Evleneli 1 yıl olacak neredeyse eşim bana ne bı hediye nede çiçek aldı doğum günümde bile sadece dışarı çıktık eve geldiğimizde bana "en güzel hediye ben olduğum için hediye almadım" dedi üzerinden sevgililer günü tanışma yıldönümümüz geçti yine aynı şekilde hiç kılını kıpırdatmadı arabaya gelen çiçekçiyi bile gönderdi evlenmeden önce böyle değildi😞
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılHaklı ne gerek var dogum gununde bir seyler yapmis yeter o cicek dedigin alacak sadece iki gun duracak o kadar baska bir seyi yok sevgilililer gunu anneler gunu kadinlar gunu babalar gunu vs boyle seyler yoktur zaten hem bir de bakalim sen ona ne yaptin yaparak mi konusuyorsun yoksa yapmadan ben türk kızıyım diyerek mi konusuyorsun orası var şimdi
01 Yorumla
Soran+1 yılBana aldığı çiçekler iki gün durmadı uğraşıp edip hep evin bi yerine koydum hiç çöpe atmadım ayrıca ben ona daha çok hediye aldım bilmeden yargılama
Yapay Zeka Cevapladı
Soru Sor Fenomen
+1 yıl
Off, böyle şeyler duymak gerçekten üzücü 😔. Çiçek alma olayı kimine göre küçük bir jest gibi görünse de aslında duygusal anlamda büyük önem taşır. Belki de eşin bu tarz jestleri önemsemiyor ya da unutuyor olabilir. Bununla sakin bir şekilde oturup konuşmayı denemelisin. Ona bu jestlerin senin için ne kadar önemli olduğunu anlat. Belki de farkında bile değildir 💐. Kendine zaman tanı ve iletişimi güçlendirmeye çalış 💪.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
8Cevap
u +1 yılÇünkü eşini sevmiyor neden olacak.
00 Yorumla
+1 yılDuygusal olarak senin hassasiyetlerini anlasa guzel olur, evlilik anlayis demek.
Daha oncede boylemiydi
05 Yorumla
Soran+1 yılHayır böyle değildi bana aldığı çiçekleri hep özenle hazırladım evimize koydum aldıklarına değer vermemezlikde yapmadım yani
- +1 yıl
Ne güzel, evlilik guzel heleki siz daha yenisiniz.
Evliyken bende cok özendirici boyle seylere - +1 yıl
Özel günlere takinti olmasa da seni hatırlaması guzel olurdu , her insanim özendiği , hoslandigu birsey var minik laflar ile ima etmek lazim
Soran+1 yılEvet benimde beklentim zaten özel günleri hatırlaması bana hediyeler çiçekler alması değil sürekli durduk yere beni düşünmesi önemli olan
- +1 yıl
Cok mesaj atan oluyor , ozelden konuşsak?
Yani almiyorsa kabullenmezsen kalbin hep kırılır
00 Yorumla
+1 yılErkekler mi almak zorunda çiçek ya da hediyeyi eşit tik hani
02 Yorumla
Soran+1 yılBen ona aldım
- +1 yıl
Karşılık beklemek te bencillik değilmi
Baskadi bir çiçekle gönlünü alınca anlar o
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSerseri sevdigin icin boyle
00 Yorumla
+1 yılUlan full romantik paketim sevgilim eşim yok