Uzun bir yazı olacak belki ama üşeniyorum
Maddiyata değer veren ve gücü olduğunca erkek beklentisi olunca ayrıca nerde hoplak erkek görünce ağzının suyu akan kadınlara denk geldiğimiz için aşk eşittir para karşılığı hissine kapılıyor insan
Parayla satın alınan bir meta da talep görülen erkek yüzdesinin az bir bölümünü oluşturur
Bu nedenle hiçbir zaman sevilmedim, sevgilim olmadı ve sevilmem de
Kadınların o yüksek her an patlamaya müsait egoları olmaz ve para para diye yırtınmazlarsa aşkı tadabiliriz
Kendi amacını ve kıcının rahatlığını düşünen sayı çok fazla olduğu için denemelerim de başarısız kalacaktır
11 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 449 cevap paylaştı.
1 yılAşkı sevmiyorum ve içinde bulunduğum dating ortamını düşündükçe varlığına da inanmıyorum. Etraf sadece her şeyi hak ettiğini düşünen kadınlarla ve beyninin değil 250 gramının dikine giden erkeklerle dolu. Sevgi, saygı, güven, bağlantı, samimiyet hiçbir şey kalmamış. Türkiye zaten kültür açısından sıvamış bir memleket, yurtdışına çıksam şansım olur belki diyorum, ama oralarda dating tecrübesi olan insanlar da iyi bir imaj çizmiyor. Üstüne üstlük 30'dan önce evlenmem konusunda baskılanıyorum.
Silah dükkanı işleten tanıdığı olan var mı ya? Belki poligonda hedef olarak işe alabilir beni.
03 Yorumla- 1 yıl
Köprüden atlamaktan daha orijinal bir fikir geldi de aklıma
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Aşkı seviyorum hatta en sevdiğim şey aşk, ille de aşk, ille de aşk! 😅
Aşkın suçu günahı yok, aşkı bilmeyen, hakkını veremeyen kişiler yüzünden aşka küsmem!17 Yorumla- 1 yıl
Zor derken nasıl yani 😅
- 1 yıl
Bence hiç zor değil aksine basit ve kolay
Kolayı zor zoru kolay eden kişilerdir - 1 yıl
Canları cehenneme onların 😅
1 yılArtık aşık olmak istemiyorum. 2 kere oldum yeter. Artık üzülmek istemiyorum. Artık biri için gerçekten çabalamak, gözyaşı dökmek istemiyorum. Anlaşılmaya çalışmaktan, anlamaktan çok yoruldum. Çok kırıldım, çok canım yandı. Kimsenin istediği gibi olamam. Böyle iyiyim. Kimse bana bulaşmasın modundayım. Yalnızlık daha iyi.
13 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederim. Umarım :)
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be, aşk bazen hiç ummadığın anlarda kapını çalar ama ne yazık ki her zaman kapıdaki misafir sevilesi olmaz. 🙈 Aşkı sevmek tamamen kişisel bir yolculuk. Ben aşkı deliler gibi seviyorum ama her zaman karşımdaki de aynı hissiyatı paylaşmıyor. 😅 Belki senin için doğru kişi henüz karşına çıkmamıştır. Güzel şeyler zaman alabilir ama beklediğine değecek bir aşk bulursun. ❤️ Şimdilik sabırla ve umutla devam et, bu arada kendi mutluluğunu da ihmal etme! 🌟
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u 1 yılAşka inancım kalmadı maalesef.. bu yüzden de sevmem
20 Yorumla
1 yılBen sevemedim çünkü okul okuyordum ansızın fotosunu gördüğüm bı kıza aşık oldum ve o güne kadar hiç sevgilim olmamıştı kızlarla konusamazdim utangactim bu yüzdende aşırı bı istek vardı içimde 6 ay sonra konuştum fiziğini hiç beğenmedim ondan vazgeçmeye çalıştım yapamadım büyü gibiydi evliyiz mutluyuz ama fizik olarak onu beğenmiyorum bu beni üzüyor hayalimdk i. kizlari. gorunce icim oarcalaniyor çok pişmanım
12 Yorumla- 1 yıl
😪😂
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Değersiz hissettiğinde, alternatif olarak görüldüğünde yalnızlik daha anlamlı. Aşk var belki ama aşik yok artık. Tüketiyor insanlar her şeyi. Bu tüketimden ilişkiler de payını alıyor..
