Aşk İlişkileri konusunda 851 cevap paylaştı. Sorum yok cevabım var, sözüme inanana. Durumu fark ettiğiniz anda “uzak durma” hükmünü yerine getirin ve unutmanız dışında hükmünüze sadık kalın. O kişiler size ziyandan başka bir şey getirmez. Narsist narsisttir, onun için ipler kopuncaya dek sıfatınız sadece kurbandır. İyi görünmelerine aldanmayın, sizi radarına çekinceye kadar “iyiyi” oynar. Hedefine ulaştıktan sonra tekrar o iki yüzlüyü görürsünüz
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)1 yılSadece çok rasyonel düşünen, ama çevremdeki her insana değer veren birisiyim ve karşımdaki kişinin tepkileri yüzünden garantici yaklaştığım için beni narsist zannediyor sanırım; ama esasen anksiyeteye sahibim ve çok iyi bir doktorun tedavisi altındayım.
Dahası açık iletişim deniyorum, kendini korumaya alıyor ve narsistik yollarla tepkimi ölçmeye çalışıyor, sanırım karşımdaki kişi narsist ne dersin?
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Aşk hayatında narsist biriyle uğraşmak gerçekten zorlayıcı olabilir 😕. Sorularını ve deneyimlerini paylaşmaktan çekinme, buradayım! Narsist biriyle nasıl başa çıkabileceğine dair sana bir sürü tüyo verebilirim. Emin ol, yalnız değilsin! 💪😊
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u 1 yılBenim eşim yok maalesef sorum da yok
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılNarsist eş tam olarak nasıl oluyor. Narsist kelime anlamını biliyorum fakat narsist eş olarak bilmiyorum
13 Yorumla
Soran1 yılNarsist eş Sizin duygularınızı umursamayan , Zorla ağzından özür duyduğunuz , yaptığı şeyden asla pişman olmayan ( aldatsa dahi Suçu size yıkan ( sen bunu yapmasaydın aldatmazdım ) der. Sürekli Yalan söyler yalanı ortaya çıkınca duygu sömürüsü yaparak sizi manipüle eder
Soran1 yılSizi Ailenizden , çevrenizden uzaklaştırıp yalnızlaştırır
Cevap sahibi1 yılBilgi için teşekkürler. Bu kişilerden baya bi uzak durmak lazımmış
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılEn kestirme yol tüm iletişimi kesmek çünkü kişilik düzeyine işlemiş bir problemi değiştiremezsin
10 Yorumla Merhaba,
Narsist birinin kendini çok geliştirmek için çabalaması doğru mudur?🚀
01 Yorumla
Soran1 yılMerhaba , narsist biri Değişmez Geliştirmek için Çabalaması da Etrafından Övgü almak egolarını tatmin etmelerine sebep olur bu yüzden Sadece kendileri için Çabalarlar
Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Narsistlerle uğraşmayı seviyorum sanırım ben de öyleyim
02 Yorumla
Soran1 yılNarsist ile uğraşmayı sevmek yerine Toksit ilişkileri seviyor olabilirsin 😊
Narsist bir hatun ayaklarının yalanmasından hoşlanır mı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBen narsisistik kişilik bozukluğuna sahip olduğundan şüphelenen biriyim. Ruhum yok oluyormuş gibi hissediyorum, ben ne yapmalıyım:)
036 Yorumla
Soran1 yılNarsistle. hayat isimli Sosyalmedya hesaplarımızdaki Videoları izleyin eminim ki Narsist olup olmamadığınızı ordan anlayabilirsiniz , bu arada tebrik ederim narsistlerin bir çoğu Narsist olduğunu kabul etmez
Cevap sahibi1 yılO sayfayı bilmiyorum ama bazı blog sitelerini baştan sona okudum bu konu hakkında. "Narsizme yeni bir bakış" adında bir kitap da okudum en son. Ve o kitapta yapılan teste göre narsist çıkıyordum. Ben narsizmi başta sadece kendine güvenmek sanıyordum insanlardan duyunca iltifat gibi geliyordu. Psikolojik olarak kötü olduğum bir zamanda yaptıgım uzun araştırmalar sonucu narsist olabileceğimi farkettim. (çocukluk hikayeleri ve belirtiler çok büyük oranda uyuyordu) Narsizm bana diğer insanlardan daha güçlü hissettiriyor. Hayatımda dost kazığı yemedim, aşk acısı çekmedim. Etrafımdaki insanlara bakınca bunlar güzel özellikler. Ama bir yandan da hiç aşık olmamak ve olamayacağını bilmek, insanların etkilendiği olaylardan etkilenmemek ve bir yerde toplumda rol yapmak zorunda kalmak. İnsancıl yönlerimin giderek azaldığını ve robot gibi bir şeye dönüştüğümü hissetmek, bunlar kötü hissettiriyor:) konuyu pek çok insana açamadıgım için burada fırsatını bulunca yazmak istedim. Var mı tavsiyeniz
Cevap sahibi1 yılSiz neden sadece narsizm kurbanlarına yardımcı oluyorsunuz. Belki narsistlere yardımcı olsanız narsist kurbanları da ortadan kalkmış olacak:) Biliyorsunuz narsistler çok büyük çoğunlukla narsizm kurbanı kişilerden oluşuyor. Bu durumda ya kendilerini kabul ettirmek için kaygılı bağlanma tarzı gerçekleştiriyorlar ve bağımlı bir kişilik sahibi oluyorlar. Ya da bu durumla başa çıkmak için narsizme kadar varan kaçıngan bağlanma stilini benimsiyorlar. Antisosyal kişilik, narsist kişilik normal insanların perspektifinden bakıldıgında problemli ama yine de öcü gibi görmemek lazım..
