Sevgilimin kafası mı karıştı?

Selam arkadaşlar bizim ilişki daha yeni 1 buçuk ay ve uzak mesafe bir ilişki. Birbirimizi çok sevdik çok iyi anlaşıyoruz çok mutluyduk ta ki eski sevgilisi buna yazana kadar. Dün de tam olarak öyle oldu. Bunun eski sevgilisi yazdı ve bana bütün ssleri attı gördüm okudum. Kız bunu aramış açmış kız eskileri açmış benimkinde sinirlendi bende arka arkaya arıyordum telefonu açsın diye kızın suratına kapamış. Anlatı bana ne konuştular diye. Neyse engelle dedim o da tamam dedi. Resim istiyorum dedim engelledin mı diye bana orada kızdı güvenmiyorum diye. Benim yaşadığım bulunduğum olay da kolay değil yani kanıt istedim başka bir şey değil evet güvenmem gerekir ama o an öyle istedim. Neyse çok büyük trip attı artık bana güvenmeyeceksin ben sana herşeyi anlatıyorum lokasyon her şey açık diyor ama sen halen güvenmiyorsun dedi. Neyse aradım ben bunu özür diledim falan baya ama soğuk yaptı bazen iyi bazen kötü. Sonra bu sabah da çok şey yapmadı eski konuşmamız gibi samimi değildi. Instadan reals atardı bugün atmıyor farklı davranıyor gibi hissetim. Bende onu kazanmak için elimden geleni yapıyorum ama bilmiyorum kafası karıştı gibi ne yapsam artık bu saaten sonra sizce?

Sevgilimin kafası mı karıştı?