21 YorumlaBiz aşkı meleklerden çaldık…
Ee haliyle çalıntı mal hayır getirmedi ömrümüz çürüdü bee bak yine psikoloooom bozuldu…13 Yorumla
1 yılHep yanlış kişilerde doğru hisleri harcadık aşk o kadar güzel bir şey ki ama işte doğru insanla olunca
11 Yorumla
1 yılAğzınıza bir tutam bal gtunuze prmak yediginiz zaman anliycaksiniz pekte sevilecek bir şey olmadigini
12 Yorumla- 1 yıl
Akıllı kadının halı başka
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılBen severim aşkı.. Tüm tahribatini baştan kabullenirim.. Getirecek ve götüreceklerine kabulüm... Ama zor artık :))
11 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Ahh Chen üzümlü kekim diyen cedrikten öğrendik biz aşkı 😂 ama öyle masum değilmiş sonradan anladık 😂
13 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılSevdim
Nefret ettim
Korktum
Sığındım
Kaçtım
Kovaladim
Tuttum
Bıraktım
Hepsini yaşadım..
Hepsinde biraz daha büyüdüm..16 Yorumla- 1 yıl
Üzülecek bir şey Yok. Aksine, hepsi büyüttü beni 😊
- 1 yıl
Tabii ki.. Hayat çok kıymetli derslerle dolu. Her ne kadar acı olsa da. Alırsan eğer, isleyebilirsen konuları doğru bir şekilde, negatif etkisi olsa da , ileriye dönük pozitif şeyler katar bu dersler insana.
- 1 yıl
Doğru.🙏🏻😌
- Aşk İlişkileri konusunda 12,1b cevap paylaştı.
1 yılAşkı sevdim. Halendir de seviyorum.
Sevdirenler güzel sevdirdi.11 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Aşkım değilde beni kendine aşık eden biri aşkı bana sevdirdi
17 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Bu dünyada öyle bir şey yok... Öbür dünya da var mı işte onu bende bilmiyorum..
14 Yorumla
1 yılSevecek bir aşk bulamadım, sevdirmediler kaçtılar hep
12 Yorumla- 1 yıl
Umarım
Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Koşulsuz aşka inanıyorum.
Bunu hakedecek birine denk gelmedim henüz13 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı.
1 yılSevmesini bilenle ilgiliyim.
Kalıcı olanla ilgiliyim.11 Yorumla
1 yılAşkı seviyorum🙂 Onu güzel değerlendiremeyen bizleriz
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı. Ask sevdim ama çabuk tükenen bir olgu oluyor. Hayal kırıklıkları sevdiremedi.
11 YorumlaSadece bir kere yaşadım. Sevdim, ama daha da kapımızı çalmaz herhalde.
12 Yorumla
1 yılBen Rusya'da yaşadım sıcak sevmiyorum aşk da yakıyor o yüzden
12 Yorumla- 1 yıl
Öyle işte
- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılSevdik veyahut sevmiştik. Aşkı aldattılar bizi de yabana attılar
12 Yorumla- 1 yıl
😊
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılSen iki kelimeyi bir araya getirip konuşama karşındakinden medyumluk bekle boş işler
12 Yorumla- 1 yıl
Fotoğraftaki yazıyı yorumladım kardeşim
Gizli Üye(25-29)1 yılSelam,
Ben aşkı sevdim güzel bir şey yaşayabilirsen, yaşayamazsan ise cehennem oluyor tamamen. Aşk güzel şey aslında.
13 Yorumla
Cevap sahibi1 yılTeşekkür ederim cimcime.
Ben her zaman sevdim
13 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
1 yıl10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAşk, sevgi diye bir şey kaldığını düşünüyor musun? Herkes günü birlik takılma derdinde.
112 Yorumla
Cevap sahibi1 yılKadınlarda, erkeklerde cinsellik peşinde o yüzden sevgi aşk bitti herkes iki bacak arasında yaşıyor herşeyi.
Cevap sahibi1 yılTadını alan bırakmıyor, eğer aşk sevgi bekliyorsan o tren gitti üzgünüm.
Cevap sahibi1 yılHiç mi sevilmedin hiç mi aşkı tatmadın?
Cevap sahibi1 yılAldatılıp yarı yolda mı bırakıldın? Yoksa sadece birliktelik için mi seninleydi?
Cevap sahibi1 yılOnun sebebi şu ki; erkek senden istediğini almıştır birliktelik yaşandığı için senden alacağı bir şey kalmamıştır. Maalesef böyle 😏
Cevap sahibi1 yılKadınların aldandığı en büyük olay bu, seviyor diye her şeyi göze alıyor ondan sonra evliliğe bir şey kalmıyor adam da defolup gidiyor kadın öylece sevgisiyle aşkıyla ortada kalıyor.
- Aşk İlişkileri konusunda 14,6b cevap paylaştı.
m 1 yılHayatta kaldığınızda sukrediyoz. Aşk kısmına gelince bı aşk dizisi izlesek lüks
10 Yorumla Karşına çıkan kişiye bakıyor ya bu durum bu da şansına bağlı oluyor ama hiçbiri dört dörtlük değil yani onu bekleme ki sende dört dörtlük değilsin
11 Yorumla
1 yılAşka inancım hiç bir zaman olmadı, ilişkilerim bile sevgi ve arzu üzerineydi.