Soran1 yılSorunuzu şimdi gördüm kusuruma bakmayın 😊 , Ben de bir Narsist kurbanıyım bu nedenle tecrübelerimi O insanlara aktarıyorum ki ileride karşılarına çıkıcak insanları Tanıyabilsinler , ölçüp tartsınlar , aslında Narsistler Narsist kurbanları yüzünden öyle değil Çocukluğun da burada bir Payı var Size Bebek gibi bakılmıştır ama Babanız veya annenizden biri Narsisttir Siz tartışmalar Veya narsist davranışlarını göre göre büyümüşsünüzdür Burada Yanlış anlamayın Suçlama yapmıyorum Narsistlik Çocuğunlukla Çocukluktan Geliyor baskıcı aileden geliyor Misal benim de Narsist bir Babam var Ben de Onu görerek büyüdüm Ama Empat Oldum Bu da Kötü bir durum , narsistlik Eğer Kendinizi İkna edebilirseniz Sadece Psikolog , psikiyatri İle düzelebilcek bir durum , çünkü Narsistler yine çoğunlukla Kendi bildiğini yaptığı için söylediğimiz şeyler pek umurlarında olmaz veya bir gün Umurlarında olur diğer gün Kale almazlar Dediğim gibi tecrubelerimi aktarıyorum Siz Nasıl Narsistlikten Kurtulmak Yeni bir sayfa açmak istiyorsanız ben de Empatlıktan kurtulup yeni bir sayfa açmak istiyorum Bunların Tek Çaresi Psikolog/ psikiyatri 🥲
Soran1 yılİlk Önce merak ettiğim bir soru var , Siz Bir anda mı Ben narsist olabilirim dediniz , yoksa Başka bir insanın ( sen narsistsin gibi suçlamalarından sonra Mı bu tanıya vardınız. Narsist insanı Düzeltmek gerçekten zor Geçmiş ilişkimden biliyorum Düzeltmeye Çalışıp Psikolojisi Bozulan Çok insan var Ben de Çok zor toparlandım , bu ara da yorumunuzu Süper cevap olarak seçicem İçten söylüyorum Başkalarının diyişi değil de Kendi kendinize Narsistim Ben Diyorsanız Bu da ne kadar kötü de olsa Kendinizde düzeltmek istediğiniz şeyler olduğunu gösteriyor Narsistlikte Nadir de olsa Erteleme olur Psikolog ‘a randevu alın Güzelce konusun en iyisini bilirler
Cevap sahibi1 yılHeh tamamdır sorun yok:) Dedim herhalde narsizmi duyunca bundan insan olmaz deyip boşverdi:) Anladım, sizin durumunuzda örneğini verdiğim gibi ailenizdeki narsist kişiden dolayı fazla empati ve insanlara daha yakın hissetme/bağlanma durumu gelişmiş. Yukarıda demek istediğim narsistlerin narsist kurbanlardan etkilendiği değil, narsist aile bireylerinden etkilendiğiydi:) Narsist ailelerde genelde çocuktan en iyi olma beklentisi oluyor ve bu gerçekleşmediğinde aşağılamalar vs. olduğunda ve bu durum farklı etkenlerle birleştiğinde mizacına göre çocuk da narsist olabiliyor.
Cevap sahibi1 yılNarsist olabileceğime nasıl karar verdiğim aslında uzun bir süreç. Ben bundan birkaç yıl önce neden diğer insanlardan farklı düşündüğümü anlamaya çalışırken buldum kendimi. Neden diğer insanlar kolayca empati yapıyor, aşık oluyor ve duygusal durumlardan durumlardan çok fazlaca etkileniyorlar da bende aynı şey olmuyor diye düşünüyordum. Narsist lafını genelde kendimi fazlaca övdüğümde bazı insanlardan (çoğunlukla kızlardan) duyuyordum ama övgü olarak alıp üzerine espri yapıyordum. O sıra bir kızla da ilişkim vardı ama ona o zamanki arayışımın da etkisiyle kendisine aşık olamadığımı hayatımda böyle bir his tatmadığımı baştan söylemiştim. Onunla birlikte bu huylarımın derinlerinde ne yattıgını bulmaya çalışıyorduk. Derken bir gün çocukluk yıllarımda yaşadığım sıkıntılı zamanlarda yanımda kimsenin olmadıgını, ve bu durumlarla tek başıma başa çıkmak zorunda kaldıktan ve toparladıktan sonra herkesin tekrar yanımda bittiğini, beni ezmeye çalışan erkeklerin sırf karakterim değişti diye bana çok daha uysal davranmaya başladıklarını, kızların da aynı şekilde bakışının bir anda değiştiğini söyledim. Sanırım bu yüzden insanların samimiyetine güvenmiyorum diye bir çıkarıma vardım. Orada konuyu kendimce kapattım ve yoluma devam ettim. Ama sonradan psikolojiye karşı oluşan ilgimin de etkisiyle uzun uzun araştırdım ve narsisistik kişilik bozukluğu ile karşılaştım. Tanımları duyunca şok oldum yani bu kadar bire bir olur. Fal gibi geldi ve okuması da eğlenceli geldi başlarda. Çocukluk hikayeleri de çok benzerdi. Kurbanların hikayelerini de okudum ve çoğunlukla benzettim maalesef. O sıra kendimi kötü de hissettim biraz uzun süren bir arayış dönemi yaşadım:)
Soran1 yılEstağfurullah Böyle olmayı Siz istemezdiniz tabiki , gerçekten Geçmişten örnek vericem Kendimi onun yerine koyamıyorum Empatım Kendimi Herkesin yerine koyarım normalde ama , yapmıyorum karşısındaki o kadar acı çekerken nasıl tepkisiz kalıyor veya neden sevmediği halde seviyorum diyor ayrıldıktan sonra sürekli geri dönüyor dengesizlik var diyorum bu işte. Gerçekten Narsistlikten biriyle konusup kurtulmak zor eğer öyle bir şey olsaydı Sabaha kadar konusurdum psikolog bu konuda size yardımcı olucak ve eminim hemen atlatıcaksınız Çünkü en zor olanını Narsistliği kabul etmeyi başardıysanız onu hayli hayli başarırsınız 🤗
Cevap sahibi1 yılŞimdi geldiğim noktada ise bu durumumun bana kattığı gücün farkındayım. Cidden insanlara kendimi takip ettirebiliyor, istediğim takdirde liderlik yapıyorum. Sözümün otorite kabul edildiğinin farkındayım. Aşk mevzularında tanıdığım diğer insanların aksine yara almıyorum vs. vs. Ama onlar acısıyla tatlısıyla hayatı yaşarken bende boşluk, insanlıktan uzaklaşmışlık durumu var ve beni rahatsız eden de bu. Psikoloğa başka konulardan ötürü birkaç kere gittim, narsizmi çözülebilecek bir durum görmediğimden ve çok da üstüne düşmediğimden gitmedim. Şu anda yaptığım şey tabiri caizse vücudumdan ayrılmak üzere olan ruhumu havada tutarak daha çok uzaklaşmasını engellemek:) Biraz daha uzaklaşırsa kendimi insanların içerisine gönderilmiş bir uzaylı gibi hissetmekten çekiniyorum:)
Cevap sahibi1 yılTeşekküler:) anlatmak iyi geldi. Ailemde tanılı antisosyal kişilik bozukluğu'na sahip biri ve etrafımda bana yakın kafa yapısına sahip insanlar olduğu için bir nebze kendim olabiliyorum ama durum farklı olsaydı herhalde daha zor olurdu. Tavsiyeleriniz için teşekkürler. Belki şimdi olmasa da ömrümün bir noktasında bir psikoloğa bu konuyu açacağım şüphe yok.
