Sosyal medyada bikinili paylaşım yapan kadınların sevgilileri beğenip iltifat edince diğerleri boynuz veya g*vat gibi söylemde bulunuyor.
Sizce ilişkisi olan kadınların sosyal medyada bikinili fotoğraf paylaşması doğru mu?

Sosyal medyada bikinili paylaşım yapan kadınların sevgilileri beğenip iltifat edince diğerleri boynuz veya g*vat gibi söylemde bulunuyor.
Sizce ilişkisi olan kadınların sosyal medyada bikinili fotoğraf paylaşması doğru mu?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sevgilisi ses etmezse sorun yok demektir gadası
Gadam millet de bu yüzden o sevgililerine gvatör, alagvat gibi laf sokuyor
Laf sokmak bizim milletin en sevdiği iştir zaten
evet maalesef milletçe kul hakkı yeriz ama sol elle yemek yemeyiz. o yüzden ancak kuru gürültü hepsi
ilişkisi olmasa bile ben kendi adıma bunu çok doğru bulmuyorum hele de çok teşhire girdiğinde. Edep ahlak zor değil ya
Sık sık karşıma çıkan biri var influencer sevgilisiyle sarmaş dolaş fotoda ip tanga giymiş. Bunlar nasıl rahat ediyor ve bunu paylaşırken hiç kafaya takmıyor çok merak ediyorum.
Yeni tatilden geldim evli kadının teki resmen tanga giyiyordu havuz başında. Totosunun arasına ip kaçmış dolanıyordu etrafta.
Bir arkadaş tatile gidecekmiş de konum soruyor 😅😂
Selectum Resort Belek :D
İletiyorum. Çok teşekkür ediyormuş 😅
Sevgilisi onu sevmiyor cinsellik için beraber demek işine geliyor. Seven erkek kıskanır
Sık sık karşıma çıkan biri var sevgilisiyle sarmaş dolaş fotoda ip tanga giymiş. Bunlar nasıl rahat ediyor ve bunu paylaşırken hiç kafaya takmıyor çok merak ediyorum.
İnsanların fantezilerini bilemem. Banane milletten sende bakma o zaman bakıyorsanda belli etme bari niye ilan veriyorsun g. t ilk kez mi gördün hayret bir şey
İnsanlar bilim için tez hazırlıyor bazıları g. t görmüş onu sorguluyor
Ne alaka sanki hesabını paylaşıp ifşa ettik. tavırlara bak.
ben özellikle arıyorum demedim abazanlar yüzünden çok beğenildiği için keşfete düşüyor benim suçum mu
neyse engelleyeyim de bir daha karşılaşmayalım
Sevgilisi sorun etmiyorsa kimseye laf etmek düşmez. güzel kardeşim diyenlerde bikinili kızların fotolarını beğeniyor geçince bön bön bakıyolar.
geçince bön bön bakıyor demişsiniz de plajda herkes bikini giyiyor o yüzden bakmasında sorun yok ki
Herkes giyiyor ve hala hiç görmemiş gibi niye bakılıyor sanki kadın sokakta giymiş bikiniyi
ya tabi rahatsız edecek derecede bakılması hoş değil haklısınız
Ticari kazanç kapısı onlar için.
Herkesin kendi tercihi. paylaşanı ilgilendirir
Bikiniden bikineye göre değişir.
Sen ne tarz bikini tercih edersin?
Benden sanane, ipli bikini ve tanga olması her kadına yakışmıyor. Eskisi gibi değil, çeşit çok.
Sakin ol artniyet olmadan sen öyle yazınca paylaşım konusunda fikrini söyledin sandım.
Elbette aynı şey herkese yakışmıyor. Fiziğe göre seçim yapmak çok önemli.
Sakinim, soruyu kişiselleştirmeni saçma buldum. Bikiniden bikiniye fark var dedim o kadar, fikrimi söylerken kendimi kastetmedim.
Tamam kusura bakma. Sen bikinili paylaşım hakkında cevap vermemişsin
Sen yapar mıydın?
Yapardım.
Sevgilin buna karşı çıksa ne yapardın
Çıkmaz, dert etme sen
Ben niye dert edeyim. Herkesin mezhebinin genişliği kendini ilgilendirir
O zaman o kadar merak etme diye diyorum.
eşlerının sorunu
Doğru
Sen paylaşır mısın yani?
Babam kızmasa paylaşırım
fiziğin uygun mu peki?
Biraz kiloluyum
Bence doğru değil
Dogru degil