Erkek arkadaşım babamla tanışmayı kabul etmeyip sonrasında kabul etti ama benim içim hiç rahat değil hafife alıyor olabilir mi?

Detaylandıracak olursam babam ilişkimizi 9 aydır biliyor, öğrenmesi de biraz olaylı oldu kuzenim ispiyonladı ve itiraf etmek mecburiyetinde kaldım. 9 ay sonunda tanışmak istediğini söyledi asla bunu söyleyecek biri değildi erkek arkadaşım askerliğini yapmadığı için askerliğini yapmasını evlilik arefesindeyken tanıştırmayı vs düşünüyordum ama kiminle görüşüp ettiğimi görüp tanımak istediğini söyledi. Erkek arkadaşıma söylediğimde gelemem maddi açıdan kendimi hazır hissedip babanın karşısına aslanlar gibi çıkmak istiyorum, babanla tanıştıktan sonra ben uzatmak istemiycem baban gelip bana ne zaman evleniyorsunuz diyecek değil ama ben kendimi gericem ve iki üç katı çabalamam gerekecek maddi manevi dedi. (annesi vefat edeli 8 ay oldu ve babasıyla da görüşmüyor) yani bir destekçisi yok ne yazık ki.. babamda ısrarla tanışmak istediği için bende ona düzgün bir şekilde ifade ettim, babamın sadece tanışmak istediğini kızının nasıl biriyle görüştüğünü görmek ve bilemek istediğini herhangi bi konuda baskı yapacak bir insan olmadığını anlattım, tartışmalar ve konuşmaların sonunda “tamam tanışıcam” dedi. Yarın tanışacaklar böyle durumlarda normalde heyecan mutluluk stres olur ama bende sadece stres var. Beni ve ailemi hafife alıyor olabilir mi? Çünkü beni evin önünden alıp bırakırdı ve biri görecek dediğimde anan biliyor baban biliyor derdi, bu rahatlığı bile bazen rahatsız ederdi beni. Bir erkek öylesine sevgilisinin babasıyla tanışır mı? Ya da babamla tanıştıktan sonra ister istemez kendini daha ciddiyetli ve beni üzmekten korkar çekinir bir şekilde davranır mı? Erkek fikirlerine ihtiyacım var biraz yorumlar mısınız, nasıl anlayabilirim hafife alıp almadığını?
Erkek arkadaşım babamla tanışmayı kabul etmeyip sonrasında kabul etti ama benim içim hiç rahat değil hafife alıyor olabilir mi?