Soran1 yılAslında Kendimi kötü hissettim derken de bir duygu yaşamış oluyorsun Bazı şeyleri fark etmiş oluyorsun , Bu ara da Unuttuğum bir şey aklıma geldi. Narisistliğin de 2 evresi var biliyorsun değil mi https://youtu.be/rYEnvLqL9ms?si=lfSklRtV1SxX64Yj
Soran1 yılErtelemeni tavsiye etmiyorum ömrümün bir noktasında diyorsun peki O zaman narsistliğin başka evresinde Olup Kendinin bide Tanıyamıycağı Birine dönüşürsen?
Cevap sahibi1 yılTabi narsizm spekturumunu biliyorum. Okuduğum kitapta anlatılan da buydu. Herkes bir derece narsisttir önemli olan ne derece narsist olduğunuzdur. O kitapta yapılan teste göre narsizm 1-10 puan arasından değerlendiriliyor ve 5-6 noktası sağlıklı kabul edilirken onun üstü sağlıksız narsist kabul ediliyor. Ben o kitapta yaklaşık 1 yıl içerisinde farklı zamanlarda yaptıgım testlerde 10 üzerinden 8 ila 9 arasında çıktım. 10 noktasında olan narsistlere göre bazı farklarım var. Bunlar neler diye soracak olursan mesela bir insana karşı heh bu tam narsist bu dedirtecek bir hareket yapmamaya özen gösteririm. Kendimi boş yere övmek benim kendime güvensiz olduğumu veya hastalıklı olduğumu karşı tarafa göstereceği için bunu ya espri ile karışık yaparım ya da karşı tarafın yapmasını sağlarım gibi gibi. Toplum içinde kendimi birçok noktada belli etmem ve saklarım. gibi gibi. Ama farkedeceğin üzere bir arada kalmışlık var. Zaten arada kalmışlık olmasa çözmeye çalışacağımı sanmıyorum:)
Cevap sahibi1 yılBir de az önce hayatındaki o narsist kişiyle empati yapamadığını söylemiştin. narsist biri olarak belki senin karşı tarafın kafa yapısını anlamana bir yardımım olur diye onun kafa yapısını sana açıklamak isterim. Hiçbir şey yokken ayrılma olayı, ayrıldıktan sonra geri dönme olayı, tepkisizlik olayı evet dışarıdan bakınca anlaması zor şeylerdir eminim. Ama ilginç bir şey söyleyeyim biz de aşık olan, gerçekten seven insanlara anlam veremiyoruz. Aşık oldu diye azarladığım arkadaşlarım oldu misal. İnsanların acısına karşı bir şey hissedemediğim için zaten toplumda rol yapmak durumunda kalıyorum. Gerçek düşüncelerimi saklıyorum vs. Ayrılma olayında düşünce şu şekilde gerçekleşiyor. Bir kızla bir ilişkiye başlıyor narsist kişi ve o kızla aşama aşama ilerliyor. Bir yerden sonra o kişi kendisine sırılsıklam aşık oluyor varsayalım. Bu noktada narsistin kızdan alacağı bir şey kalmamış oluyor. Kız onu daha fazla sevebilir mi? sevemez. Daha fazla şey yaşayabilirler mi birlikte? hayır bunun bir üstü olamaz. O zaman kafa direkt yeni biriyle sıfırdan başlama ve aynı noktaya gelme oluyor. Ayrıca ayrılık ne kadar üzücü olursa karşı taraf için bu onun bizi ne kadar sevdiğinin bir göstergesi gibi geliyor ve bundan tatmin olup yolumuza bakıyoruz. Bir noktada da kızın aklından çıkmış olabileceğini düşünürlerse tekrar aklına girmek ve zihninde yer edinmek için tekrar geliyorlar. Sonrası aynı döngü. Bunları yazarken dışarıdan nasıl göründüğünün farkındayım ve doğru olmadıgını da çok iyi biliyorum ama olanı yazmak istedim. (ben bu geri dönüş olayını sevmiyorum, karşı tarafı aşağılama gibi olaylara girişmiyorum orası ayrı.) Her neyse evet haklısınız bundan daha kötüsü olmak istemem ve eğer mümkünse daha iyisi olmak isterim. Hatta kendi başıma bir şeyler yapmaya çalışıyorum son 2 aydır, bazı durumlarda azalma gözlemledim. Fırsat buldugumda bir psikologa gideceğim o zaman. Cevaplarınız ve ilginiz için çok teşekkür ederim.
Soran1 yılÖzen gösterirsin çünkü Narsist olduğunu Senden Başka kimsenin bilmesini istemiyorsun Ben de aynı şekilde empatlığımı saklamaya çalışılıyorum ama başaramıyorum illa bir yerden patlıyor , örneğin Yolda elinde poşetle yürüyen yaşlı amca görmüştüm , 80-90 yaslarında yol bitiminde düştü dizi kanadı Yanında tutamadım kendimi ağladım Acaba kimsesi yokmu beki çocukları var ama Neden bakmıyorlar yazık diye ağladım , Bu ara da Narsistler evet Bilindiği kadarıyla Kendilerini çok övmeyi severler Övülmeyinde severler ama Bu dünyadaki En büyük Özgüvensizler aslında narsistlerdir kendilerini övmeleri de tamamen bir oyundur ( hakaret olarak söylemiyorum) diğer konuda da 8-9 diyorsun bence Ara da kalmadın Kendine kesin Tanı koymuşsun ama Dinlediğim Kadarıyla Narisistliğin Tehlikeli Evresinde değilsin
Cevap sahibi1 yılÖncelikle sürekli hakaret olarak söylemediğini belirtmene gerek yok:) onu anlıyorum ve zaten dediğin durumun farkındayım. Kendime itiraf etmem çok yakın bir arkadaşımla çok uzun süre konuşmamın ardından gerçekleşse de. Evet içten içe çocukluktan kalma bir kendine güvensizlik var bünyemde farkındayım. Narsizm de tamamen bunu örtmek için bir kılıf aslında. Narsist oldugumu da benden başka kimsenin bilmesini istemiyorum aynen öyle. Bu hem benim hareketlerimin sebep-sonuç ilişkisine dayandırılması demek hem de narsizm bu işi cidden bilen birisi için aslında zayıflık belirtisi.