10 YorumlaAşk sanıldığı kadar sürekli ve realist bir şey değil
10 Yorumla
1 yılSevdirmemelerine rağmen vazgeçmem.
Aşk adamıyım ben aşksız yapamam
Yeni yol haritam da benden 10 yaş küçük olmasını temenni ediyorum. Birde aşkı öyle denemek istiyorum.00 Yorumla
1 yılAşktan sevgiden nefret ederim. Aşkın canı cehenneme.
11 Yorumla
1 yılKadınlar sadece 1.80+ erkekler ile oluyor o yüzden aşk çöp.
02 Yorumla- 1 yıl
Evet.
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
1 yılEvet çok severim
12 Yorumla- 1 yıl
Edeceğim
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılAski sevmek nedir ki
15 Yorumla- 1 yıl
Aski sevmek diyerek neyden bahsediyorsun yani, ne demek bu?
- 1 yıl
Ben pisman olmam, birindzn hoslandiysam direkt soylerim, sonrasinda ayrilsak da pisman olmam, bu durumda aski sevmis mi oluyorum sevmemis mi oluyorum
1 yılSorun aşkta değilki sorun aşıklarda..
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılSevilecek aşkmı kaldı yaban mersini
118 Yorumla- 1 yıl
Aşk eskidendi insana saygı vardı birbirine saygı vardı kızın ya da erkegin yüzünü gördünmü insan anlatılmaz derecede başka oluyodu ama şimdi hergün yanyanasın tat tuz yok insanlar art nıyetli olmuş
- 1 yıl
Tesekurler
- 1 yıl
Hangi çiçegi seversin
- 1 yıl
Seninde bi sıkıntın var belli
- 1 yıl
dünyanın en güzel gülüdür halfetide yetişir
- 1 yıl
Bende cok severim gülü
- 1 yıl
Şunda söylemekten cekinmem diger güzel olan gülde sensin
- 1 yıl
@Kalpdoktoru___ Çok teşekkürler.
- 1 yıl
Bişey degil
- 1 yıl
Meşkul etmiyorum demi calısıyomusun fazla burada özel hayatınla soru sormak istemiyorum
- 1 yıl
Zaten burada seni ifşa edecek şeylerden kacınırım o yüzden sece sece konusuuorum
- 1 yıl
Günaydın
biz hep saptık
12 Yorumla
1 yılBilmem. Aşkla bir ilgim yok.
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 yılSeviyordum bir zamana kadar.. artık tek saf canım benmişim gibi hissediyorum o yüzden sevmiyorum.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılBeni aşka inandır
15 Yorumla- 1 yıl
O kişi ben olurum
- 1 yıl
Bişey depil mi demem lazım
- 1 yıl
😎😎🌹🌹🌹
Mutlu olanını görmedim😅
15 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılBen soğudum bea
13 Yorumla- 1 yıl
Soğuttular... anlarsın...
- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
1 yılçok sevdim
11 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılSevdirmediler
17 Yorumla- 1 yıl
Bilmem
- 1 yıl
Zor ya
- 1 yıl
Nedense bu konuda yuzum gulmuyor
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. sevdiren çıkmadı
14 Yorumla
1 yılSevmiyorum
11 Yorumla
1 yılAşk kadınıyım
11 Yorumla
1 yılSevmedim
116 Yorumla- 1 yıl
Sevebileceğim birisi olmadı o yüzden
- 1 yıl
Umarım
- 1 yıl
Arkadaş olarak severim kendisini
- 1 yıl
😅
- 1 yıl
@yaban00 severim tabiki senide❤❤
- 1 yıl
Ben de seni seviyorum @gulsumai159 canım arkadaşım güzel arkadaşımm 💙 @hilalberk kıskanmasın ama🤗
- 1 yıl
@Ahmet373737
🤗❤ - 1 yıl
Fark ettim @gulsumai159 'e dedin 😆
- 1 yıl
@yaban00 ❤❤❤❤❤
Aşk İlişkileri konusunda 37b cevap paylaştı. Aşk safsatadan ibarettir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılAga be çok sevdik kaybettik be
01 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılBilmem aşık olmaktan korkuyorum ben ya
11 Yorumla
1 yılBazen özlüyorum ama güzel bi his
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
u 1 yılEn çok aşkı sevdim
10 Yorumla Sevdim
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. O ne demektir
10 YorumlaEvlenmeye değer insan yok
10 YorumlaSevmek diye bir şey yok
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılKimseyi sevemedim
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
1 yılÇokta güldü diyemem sınırlara yasaklara takıldım
01 Yorumla
1 yılSevdirecek biri çıkmadı karşıma
01 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım