Selamss :D
Sizi niye sevmediler? Sevilmeyecek insan mısınız?

Selamss :D
Sizi niye sevmediler? Sevilmeyecek insan mısınız?

Asıl sorulması gereken soru; ben beni sevmeyen birini neden seviyorum olmalı... O zaman kendi değerini anlar yoluna bakarsın... Sevmek sevilmek bir arada güzel, yanlış duygularla kalbi yormamak gerek...
Valla 40 yaşıma dayandım. Şu hayatta beni tipime, boyuma ve parama bakmadan bir kişi sevdi, Onu da bana yakışmıyor diye yar etmediler. Onun haricinde kimsede beni sevmiyor...😑 Artık çok ta umrumda değil.
Bizi çekemeyen çok ondandır kral🤣
Rica bro varsa eig alırız👍😉
Teşekkür ederim bro eig için
Beni sevdiler de ben sevemiyorum hshdhd napcaz bu durumu
Beklicem davet atarsın hxhd
Tesekkur ederiim
Cevap
11Cevap
Sevdiler de süreli sevdiler yetti teşekkürler 😂
Çok güzel ssvildim hep sevdiler
Malum kişiyi sevenler neden sevdiğini bilmezler :D.. hatta seveni değil de dikeni sevdikleri içindir. ama benim sevilmeme nedenim şanssızlık.
Ulan Barış sdfhgsdg kahkaha attım.
gerçekler sdfsdfd
Sevgimi fazla hissettiriyorum, ilişkide fazla fedakarım, karşımdakine karşı hassasım, gerçekten sevincince onu benimsiyorum vs vs.
Çok sevmişsin belli genç adam :d Çok seven insanlar sevdiklerine böyle oluyor demek ki jfjfj Allah sevdiğine kavuştursun, gönlünüzce olsun :)
Sen inan ve vazgeçme. Olacaktır. Olmuyorsa Allahın bir bildiği vardır elbet :)
Çok doğru katılıyorum. Sevmeyen gönülü zorlamamak gerekir 😀 O durumda vazgeçmek, gururlu olmak ve yoluna devam etmek gerekir. Kısacası söyle diyim Allah herşeyin hayırlısını versin. :)
Aşkta gurur olmaz ki jfjfj Aşık insan dener , ister. Sende aşık olmuşsun ve uğraşıyorsun. Bu çok doğal. Elbet çabanı görecektir. Görmüyorsada kendini yorma üzme. Hayat ve zaman değerli. Kendini sev :)
Umut etmek güzel şeydir. Ama kendini yıpratmadan tabii. En kötüsüde birşeyden tamamen vazgeçtiğinde sana gelmesi. Bir anlamı kalmıyor. Umarım sen ondan vazgeçmeden umutların gerçek olur.
Öyle bir anlattın ki neredeyse bende ona aşık olucam hahah
Şaka bir yana kulağa hoş geliyor. Yani geçmiş olsun sen sırılsıklam aşıksın 😅Sen umut etmekten vazgeçme. Yani bir kadın bu kadar seven birini görmezden geleceğini sanmıyorum. :)
Oha 🙄 Ama neden ya? Ben bile üzüldüm şimdi bak. Yazık olmuş.
Pekala boş verdim :) kendimi kandırırken ben hahah Elbette yürek katlanır. Ama kendimede çok yüklenme. Dediğim gibi birinden önce ilk kendini daha çok sev. İnsanlar nankör :) Onun yerine kedi, köpek sev daha iyi jfjjfj
Tamam tamam katmıyorum delikanlı 😅Kötü anlamda demedim ama neyse. Sonuçta sevdiğin.
Bilmiyorum nerde hata yapıyorum çok sahipleniyorum sanırım ondan.
Insan sevmeyi abartmali
Ben çok güzel sevildim yaa keşke yine sevilsem
İnşallah
Çünkü en şanssız insanım ben ne sevgilim olur ne mesleğim ne maaşım ne de üniversite okurum hiçbir şeyim yolunda gitmez bedensel yürüme engelliyim, en sonunda ya kötüye dönüşeceğim ya da intihar
Malum kisiye taptilar, bizi de sırf elde etmek için seviyormus gibi yaptilar. Sonuç olarak herkes hak ettigi yerde kaldi :)
Harbiden merak ediyorum sevilmemekten yakınan çok fazla insan var niye sevmiyorlar bu insanları 😀
Ben kendimi çok seviyorum sevenede sevmeyende çok merciii 👋🙏
Sevdim , sevildim dibine kadar her duyguyu yaşadim yaşattım
Deveye diken , insana…. ( Sen anladın kim olduğunu ) yaranır.
Dini kullanmıyorum o yüzden herhalde bide onun kadar başarılı yalan söyleyemiyorum.
Beni sevmek akıl ister, denklem çözrme yeteneği ister. Dolayısıyla her yiğidin harcı değil.
Çok sevildiğim için zamanında sonrasında hiçbir sevgi tatmin etmedi
Sevildim ve seviliyorum da. Ama bunun tiple karakterle alakası yok, tamamen şans
Çok da sevilmeyi beklemedim ondan. Sevmek isteyen her türlü kendiliğinden seviyor.
Malum kişiyi malum kişiler sevdi. Beni herkes sevemez ;)
Malum kişiyi ben sevdiğim için sorun yok 😄benide sevdiler özetle
Severler beni genelde ama aşk meşk olarak değil normal insan olarak 🥴🥴🥴
Benide sevdiler
Bilmem, herkes seviyor gibiydi. Ben daha çok sevene kadar..
malum kişi kim ki:)
Hakedenler sevilmez
Bizim sevgimiz onlara ağır geldi çünkü.
Bu nasıl soru ciğerimi söktün 🥲
Anlamadılar çünkü 🥲
Görsel çok güzel
Ağır geldi sevgim herhâlde
Beni sevmesinler istemem
Sevdiler mi yalan mı attılar bilemeyiz
Çiçekleri herkes sever
Üzücü soru bilmiyorim
Beni severler
Sevdiler de değerini bilemedik 😊
Çok dobrayım ondan oluyor bunlar hep
Daha iyilerine layık olduğum için🤭
çok seven oldu da ben kıymet bilmedim : )
Beni sevdiler ama ben onları sevmedim..
Sevilecek birisi değilim zaten
Valla sevildim ve sevdim tokum. Derdim yok
Kendilerinde olmayan şeyleri gördüler çünkü 🤣😛
seni hala fenolik yapmayanlar utansın mavili sjsj
Mezarda bile çiçek vardı çünkü...
Ben nasıl bir kadınım hiç sevilmemişim
Füze attın jdbdb
Malum kişi kim 😅
Ben niye bilmiyorum aaa
Duymamış olayım aaaaa
Kim demiş 🙄