Soran1 yılNarsist Sıcak soğuk Yaparak ve İlk günlerde ilgiye boğarak Karşı tarafı kendine Bağlıyor Ve sevgi beslemedikleri Çıkarlar için sevgili oluyorlar Misal karşısındaki insanı Parası için seven , ona olan ilgisi için seven, veya Cinsel ihtiyaclarını ile severler Belki dinlemezsin Bilmiyorum Umarım bu sözüm aklında kalır , İnsanların geçmişini bilemezsin Bir anlık İhtiyaç olsun başka bir şey olsun Kimseyi hayatına alma veya karşındaki insana Ben sevemiyorum güvenemiyorum diye açıl açık söyle Karşındaki insan Kendisini Kullanılmış Peçete gibi hissediyor Yani demek istediğim Bir narsistin Başka bir insana İlişkide verebileceği tek ceza Başka insanlara bir daha Güvenmemelerini sağlamak Şahsen ben öyleyim Artık çok zor güveniyorum bu ara da Başta söylediğim gibi Narsistin diğer bireyi Kendine bağlama sebebi Ara da ihtiyaclarını giderebilmek En büyük korkularından biri Cepte tuttuğu Kişinin Başka bir ilişkiye başlaması, bu yüzden geri dönüyorlar ve kendilerini Tramva yaşattıkları insanlara hatırlatıyorlar ( özellikle Tramvaların kolay unutulamadığını bildiği için Karşısındaki insanla güzel ayrılsa dahi Zaman zaman Aşağılar Veya iletişim yoksa çevresine o kişi hakkında iftiralar Atar nede olsa Kulağına gidicek diye Muhtemelen Kışkırtmayı seviyorlar
Soran1 yılEvet Bu yüzden Karşısındaki insana güvenmeyip Sırlarını dökmezler ileride Kendilerini o noktadan vurulucağına ikna etmişler gibi , Haksız oldukları konuda haksızsın denildiğinde sinirlenirler asla özür dilemezler Dert dinlerler ama Anlatmazlar , sonra partnerinde travma Bırakabilmek için Ailelerinden , hassas noktalarından vururlar 🥲
Cevap sahibi1 yılBaştan aşağıya okuyunca dediklerinin hepsinde haklısın. Ben özellikle bazı şeylerin farkına vardığım dönemde birçok kıza en baştan durumu söyledim. Ama tahmin et tepkileri ne oluyor? Ben diğer kızlara benzemem, bana aşık olacağını biliyorum vs. İlişkinin devamında da sürekli bu aşk durumunu sorguluyorlar ve sonunda diğerleriyle aynı oranda bağlanabiliyorlar. Tabi bir kısmı da baştan durumu anlayıp gidiyorlar o zaman da yalnız kalma durumumuz oluyor. Aslında bizim eve kapatılıp kimseyle görüştürülmememiz lazım:) Ama işte her insandan daha fazla ihtiyaç duyuyoruz bu sevgi alma işine.
Cevap sahibi1 yılSon yazdığın durumda ise evet sevgili de olsa kimseye güvenmem ve kendimi anlatmak istesem bile çok üstü kapalı anlatırım. Özür maalesef ki dilemem. Ama ailelerinden, hassas noktalarından, güvensizliklerinden vurmuyorum çocukluğumda benzerlerinden çok müzdarip olduğum için öyle bir özellik gelişmiş:)
Cevap sahibi1 yılBu arada senin empat karakterin de narsistler için biçilmiş kaftan oluyor. Cidden böyle kızlar tam narsistin bulmak istediği tarzda kızlar En çok sevgiyi onlar veriyorlar ve bunu derinden hissettiriyorlar. Diğer insanların acaba diyecekleri durumlarda sevgilerinden azalma olmuyor ve sürekli senin aslında çok iyi biri olduğuna inanıyorlar. O seviyelerde olmasa bile bir gün karşımdaki kadına cidden güvenmek, değer vermek, karşılıklı sevmek istiyorum. Umarım bunu bir psikolog yardımıyla vs. başarabilirim:) Bazı yerlerde biraz rahatsız edici şeyler de söylemiş olabilirim ama rahatça içimi dökmek iyi geldi. Tekrardan teşekkürler.
Soran1 yılElbet ki herkes ilgi ister ama İlgi, sevgi sonsuz bir şeydir kızlar konusunda da Bağlananlar Kalanlar Değişiceğini düşündükleri için kalırlar sonra Kendileri hasta olur , Ben aldatılmama rağmen affettim Güvenimi kırıp instagramı kendi isteği ile kapattı Sonra sen de kapatıcaksın dedi ‘ ben neden kapatıyorum güvenini kırıcak bir şey yapmadım dedim ‘ İnstagramı Kapatmadığım için En nefret ettiğim şeyi yaptı muhtemelen Çok aldatıldım ama Hissediyordum Hislerim çok kuvvetli Buluşunca Hal ve hareketleri seven insanın değil Tek niyeti Arzulamak sahip olmak Olan insanın yaptığı şeylerdi Zamanla düzelir dedim Birsürü Kızı ekledi hiçbiri ile konusmadım dedi Açtığım fake hesabımın mesajına benim mesajımdan önce baktı sonra anlayınca Sen olduğunu biliyordum dedi Hep böyleydi Neden aldattın dedim İnstagramı kapatmadığın için dedi Hep Kendi Hatasını beni suçlayarak telafi etmeye çalışıyordu Çok güzel manipüle ediyordu , takıntılıyım her söyleneni kafama takarım Ayrılmak istediğimde çok ağır konuştu Tanımadığım bilmediğim bir çocuk ile Konuştuğumu söyledi Gecesinde atak geçirdim , şu an panik atağım var , Çevremde Neler çektiğimi Bütün arkadaşlarım gördü affedersen Seninle muhattap olmayız diyen birsürü kişi vardı, yeminler ettim kendime saygım var dedim Birgün buluşmak istedi Nasıl manipüle etti bilmiyorum Beni aldattığı için ben özür diledim uyku düzenim bozuldu Güvenemedim kimseye eskisi gibi , Ben İlişkinin başında Çok bağlandığımı gösteririm ama güçsüz bağlar kurarım ayrılalı bir hafta oldu hatta 2. Haftaya girdik dönüp bakıyorum Onun Bana olan 2 günlük ilgisini mi sevdim Diyorum , Mutlu etmek için hiç bir şey yapmamış ki Ondan Kalan Tek şey Her şeyi düzeltmeye Çalışmanın Yok ettiği bir ben kaldım
Cevap sahibi1 yılGeçmiş olsun. Psikolojinde iz bıraktıracak şekilde etkilemesi çok kötü bir durum. Esasında hiçbir şey birine bunları yaşatmak için bir bahane değil tabi. Bu noktadan sonra çevremden gördüklerimi, düşünce yapımı vs. aktarmaya çalışmak yersiz olur. O kişiden farkım; misal senin onu aldattığını ima etmiş, ben bunu demeyi bile kendime hakaret olarak görürüm birinin beni aldattıgını gözlerimle bile görmüş olsam bilmiyormuş gibi yaparım ve başka bir sebebi bahane göstererek ayrılırım. Karşı tarafa en başından beri güvenmediğim için etkilenmem. Dolayısıyla böyle bir iftira atmazdım. Sana başka bir tanıdıgıma tavsiye etmek istediğim gibi kimseye güvenmemeyi tavsiye etmek isterdim. Ama o durumda da benim gibi duygusuz, hiçbir şeyden diğer insanlar kadar tat almayan, anlamsız ilişkiler içinde yüzüp giden biri olabilirsin ve bu da seni mutlu etmez. Sanırım sizin için olması gereken insanları baştan iyice tartıp onlara kalbinizi çok yavaş bir şekilde açmak. Şüpheli hareketini gördüğünüzde kendinizi hemen korumaya almak ve davranışlarını yakından izlemek. Bir noktada da atıyorum 6 ay o kişiden bir sıkıntılı hareket görmezseniz ona güvenmek, kalbinizi açmak ve asla şüphe etmemek. Sevme yetinizi kaybetmeden ve incinmeden sanırım ancak bu şekilde doğru bir hayatı yaşayabilirsiniz.
