Kişilik & Karakter Sizi niye sevmediler? bığtıhyabığtıh Takip Et Yoda Yaş: 126 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Beni sevmeyen insan...Allah yardımcısı olsun yazık 🤷🏽♂️ Sizi niye sevmediler? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
babilgüzeli Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 92% +1 yıl İnsanlara sanırım kardeş, kanka muamelesi yapıyorum istemeden. O yüzden kimse aşık olmuyor yanlışlıkla olsa bile. 0 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,4b cevap paylaştı. ben itiyorum sanırım dkfkdk 0 0 Yorumla
Fıreyas Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Sevilecek bir yanım yok pek dfdgd 0 2 Yorumla bığtıhyabığtıh +1 yıl Mütevazilikta asamoah gibi ol Yorumla Fıreyas +1 yıl Ciddiydim ama öyle olsun Polat dhdfdh Yorumla
CanerGök Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aslında sevebilirlerdi de ben istemedim. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
İnsanlara sanırım kardeş, kanka muamelesi yapıyorum istemeden. O yüzden kimse aşık olmuyor yanlışlıkla olsa bile.
ben itiyorum sanırım dkfkdk
Sevilecek bir yanım yok pek dfdgd
Mütevazilikta asamoah gibi ol
Ciddiydim ama öyle olsun Polat dhdfdh
Sevmeyene uğurlar olsun amaaann
Aslında sevebilirlerdi de ben istemedim.
Aşk anlamında mı
Sevmiyorlar mı?