yaptım kendisininde suçu var bir kalemde silinip atılmayacak kadar çok dokundum ben onun hayatına oda benimkine yani onun adı geçince beni benim adım geçince onu sorarlar hep öyle ikiliydik biz maddi manevi hep yanında oldm destek oldum bir çok kez ama şimdi kendimi anlatmam ve bu durumu bir yola sokmam lazım çünkü her kafadan bir ses çıkıyor ama biz asla konuşamıyoruz dinleyecek mi ondan bile emin değilim başka bir hesap dan yazsam anlar herhalde yani bilmiyorum ama nasıl ulaşabilirim

Tekrar nasıl iletişime gecebilirim?