Bence arada paylaşmak güzel birşey. Çalıştı uğraştı paylaştı. Ben bu tür fotoğrafları seviyorum çünkü güzellik bu. Güzel olanları seviyorum. Silikon memeler veya koca poposu değil fit vücudu paylaşanlari beğeniyorum.
Nomalde denize gidip oradaki fotoları paylaşmak normal olabilir. Ben utanırım paylaşamamam tabi ama yine doğal bişey. Ama bazıları da her an bikini giyip herhangi bir yerde kendini çekiyor. Kış ortası bile ev içinde giyip çekenler. Onlar için ben utanıyorum
Teşhirci oluyor ve ayrıca sergileyecek başka birşeyi yok demek oluyor. Ama buna rağmen kendisi bilir diyorum beni ilgilendirmez teşhircilik mı oluyor diye sorulursada teshirci olur derim
Hayır bence tamamen kişinin kendisiyle alakalı. Bikinili normal farketmez. Giyen kişi zaten giyer ve bundan çekinmez bikini giymekte teşhircilik dememiz lazım o zaman. Kimisi çok fotoğraf paylaşır kimiside nadiren bununla alakalı olduğunu düşünüyorum.
İnternet & Teknoloji konusunda 495 cevap paylaştı.
Tatilde, deniz ya da havuz kıyısında gören insan topluluğundan biraz daha fazlasına ulaşmış oluyor. Eğer gerçekten herkesin içinde giyebildiği bir modelse bence değil.
Bikiniden bağımsız, çok basit birşey soracam.. bir insan hangi amaçla kendi fotografını sosyal medyada paylaşır? Bana mezatı andırıyor insta falan. Twitter biraz daha farklı işleyişe sahip
Bu kişilerin yani insanları hayat bakış açıları ile ilgili bir durum, fakat ben insanların bu denli açık resim paylaşmasına anlam veremem. Teşhir bence daha başka bir durum gibi geliyor.
Bir deniz kenarında değilse evet. Ama her şekilde buna gerek yok
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Teşhirci oluyor evet. Şu tabloya bakıp kötü şeyler yapanlar olacaktır.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
fızıgıne guvenen paylasır ;) fızıgı patates gıbı olanlarda boş boş konusur teshırcı der hakret eder dedıkodu yapar bu kadar basıt ;) reshırcı dıyenlerınde fızıgı guzel olsaydı adım gıbı emınım hemen onlarda bıkınılı paylasım yapardıı