Soran1 yılRica Ederim Her zaman buradayım başka sorun olursa da 😊 Kendimi bir Katil işe dahi Empati yapabilirim ama Narsist ile Yapmam zor diyordum onu da yaptım Bu da benim zayıflığım 😁 Yapıcak bir şey yok Artık ileriye Geçmişteki Kötü tecrübelerle bakmam lazım Bu ara da Haklısın Narsistler özellikle empat kızları seçiyor Bu da her defasında ben bitirmeme rağmen gelirdi Affediceğimi bildiği için , Ayrıldıktan 1 gün sonra yanında sevgilisi olan kız arkadasıma saatlerce bakıp Gülümsemiş ( onu tanımıyor ) Kız beni görüntülü aradı Sevgilin Bana bakıyor 1 saattir dedi inanamadı Arka kameradan bakıyordum O bakışı bana özel sanıyordum O kadar üzüldüm ki , Kızın sevgilisinin Lavaboya kalmasını Fırsat bilip Kıza doğru yürüdü Arkadasım da hemen kalkıp sevgilisine doğru gitti o an Dayanamadım sinirden kızla Görüntülü sohbetimi Ss alıp ona attım ve senden Beklenen karaktersizlik , şaşırtmadın yazıp engelledim , smsten ‘ sen benimle dalga mı geçiyorsun O kız senin instagram hesabında ekliydi senin gönderdiğini biliyorum dedi burada bile Manipüle edip suçu bana yıkmaya çalışıyordu Birdaha cevap vermedim Kız bende ekli bile değildi o arkadasımı İnstagramdan ondan ayrıldıktan sonra eklemiştim ve profili dahi yoktu 🥲 Şimdi kendi hayatıma bakıyorum Nasibim o değilse başkasıdır diyorum geçen gördüm o kadar mutlu görünüyor ki , ilk ayrıldığımızda da Çok mutlu fotoğraflar atıyordu Baktım gecesinde Dayanamıyorum falan yazdı O gülümsemesi dahi sahte eminim ki benim gibi empat birini kaybetmemek için tekrar Yazıcak Ama kendisini unutturmamak için , Numarasını mesajları asla silmezsim O kız muhabbetinden sonra Ne saygım kaldı ne sevgim numarasını herşeyini sildim
Cevap sahibi1 yılMutlu görünme konusunda sana bir şey söyleyeyim , yeni kız arkadaşları da olacak, onlarla gülümseyerek fotograflarını da instagrama koyabilir vs. vs. Acaba beni sevmedi de onları seviyor mu gibi bir düşünceye asla girmemen lazım çünkü durum ortada. Narsistler bazı yönlerden acınası insanlar. Bazı şeylere diğer insanlardan çok çok daha fazla açlar ve bu açlıklarını doyurması gereken şeylerle bile karınları doymuyor, vücutlarını terk etmiş ruhları geri gelmiyor. Neyse çok fazla anlatıp eski sevgiline de empati kurmana neden olmayayım bu empatların ne yapacakları belli olmuyor:)
Soran1 yıl18 yasındayım Bu yaşta Ciddi ilişki düşünmemi normal görüyorum Laylaylom İnsanlara bırak güvenmeyi Dışarıdan görsem Tanırım diyorum , Bahsettiğim narsist erkek arkadasım 24 yasındaydı Haksız olduğunu söylediğim zaman 5 yaşındaki çocuk gibi şapkasını yere atıp tepindiğini gördüm o an bütün parçalar yerine oturdu , akşamında Narsistle. hayat hesabından yayın daveti aldım Sabaha kadar gitme dediler 120 kişiye Kafa sallayıp gidicem zaten affetmem dedim. Manipülesine boyun eğdim çevremde onu affettiğim için kimse kalmadı Asıl niyeti olan Beni yalnızlaştırma hedefine Yaklaşıyordu sonra Hesabın adminine ve ordaki Başka narsist kurbanlarına Sesli bir şekilde durumu anlattım gerçekten Her şeyi Bire bir uyuyordu bunu fark ettikten 1 gün sonra gece 11 bucuk gibi çevrimiçi oluyordu, kim dediğimde patronum diyordu Yorulmuştum artık ilişkiden Soğutmuştu beni , kız gurubuna yazsam erkeklere yazıyorsun derdi ama kendisi Yaptığında hesap soramazdım O zaman yengeye selam söyle dedim , aleyküm selam onun da selamı var dedi ( sakin kafa ile düşündüm muhtemelen kendi yengesine söyledim sandı ) o an sinirden, Bir anlık Kötü hisin günümü mahvetmesinden bıktığım için fırsat bildim Ayrıldım
Soran1 yılAnlat anlat vallahi üzülmüyorum
Cevap sahibi1 yıl3. ve son kez teşekkür ederim tekrardan. Beni anlamaya çalışan biriyle konuşmak iyi geldi. Genelde bu konuları birileriyle konuşursam ya bana öcüymüşüm gibi bakıyorlar ya da zaten psikopat insanlar olduklarından bunlar onlara çok normal geliyor o da manasız bir konuşma oluyor:)
Soran1 yılEmpat olduğum için Geri dönme ihtimali çok yüksek Çünkü Kimseye kıyamadığımın Farkında ama Artık Ne zaman nerde manipüle edildiğimin farkında olduğumu bilmiyor
Soran1 yılRica ederim Ben de Teşekkür ediyorum Umarım İçinde Verdiğin Narsist insanla olan savaşını Kazanırsın , Bu süreçte Hayatına illaki girmek isteyen kızlar olucak ama Reddet Bırak reddetmenin verdiği acı Narsist kurbanı olma acısındın yanından geçmez
Cevap sahibi1 yılYengeye selam olayında yengesi sanmış diyorsun ama. Bence ne demek istediğini gayet anladı ve ona rağmen öyle bir tepki verdi. Çocuk gibi tepinme durumunda da ben kendimi baya iyi eğittim galiba ya. Ben de 21 yaşındayım. Öyle belirtiler göstermediğimi düşünüyorum. Onun yerine hesaba alınmadığım durumlarda bir anda buz gibi soğuyorum ilgi alaka dahil gidecek noktaya geliyorum yani.
