Narsist kişilerle evlenir misiniz?

Kendim aşırı narsist'im o kadar ki en ufak eleştiriye bile tahammül edemiyorum herkesten zeki herkesten üstün olduğumu zannediyorum ayrıca OKB ruh bozuklugumda var takintiliyim zeki ama deli gibi yani sayılara çok üzen gösteririm ayrıca renklerede çok takıntiliyim neyse narsisitlik konusunda ise örnek vermem gerekirse şu an annem hariç hiç kimseyi sevemiyorum aşırı kin ve nefret besliyorum üstün olan benim ve ben varolmaliyim insanların çoğu yok olmalı gibi düşüncelere kapılıyorum her zaman sıradışı oldum olmayada devam ediyorum değişik düşünceler değişik huylar değişik hayaller belki de beni ve biz üstün'leri farklı kılan şey budur bilmiyorum ama öyle ya da böyle insanın belli bir zaman sonrasında sevmek veya sevilmek istiyor ne kadar narsist olsada ne kadar kendini üstün zanettsede hep insanlara soğukkanlı davrandım hiçbir zaman birine sıcak olmadım olamadım eğer olsaydım seviyem düşer diye hep korktum sevmeyi farkettim çok acayip bişeymiş güzel bir duygu geçte olsa kızları sevmek kızlarla takılmak vb. bunları hep küçük düşürücü hareketler olarak görürdüm hayatım boyunca kızlarla konuşmadım takilmadim hep kaçtım uzak durdum çünkü ben erkektim ve üstün olan bir karakterim var dı kız ise sıradan birşey sıradan insan sadece dişi. diye biliyordum yanılmışım şimdi sevmek istiyorum engelde olamıyorum ilk defa sevmek istiyorum ilk defa bu duyguyu hissediyorum ve ben bir narsist'im haddinden fazla narsist'im bencilim sadece kendimi düşünüyorum birkaç kişi dışında şimdi karar verdim tedavi olacağım ve insanları seveceğim artık kızlarla konuşacağım kızlara değer vericeğim erkeklerden daha fazla sevmeyi seçtim narsist ve anarşist ruhumdan ve düşüncelerinden vazgecicegim geçte olsa buraya gelmenin sebebi ise kızları daha iyi tanımak onlara nasıl davranılır veya konuşulur gibisinden gibi bilgileri almak öğrenmek bilmek istiyorum umarım yanılmam kısa bir özet eleştiriye açık değilim narsist'im OKB kişilik bozuklugum var sadece yorumla bu kadar belki tepki vericeksiniz ama lütfen anlayin bu sadece kısa bir özet daha bilmediklerinizde de var şimdi size soruyorum Narsist bir kişiyle evlenir misiniz kendini üstün gören bir kişiyle evlenir misiniz kendini sürekli öven bir kişiyle evlenir misiniz takıntılı ruh sağlığı yerinde olmayan bir kişiyle evlenir misiniz.
☑️☑️☑️☑️
Narsist kişilerle evlenir misiniz?