Selam arkadaşlar bizim ilişki daha yeni 1 buçuk ay ve uzak mesafe bir ilişki. Birbirimizi çok sevdik çok iyi anlaşıyoruz çok mutluyduk ta ki eski sevgilisi buna yazana kadar. Dün de tam olarak öyle oldu. Bunun eski sevgilisi yazdı ve bana bütün ssleri attı gördüm okudum. Kız bunu aramış açmış kız eskileri açmış benimkinde sinirlendi bende arka arkaya arıyordum telefonu açsın diye kızın suratına kapamış. Anlatı bana ne konuştular diye. Neyse engelle dedim o da tamam dedi. Resim istiyorum dedim engelledin mı diye bana orada kızdı güvenmiyorum diye. Benim yaşadığım bulunduğum olay da kolay değil yani kanıt istedim başka bir şey değil evet güvenmem gerekir ama o an öyle istedim. Neyse çok büyük trip attı artık bana güvenmeyeceksin ben sana herşeyi anlatıyorum lokasyon her şey açık diyor ama sen halen güvenmiyorsun dedi. Neyse aradım ben bunu özür diledim falan baya ama soğuk yaptı bazen iyi bazen kötü. Sonra bu sabah da çok şey yapmadı eski konuşmamız gibi samimi değildi. Instadan reals atardı bugün atmıyor farklı davranıyor gibi hissetim. Bende onu kazanmak için elimden geleni yapıyorum ama bilmiyorum kafası karıştı gibi ne yapsam artık bu saaten sonra sizce?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Kafası karısık felan degil bence ikinizi aynı anda idare etmek istiyor nerden mı diyeceksin.
Kafası karısık olsa ilk önce engeller sana kanıtları atar daha sonra tekrar acar klasik ama bu sana soguk yaomıs aslında secimi belli ama ya sen anlamadın ya da tavrını anlayamadın. Kafası karısık insanlar kendini belli olur ama sneın ki kafası karısık degıl
Senı secmıs olsa soguk yapmaz bos konusmasın bence ne olursa olsun eski eskide kaldı guvenle alakası yok
Ya sana eski sevgilin yazsa onuntavrı ne olurdu
Baya bi konuştuk bu konu hakkında dün belli beni seçti seni sevmeseydim dedi uzak mesafe yapıp seni beklemezdim dedi. Konu benim eski sevgilim yazsaydı ve söyleseydim eminim ki ortalığı aya kaldırırdı deli olurda çok sinirlenir ve tam olarak ben onu yaşadım. Ama işte benle şu an ilgilenmiyor yani kendi köşesine kapandı gibi hissediyorum yanlız kalmak istiyor gibi hissediyorum günaydın aşk yazdı çok az konuştuk dedim nasılsın iyi Reals izliyorum dedi. Ve hep atardı bana bugün atmadı. O yüzden nasıl davranıcam ne yapıcam bilmiyorum
Bence kafası karısık degil kenera cekılse kafasını dinler reals vb ilgilenmez bence uzak konusuna gelince Zaten uzak mesafe onu sadece anlattığı kadar anlarsın
Ne yapsam şimdi ben biraz tavsiyeye ihtiyacım var arasam konuşsam mı bilmiyorum
Valla en iyisi bırak izle biraz daha fazla ustune gidersen bı yerlerini kaldırırsın bunu söyleye bilirım ama daha fazlası senin hayatın
Doğrudur bu aralar kalktı gibime geliyor dediğin gibi biraz kendimi bir adım geri çekiyim bakalım ne olcak
İstersen istek at konusalım?
Olur
Mesaj atar mısın
Ooo kanka ayip etmişsin seviyorsan güveneceksin zaten
Ben ayıp ettim arayıp ozur diledim zaten. Dedi ben istemeseydim söylemezdim dedi haberin bile olmazdı dedi ama söyledim dedi. Bende haklısın dedim ozur diledim kaç kes gönlünü almaya çalıştım ama morali çok bozuk sanki bilmiyorum onun yüzünden mı benim yüzünden mı bilmiyorum reals atardı atmadı hiç bugün napıcam bilmiyorum
Valla bilemiyorum ama affetmesi zor olur ben de olsam böyle yapardim
Ne yapmam lazım sence
Biraz ilgi göster sevgini göster affeder ama bir süre böyle sen alttan alacaksin
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!