Cevap sahibi1 yılEvet sen işi çözmüşsün. Bir noktadan bakınca öyle birine sahip olmanın anlamı yok ama ben aşık olma işlerinden pek anlamadıgım için hislerini kestiremiyorum:) Ayrıca anlat anlat üzülmüyorum diyorsun da orada benim hayat hikayem de saklı:p Her neyse cidden sağol bu konuşmanın ikimize de iyi geldiğini düşünüyorum. İyi sabahlar ben kaçtım.
Soran1 yılinsanları Katiyen zorbalamam Ama Bana yaşattığı O günleri hatırlıyorum Çevremde zaten boyu kısaydı dediğinde onun adına üzülüyordum Ben böyle düşünürken o Onu zorbalayan insanları dahi Manipüle etti
Soran1 yılSaygı duyuyorum tekrardan teşekkür ediyorum Birbirimize güvenmiyoruz Ama Bir sorun olurda Mesaj atabilirsin Dostum
Cevap sahibi1 yılHahah:) Sağolasın aşağı yukarı birçok şeyi konuştuk bundan fazlasını dinlemek isteyeceğini sanmıyorum. Bu kadar ilgilenmen bile yetti. Yine de öyle bir durum olursa aklımda. Kendine iyi bak.
Soran1 yılBen dinlemeyi severim , Şimdilik Hoşçakal kendine iyi bakk ☺️
Gizli Üye(25-29)1 yılİsteğimi nasıl yaptırabilirm ne desem hep o haklı ve mağduru oynuyor
06 Yorumla
Soran1 yılNarsistler Sana Sen haklısın dese dahi İçlerinde kendilerini haklı görür Bunu değiştiremezsin
Cevap sahibi1 yılSen haklısın demez
Cevap sahibi1 yılOna itaat etmemi erkek olduğu için her isteğini yaptırmak istiyor
Soran1 yılEski erkek arkadasım narsistti aldattığını gördüm Ama ‘ sen böyle yaptığın için ben aldattım dedi ‘ kendi suçunu başkasına yıkarlar sana tek tavsiyem ayrılman narsist insanlar aşık olmaz Cinsel ihtiyaclarını gidermek için eş bulurlar, veya Para ihtiyacı , bunlar değilse bile seni değil senin ona olan ilgini sever
Cevap sahibi1 yılKesinlikle öyle ama çocuklarım var
Soran1 yılLütfen çocuklarınıza dikkat edin, narsist birey Çocukların Babalarına ettiği Yanlıs bir hateket veya Hakareti size bağlar , sen bunu çocuklara öğretiyorsun veya sen bu çocukları bu hale getirdin diyip anneliği yapamadığınızı söyler , çocuklara dikkat edin Ne iyi ne kötü Bilmiyorlar narsist bir birey olarak büyümesinler , ( Narsistle. hayat adlı tiktok hesabında 12’den sonra yayın açılıyor dilerseniz gelin Sesli veya Yazarak bir şekilde Kendinizi anlatın Birden fazla Narsist maduru Ve Narsist Psikoloğu Siz yardımcı olucaktır
- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
1 yılsen misin narşist?
11 Yorumla
Soran1 yıl😅😅😅
Gizli Üye(18-24)1 yılNarsist ömrünün sonuna yaklaşınca içten içe pişmanlık duyar mı
040 Yorumla
Soran1 yılMerhaba ☺️ Sorunuzu Daha anlaşılır şekilde yazarsanız Cevaplamaktan mutluluk duyarım
Cevap sahibi1 yılNarsist sonunda içten içe pişman olur mu
Cevap sahibi1 yılVe yaşlandı diyelim ben yanlış yaptım der mi
Soran1 yılAsla demez Narsistte Duygu yoktur , pişmanlıkta bir duygudur Eğer pişman olduğunu görüyorsanız Sizi manipüle edip acındırmak için yapıyordur
Cevap sahibi1 yılEvet biliyorum zaten bize bunu yansıtmaz acaba kendi içinde duyuyor mu gizliden gizleye merak ettim
Soran1 yılKendi içinde Sizin haklı olduğunuz konuda bile kendisini haklı sizi haksız görüyordur , Örnek veriyorum bir aldatma olduysa sen bunu yaptığın için aldattım diye kendilerini temize çıkarırlar
Cevap sahibi1 yılBu arada doğru bide narsist nasıl insanlarla olmak ister kim dikkatlerini çeker ne denen fiziksel ruhsal olarak
Soran1 yılNarsistler daha çok Empat insanları sever , daha çok Dışarıdan Beğenilen kadınları isterler Cinsel İhtiyaclarını giderebilcek kadınları isterler , bunun sebebi de Sevgi duyguları olmadığı için Sadece Arzuladıklarını elde etmek için çabalarlar en Kötüsü de Ne kadar güzel olursak olalım Narsist bu Kız bana baktıysa bu kesin bakar Der Rotasını en ufak Tartışma veya ayrılmada Değiştirir , Gittiği yerde Egosu Veya Cinsel arzuları Tatmin edilmediği için Size geri döner ( narsistler daha çok Çocukluktan Büyük yaralar almış Yaralı insanları Kurban seçer , sizin ona hemen bağlanıcağınızı bilir Bu da sizi cepte görmesine sebep olur)
Cevap sahibi1 yılBen çok zor anlatabildim dediklerinize katılıyorum ama bundan sonrası ağır geliyor kimseye guvenmek değer vermek hayal kalmıyor normal ayrılık olsa bir şekilde ama bilirsiniz bir savaşın içinden çıkmış gibi
Soran1 yılÇok iyi anlıyorum Bu lanet narsistler Herkese aynı şeyi yaşatıyorlar İstedikleri da bu , onlardan başkasına aşık olmamanız hatta öyle bir şey ki Sanki bütün sevginizi Ona ziyan etmişsiniz de ‘ ya nasibim gelirse de ona vericek sevgim olmazsa diye düşünüyor insan ‘ ama bitmiyor gerçekten O size Ne kadar travma olduysa En azından İleride İnsanları narsist olup olmadığını anlayıp direkt güvenmeyip karşı tarafın sizin ona güvenmeniz için Her şeyi yapması ile Yeniden Başlıyorsunuz
