Sevgilim herseyime karışıyor?

Herseyime karışıyor saçlarimi kesem suç kızıyor bedenime dokunsam kızıyor ne yapsam suç oldu kızıp duruyor tabi burda benimde suçum var yüz verdim g o t u kalktı of ne yapcam ben karşı çıkınca çocuk gibi kusuyor tirip atıyor üste çıkmaya çalışıyor öpmuslugu var dokunmuşluğuda var ama bekarım kedisi şu an eğitimde bazen canım istiyor alt kısma elim giti dün dokunmaya başladım o anda çok etkilendim sonra napiyorsun filn dedi kızdı bağırdı dün oruçluydum iftardan 2 saat sonra böyle oldu birdha dokunmiyacasin benden izinsiz dedi sonra sabah barıştık bugün de niyetliydim sevmediğim Bi yemek vardı git diye bağırdı bende git başımdan dedim diye tlfnu yüzüme kapattı hiç sevmediğim şey yüzüme kapatması oturup ağladım ailemle tanıştı sadce Bi evlilik teklifinde bulunup gümüş yüzük taktı aileler sadece 1 kere yuzlesti bide sadce tlfnla konuşuyorlar o kadar tabi bende konuşuyorum birbirimizi çok seviyoruz bırakamıyorum onu nedeni bilmiyorum belkide hayatımda ilk kez Bi erkekle bu kadar yakınlaşmam bu arada ben doğuluyum böyle olan var mı? Peki ya ne yapmam gerekiyor?
Sevgilim herseyime karışıyor?