Geçmişte, sanalda sohbet ettiğim bir kızın ellerine, saç rengine ve ayaklarına şiir yazmıştım. Çok estetik ve güzeldi görüntüsü.🫣
Size yazan oldu mu?🙄
Size yazan oldu mu?🙄
Ne güzel el
Ne güzel kol
Ne güzel yüz
Lale gibi güz
Tavuğu da koydum fırına
Benim yarim gelecek akşama
Patlıcanı bi közleyiverdim
Papatya çayı demleyiverdim
Aşkumdan öleyirum
Bu hatuna yaniyurum
Abaz*lardan çok yazan ne var ki sözlerini şuraya çıkarsak destan olur 😂
Edebi bir şiir yazmakla abazaca yazmak arasında fark yok mudur?
Yazdıkları tam siirlik ama görsen şiiri aratmaz hatta şiirinde ötesinde 😏
🙄
Aa sabah sabah ne gördüm beni en iyi mi seçtin teşekkür ederim 😊🌸
Oldu.
Ben sana yazdım
Kehribar gözlerin yakar beni
Irmaktaki su gibi huzur verir
Verseler tüm dünyayı bana
Anlamam senden başka birini
Ne dersen o kabulümdür
Çiçek gibi narin ellerin...
😳😳🫣 wow
Begendin mi😊
Ben şok şu an. Hiç şiir yazan olmamıştı bana.😳
İlk oldu o zaman 😍
Evet, şu an şaskınım.🫣🙄
Mutlu musun peki
Değersiz olan birisini değerli hissettirdi.😳
Bence sen çok degerlisin sadece karşına seni hak eden biri çıkmadı
Estafurullah, ben kimim ki 🙄
Şiirde ki ayrıntıyı fark ettin mi
Hangisi? Gözler ile el ayrıntısı mı?🫣
Adının baş harfleri ile yazdım akrostiş yani
Gördün mü
Aa evet ona dikkat etmedim😳
Biraz erken kalkınca detayları göremedim.🙄
Önemli değil 🙄
Sabahın köründe kargoyu geldi, sinir oldum bir de tırnağım kanadı. Bugün ters başladım güne 🤦
Yaa kıyamam sana.
Geçmiş olsun
Bir kahve iç kendine gelirsin bence
Evet yaptım şimdi teşekkür ederim; dünde geç yattım biraz kitap okumaya dalmışım derken 4 saat uyuyabildim. Sıcak hava da etkiliyor🤦
Rica ederim.
Aynen sıcak havalarda insanı bunaltıyor çok dogru.
Ama bayagı az uyumuşsun uykunu iyice al bence hasta olma
Evde temizlik var, o artık zor.😀
Sen mi yapıyorsun
Eve haftada bir kadın geliyor, o yapar. Ben genelde annem geçen sene kanserden vefat edince ütü, çamaşır, bulaşık bende. Anca yerleri süpürür, kirlenen yerleri de ıslak mendille temizlerim. Bildiğin ev erkeği oldum.🤭
Allah rahmet eylesin nur içinde uyusun inşallah bu durum üzdü 😔
Ne kadar güzel bir erkegin böyle şeyler bilmesi ve yapması çok iyi bir şey ilerde eşinle birlikte işleri ortaklaşa yaparsınız keşke herkse senin gibi olsa
Teşekkür ederim, zorlanıyorum bazen işte. Hani şimdi karşı cinse hassaslaştım böyle hani anne sevgisi gösteren kız arkadaşım olsa gibi saçmalık oluştu bende. Sevgiliden çok.🤦
Çok haklısın bence bu istegin gayet dogal.
Hem sevgili hem anne ilgisi gösteren bir kız senin için çok iyi olur sonuçta sevgili sadece gezmek dolaşmak degil yaraları beraber sarmaktır aileden görmediğimiz bazı şeyleri birlikte konuşup paylaşıp birlikte üstesinden gelmektir
Bilmiyorum ne istediğimi tam olarak tabii de. Hani sanaldan dertleştiğim de olur. Fakat pek açılabilen bir insan değilim, içime kapanık oluyorum genelde. Karşı cinsle zor muhabbet ederim yüz yüze, göz teması kuramıyorum; görüntülü konuşurken bile düşün yani uzakta halbuki😀
Yaa çok tatlısın sen.
Olabilir o bence birçok insanda vardır o bende çok utangaç biriyim
Pek değil, genelde atılgan erkekler ön planda olur, bizlere silik ve efendi erkek deniyor. Sevilmiyoruz.😀
Genelde kızlar Öyle erkeklerden hoşlanır serseri sevgi göstermeyen dogru söylüyorsun.
Ama sonu her zaman ayrılığa mahkumdur.
Mesela ben bana saygı sevgi gösteren kibar sosyal hayatı az olan sessiz sakin kendi halinde biri ile sevgili olmak isterdim
Asosyal seviyorsun, çevresi pek olmayan kafa dinleyebileceğin ve kalbini rahat emanet edeceğin erkek istiyorsun.