Cevap sahibi1 yılValla öyle tüm sevgim ziyan olmuş gibi ilk yıllarda nasıl anlayamadım bilmiyorum sonradan anladım korkuyorum yine anlayamazsam diye yasattiklari ayrı bitme şekli apayrı bir şeydi yani bir insan bu kadar acımasız nasıl olur diye çokça sorguladım ilkimdi birde çok çabalamis gibi göstermişti sonra berbat bir hal sağlıklı bir şekilde kendimi korumaya çalışıyorum şu sıralar
Cevap sahibi1 yılŞey oluyor böyle yaptığı şeyler vardı sevgisini göstermesi şekli vs sonra cakildim gibi bir şey gidip gelmeleri falan şimdi diyorum biri ilgi verildiğinde uzaklaşıyorum bu kadar bağlanmam ama yinede bilmiyorum sebebini
Soran1 yılİlk Zamanlarda Sana öyle güzel hissettirdi ki Sanki Dünyadaki tek kadın sensin Ve o da dünyaları Ayaklarına seriyor gibi hissettirdi , bunu ona bağlanman için yaptı , ayrılalı ne kadar süre oldu bilmiyorum ama Narsisti kimse kabul etmez Sen Kabul etmişsin Yine sana dönücek Pişmanım diycek Yalvarıp hediyelere boğucak sırf affet diye , sonra aynı şeyleri tekrardan yaşatıcak Bu bir döngüdür İlişki Gittikçe Toksitleşir , Ayrılık sonrası kendinde Saçlarında falan Değişiklik yap Ne kaybettiğini görsün , asla ona gönderme bir hikaye atma Onu unutamadığını düşünür egosunu tatmin eder , O yokmuş gibi davran eğer yakın mesafede ise Sürekli Gözlerinin önünde olma örnek veriyorum Senin yolunun üzerinde mi çalışıyor Yolunu değiştir Bir süre Göz önünde bulunmaman onu sana karşı meraka düşürür en büyük korkusu Senin hayatına başka birisinin girebilmiş olma düşüncesidir Acaba hayatına biri mi girdi falan der mesaj atar sonra siler , bunu yapma nedeni de Sizde bıraktığı travmaları tetikleyip Onu unutamamanızı ve Hayatınıza adapte olamamanızı sağlar
Soran1 yılSıcak soğuk yapıyor Bu en İyi bağlama yöntemi , Birgün ilgiyi Bastırıp Diğer gün tartışmalar çıkarır Hayatı zehir eder Böylece Bu dengesizlikte Acaba bir şey mi Yaptım diye gün içinde düşünmene sebep olur , örneğin mesajlara bir gün anında bakar, diğer gün Saatler sonra bakar Sen de Acaba Kime yazıyor Neden bana yazmıyor diye düşünürsün bu böyle böyle seni ona bağlar 🥲
Cevap sahibi1 yılSöylediklerinizin aynısını yaptı yıllarca böyle bir döngünün içindeyim neler neler ileriye bile gitti sonunda kestim uzaklaştırdim. Her yerden iletişimi kestim bir yıl olacak yine tedirgin oluyorum bir yerden çıkar diye. aylar önce bana ulaşıp aşağılayip her şeyin bir oyun olduğunu hiç sevmediğini söylemişti evlenirsen bile umrumda değil gibisinden sözler hiç karşılık vermedim. Çevremi yok etti eğitim hayatımı ona göre şekillendirmistim inanmıştım çünkü şimdi hayatta nereden başlanır bilmiyorum
Cevap sahibi1 yılİftiraları ayrı çevreme söyledikleri ayrı Allah yardımcımız olsun umuyorum ki mutlu oluruz
Soran1 yılSenin başarın onun yenilgisidir , Aylar sonra gelme sebebi de Siz ayrıldıysanız yedirememiştir Narsistten ayrılmak onu kudurtur O ayrılırsa problem olmaz , güzel ayrılsanız dahi Aylar sonra gelip Hayatınızı mahvetmek için Acı verici cümleler kullanır bunu da İntikam için yapar
Soran1 yılÇevrene kendisini Öyle Güzel bir melek gibi tanıtır ki , Sen onun Bir rezilliğini anlatsan artık sana kimse inanmaz o kadar Güzel manipüle edebiliyorlar
Cevap sahibi1 yılArkadaşları öğretmenler bile parmakla gösterirdi onu kimseyle konuşmazdı kendi halinde biriydi taşın sert olduğunu çok sonradan anladım beni uyaracak kimse yoktu annem bile okdr sevmişti ki
Cevap sahibi1 yılSizde yaşamışsınz sanırım bir yıla yakın bir zaman olacak iyileşmeye çalışıyorum erkeklerle konuşamıyorum devam edemiyorum bunun sebebi nedir bana çok uzattın devam et flan diyorlar açık açık her şeyi anlatamıyorum ne yapacağım
Soran1 yılEgo Bu hayatta en sevdikleri şeydir , burnun güzel de herkese Bana aşıktı diye anlatır Baksan boyları 1.72’dir Tipleri Babunun totosudur ona rağmen Kendilerini çok özgüvenli gösterirler ama Gece Aynaya baktıklarında Hepsi Kendilerinin en büyük özgüvensiz olduğunun farkındalar
Cevap sahibi1 yılHiç takilmazdim zaten dış görünüşe ama yakışıklı değildi benim onunla olmam ona ego kattı ve beni aşağılamak için her yolu denedi davul bile dengi dengine sözüne inanıyorum artık buna inanmıyordum mecbur kaldım
Cevap sahibi1 yılBirde bunu herkese anlatamadim ay nasıl dayandın iyimisin sen devam ettirdin falan kendimde ki sorunuda çözmeye çalışıyorum
Soran1 yılÖncelikle Tanıştığınız kişiyi geçmişiniz yüzünden suçlamayın, Direkt tanışma zamanında Şu anda Sana güvenmiyorum sana güvenmemi sağlayacak şeyler yaparmısın diyin , Bağlanmaktan korkmayın İstemsizce Bir erkeği gördüğünüzde bu da onun gibidir dersiniz ama Bazıları nadir de olsa Öyle değildir Zaten eskiden Narsist bir insanla ilişkin olduğu için Şimdi Hayatına alıcağın insanları iyi ölçüp tartarsın Bakarsın İlk Konusma da canımı cicimi abartıyorsa hemen kaçarsın , İnsanları dinleme Onlar narsist ile olan ilişkinin ne kadar zor olduğunu bilemezler , Sen Kendini ne zaman ilişkiye hazır hissedersen ancak o zaman bie şeyler değişebilir , belki 1 hafta sonra Biri ile tanışacaksın Bir bakmışsın Nasibin o zaman Yaşıycağın mutlu anılar , geçmişindeki Tramvaları örtmene Yeni bir sayfa açmana Sebep olur
