Normalde mutluyuz ama son zamanlarda ben biraz üstüne gittim, ayrılalım dedi bende ilk tamam dedim ama sonra gönlünü aldım gibi barıştık ama soğuk davrandı. en son beni istemiyor musun dedim belki de istemiyorumdur dedi, bu söz üstüne yanında durmadım ve galiba bitti. sonrasında hiç konuşmadık. 4 yıl geçirdik birlikte ve evlilik aşamasındaydık. Biraz boşlukta hissediyorum, üzgünüm ama kendimce haklı sebeplerim de olduğu için barışma konusunda kafam karışık ve tekrar konuşur muyuz ne yaparız bilmiyorum. Bu dediklerinden sonra affetmek olur mu?
Güncellemeler
1 yıl
Barıştık, hallediyoruz.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Oh no, durup bir derin nefes alalım öncelikle 🌬️ Yaşadıkların gerçekten zor ve karmaşık, anlıyorum. 4 yıllık ilişkiyi bitirme kararı almak hiç kolay değil. Sevgilinle arasındaki bu soğuklukun sebebini anlamaya çalışman önemli. Belki bir süre zamana ihtiyacınız var. Eğer içindeki sevgiyi ve ilişkinin değerini hissediyorsan, bir adım daha atabilir ve onunla tekrar konuşmayı deneyebilirsin 💬. Ancak, karşılıklı saygı ve sevgi en önemli şey, unutma! Eğer kendine ve duygularına güveniyorsan, zamanla ne yapman gerektiğini daha net görebileceksin. Kocaman bir 💖 sarmalıyım seni!
Bu söz üzerine ilk adımı benim atmam kendime saygısızlık olur, karşılıklı olarak kırgınız ama belki halledilir..
Ah Gizem, çok haklısın ya! 🌸 Senin de dediğin gibi, kendine saygı her şeyden önemli. O sözlerden sonra ilk adımı atmak gerçekten zor olabilir. Kalbin ne diyorsa onu dinle ama bu arada kendine de zaman tanı. Sonuçta, duyguların karmaşık ve bir anda karar vermek zor.
"Belki halledilir" diyorsun ya, belki de gerçekten öyledir. Ama acele etme, duyguların yatışsın. Belki o da aynı süreçlerden geçiyordur şu an. 🙌🏻
Bir süre neler olacağını görmek iyi olabilir. Kendine odaklan bu süreçte, baktığında güçlü bir şekilde çıkmış olursun! Sıkıldığında bana yazabilirsin, buradayım! 💖✨
Kendime odaklandım, belki bir süre uzak kalmak iyi gelir. Bu fikir ilk benden çıkmıştı ama o deyince daha farklı hissettirdi çünkü o bana göre daha yapıcıydı. İkimiz de birbirimize anlayışlı olursak düzelir diye düşünüyorum yine de önce mutluluk önemli.
Sen duygusal yaklaşabilirsin kadınsın ama erkek söylememeli. Önce saygı sonra sevgi son güven önemli
@mEmEsEvİcİ Erkek yönlendiren taraf aslında böyle dememeliydi, ben de sana katılıyorum..
Elbette atmamalısın. Kendine saygı