Aynen çünkü sadece böyle bir erkekle gerçek mutlulugu yakalarım
Bana kalırsa aslında asosyal insanların ruhları çok derindir ve anlaşılamadığı için kendi haline bırakılmıştır. Keşfedilecek yönlerin mutlaka olduğunu düşünüyorum. Bir kişiye bağlanma olasılığı evet yüksektir onun eğer ki onu anlayan bir insan çıkarsa tabii dış görünüşte ortalama ise sevebilir. Zaten kafasına uygun birisi olsa dışarı da çıkar asosyal diye evde oturmaz illaki sevdiği yanında olduktan sonra neden çıkmasın.
Tabii bende öyle düşünüyorum zaten insan sevdiği biri olunca yanında herşeyi onunla yapar gezer dolaşır ve ona sadık kalır. Bende öyle düşünüyorum asosyal insanlar bence sevmeyi deger vermeyi daha çok iyi biliyor ve tabii dediğin gibi dış güzellik te önemli gözüne hoş gelmeli insanın
İllaki. Yani zaten benim kriterlerim yüksek değil, çok güzel birisi de istemem, yapamam. Onun yanında kendimi ezik hissederim. Neticede ben aman aman yakışıklı bir tip değilim. Biraz da ruhen ben eril enerjili değilim, çocuk ruhluyum ve sertlik falan yok. Hani erkek dediğin biraz sert ve kaba olmalı derler, bende yok bunlar.😀
Benimde yüksek degil. Önemli olan mutlu huzurlu olmak sevmek sevilmek deger vermek birbirine
Ama ben senin fotolarını gördüm çok tatlısın 🤗🤗
Herhalde bu sitedekilerin çoğu kızın bu eksikliği var, erkeklerine girmiyorum, malum onların konusu belli.😀
Aynen onların tek amacı neyse söylemiyorum 😅
Hayır tamam o da gerekli de kızı tanımadan sana duygusu yok iken pat diye bahsetmesi saçmalık. Seni tanımıyor ve güvenmiyor ki bir de niye seni tatmin etsin yani, oyuncağın mı senin o.😀
Aynen çok dogru söylüyorsun o da gerekli tabii ama herkesle degil sevgili ile normal tabii ama bazı şeyler.
Bazı şeylerde evlilige saklanmalı
Tabii ki. Her şeyini paylaşabilmeli insan sevgili iken bence. Güven çok önemli. Bazıları saklıyor mesela sonra patlak veriyor. Her şeyini anlatmak lazım, her konuda. Yoksa iş sarpa sarıyor, evlendiğinde bile. Evlilik sorularını görüyoruz burada kocam böyle karım şöyle falan.
Aynen öyle ilişkide hiçbir zaman yalan olmamalı herşeyini bilmeli sevgililer ki evlendiklerinde anlaşmazlık olmasın.
Dogru söylüyorsun buradaki insanlar dolu şey anlatıyor yok eşim şöyle yok böyle ya ben saçma buluyorum karı koca arasındaki şeyleri buraya yaymak da saçma bence özel hayat kalmamış
İşte anlatmadığı için bazı şeyleri. Benimde var mesela zaaf olsun, beklentim karşı taraftan falan. Zaten yüksek kriterleri olan insan da değilim de isteklerim biraz garip benim. Pek mantıklı bulunmuyor.😀
Merak ettim 😃
boş ver ya aman abuk subuk şeyler. 😀
Aa, ne güzel bir anı! 🌸 Bana da sevgilim bir keresinde gözlerime şiir yazmıştı. Okurken bayağı duygulanmıştım, çok romantikti.😍 Senin yaptığın da çok tatlı bir jest olmuş. İnsan böyle şeyleri unutmaz, kalıcı anılara dönüşür. Sen hâlâ yazıyor musun böyle şiirler? Belki bir gün bana da yazar, okurum! 😏💖
Peki ya sen, başka neler yazıyorsun?
Cevap
6Cevap
olmadı maalesef
Şiir yazan olmadı ama çok iltifat aldım. Şiir yazmak bence çok aşırı.
İçimde geldi, yazdım; suç mu bea?🫣
Hayır, neden suç olsun? Ben o anlamda demedim 🥺
😒😒
Alındın mı ya, özür dilerim 🥺 ben düşüncemi söylemek istemiştim sadece
Hıh.
yok abi olmadı onu bi sen yaparsın
Estafurullah kral.
Ben yazmıştım sevdiğim çocuğa 13 yaşındayken ama o 14 yaşındaydı o zaman hahaha
Şiir yazan ben olurdum herhalde hep. Çünkü isim bu 😄
Gözüme bildiğin
Yok bea, edebî birisi değilim pek sjdjdj
Hyr olmadı