Soran1 yılNarsist Kurbanını sadece başka narsist kurbanı anlar 🥲 diğerleri bunları söylemek yerine boş ver abartma Falan der
Cevap sahibi1 yılZamanı gelince uygulayacağım söylediklerinizi gerçekten öyle herkese anlatılmaz. Mesela geçenlerde bir ortamda tanıştık gördüğü her çiçeği koparıp verdi hesap flan ödedi hiç sevmediğim hareketler sonra bir düşündüm doğrusu buysa diye bir konuşalım dedi onun gibi çocukken yaşadığı zorluklardan bahsetmeye başladı hemen bende konuşmayı kestim sen ne düşünüyorsun bu konuda
Soran1 yılAilevi olaylar Herkese anlatılmaz erkekler Sen ne kadar hesap ödemek istersen iste ödetmezler çünkü bu Bize saçma gelse de onun erkekliğini zedeleyen bir davranıştır Dışarıdan Bak kıza hesap ödetiyor dedirtmemek için her şeyi yapar , diğer konu hakkında da şunu söyleyebilirim Narisistler pek ailevi olaylarını anlatmaz çünkü bu onların Hassas noktasıdır Eski sevgilin Muhtemelen bir anlık boşlukla anlatmıştır , Yeni tanıştığın çocuk ise Seni Ailevi olaylarını dinleyebilicek kadar samimi bir kız olarak görmüştür , Bence Şans ver Bakalım Güvenini sevgini kazanmak için çabalıyor mu , ilişkinin Başında Ona güvenmediğini Ve Hemen Sevgi besleyemediğini Bunların zamanla Ve Çabayla olduğunu söyle ki Senin için Çabalasın
Cevap sahibi1 yılKorktum sanırım bir kaç defa çocukken ezildiğini anlatmıştı bende acımış daha çok yanında olmuştum artık korkmamaya çalışacağım. mutlaka konuştuğum insana güvenmediğimi sevgi beklemediğimi belirteceğim kötü bir şey değil sonuçta güvenmemek çok teşekkür ederim beni anlayan biriyle sohbet etmek iyi geldi yolunuz açık olsun her daim çok yakın hissettim sizi 😚😚🌷🌷
Soran1 yılÖyle yap Prensesim , Ailevi olaylarını dinle Ama kendi ailevi olaylarını O samimiyeti Yakalayana kadar anlatma Geçmişte Kalan Hödüğü de takma Onun niyeti zaten ben bu kıza Bunları diyim ki Unutamasın Tramvası olayım Başka ilişkiye başlayamasın , Herşeyi unut Yeni bir sayfa aç Bu ne kadar kötü de olsa sana Bir tecrübe oldu , Ailevi olaylarını anlatan Çocuk geçmişte çok yara almıştır Kıyamaz seni üzmeye, hele ki Mutlu etmek için Çiçek koparıyorsa Değer veriyordur ama Dikkat et Asla güvenme Baktın geç yazıyor , sen de geç yaz Soğuk mu yapıyor sen de yap Aynalama yöntemi yap Nasıl hissettiğini anlasınlar , hayatın da kalbin gibi güzel olsun Balımm Sen Güçlüsün Şans ver Bak Ya nasibindir Ya imtihanın 😊 soru sormak istediğine her konuda burdayım Belki seni tanımıyorum sen de aynı şekilde ama burada dertleşmekten Kimseye zarar gelmez Ben Sana tecrübemi aktarırım ki Benim gibi üzülme , mutlu olmayı hak ediyorsun 🦋
Cevap sahibi1 yılTeşekkür ederim güzel dileklerin için mutlaka yazacağım sende her zaman yazabilirsin sohbet ederiz her şey gönlünüzce olsun hak ediyorsun iyi ki varsın yüzün her daim gülsünnnn öyle öyle dediğin gibi düşünmemiştim hayatıma şekil vereceğim söyledikleinle karşılıklı artık ne yaparsa aynısını fazlası değil öyle yapacağım güzel dileklerim seninleeeee 🕊️
Soran1 yıl🤗🤍🦋🎀
Cevap sahibi1 yılMerhaba 💫benim bir sorum olacaktı
Soran1 yılMerhabaaa dinliyorum Balımm
Cevap sahibi1 yılBiriyle konuşurken tanışma aşaması veya sevgili iken geçmiş ilişkimin neden bittiğini söylemeliyim ne kadarını söylemeliyim
Soran1 yılSöylememen daha doğru olur , Sana yansıtmasa da Erkekler Geçmiş ilişkileri dinleyip anında soğuyabilit
Cevap sahibi1 yılTeşekkür ederim 🙏🏻
Cevap sahibi1 yılAslında narsist biri olduğunu söylemeye ve bana nasıl devam ettiğini söylemeleri için çekiniyorum
Soran1 yılBalım anlamadım dediğini , dilersen özelden yazabilirsin
Cevap sahibi1 yılMesaj gönderemiyrum kapali mesaj istekleriniz
Soran1 yılHemmen açıyımn
Gizli Üye(18-24)1 yılDaha ergenlikten yeni çıkmış burada bilgi veriyor ☺️
01 Yorumla
Soran1 yılEvet siz de 25-29 yasındasınız fakat kendinizi gizliycek kadar Özgüvensizsiniz ☺️
1 yılEvet
06 Yorumla
Soran1 yılDinliyorum efendim
- 1 yıl
Hangimiz narsist karar veremiyorum Bu yüzden ayrılmak zor
Soran1 yılNarsistten ayrılmak elbet ki zordur ama İlişki ilerledikçe Toksitleşir
- 1 yıl
Öyle oldu zaten ne yapmalıyım peki bu durumda iki tarafta birbirinin narsist olmakla suçluyorsa
- 1 yıl
Kendimin böyle olup olmadığını anlayamaz mıyım
- 1 yıl
Bu arada mesaj atılmıyor sana tüm özelliğimi de buraya yazmak istemedim açıkçası :)
1 yılNarsist olan benim
00 YorumlaO nasıl oluyo
00 Yorumla
1 yılVar ama özel braz mesaj atarmısın rica etsem
00 Yorumla
1 yılO ne demek
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
1 yılNası ya
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
1 yılİyi, çok iyi
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
1 yılHayır yok
00 Yorumla
1 yılYasin kaç ki
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım