Hayır
Evet
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yo çekebilir knk güzel bakımlı fiziği varsa hava atabilir.

Bu arada sadece bu değil yediğin yemekten bulunduğun yere kadar attığımız paylaştığımız her fotoğraf teşhir etmektir. Mesela ben profil fotosunda kendimi koymuşum bu da bir teşhirdir. Teşhir Arapça kökenlidir teşhir etmek göstermek anlamı sergilemek anlamına gelen bir kelime yani sadece sorduğun soruya has bir şey değil onu farklı bir şekil de sorsaymışsın daha akıllıca ve mantıklı olurmuş senin için :))
çıplak fotoğraf çektirip paylaşırsa teşhirciliktir!!!
gerçi son günlerde öğrendiğim bir çok şeyin yanında bunuda ilave edeyim, onlyfans diye bir şey çıkmış teşhirciliğin dikalası yapılıyormuş
Cevap
10Cevap
Hayır değildir.
Sabah sabah bu merakınız psikolojinizin baya bozuk olduğunu gösteriyor. Aile içi şiddete mi maruz kaldınız zamanında böylesiniz anlamıyorum
Yani bana göre değil ama bir çok kadın bu sebepten dolayı paylaşıyor tabii ki, bedava ilgiyi kim sevmez ki.
Çünkü bikini denizde giyilir. Başka amaçla kullanma buna hizmet eder
Mantıklı bir açıklaması varsa söylesin neden bikini ile?
Deniz demedim ki? Amaç zaten bizim instagramımız ya kendimizi atmak o an da denizdeyiz camide değil camide kapalı bi kadın ve denizde bikini giyen bi kadın aynı şey? Yani pardon da bu kişinin şahsi hesabı orada kendini paylaşmayıp yemek fotoğrafı paylaştığı gastronomi hesabı ya da ünlü fotoğrafları attığı bi fan hesabı değil. :)
Teşhircilik zaten göstermek herkese duyurmak sergilemek anlamına gelir.. camideki kadında resim atsa onunkide teşhircilik yapmaktır yemek yerken de atsa aynı durum gecerli... Siz konuyu teşhircilik mi yoksa cinsel teşhircilik mi olarak anladınız önce onu bı söylerseniz... Fırsat buldukca sorularınıza cvp vermeye çalışırım... İyi gunler
Herkes iyi şeyler duymak ister , amaç önemli
Teşhircilikdir mk çekinmek giyinmek bişey değil paylaşman teşhircilikdir sen o an denizdesin denizde onu giymen normal ama neyse ya kime ne anlatıyorum
Değil çünkü o uzuvlara herkes sahip
Çok acımasız bir durum
Bence saçma
Evet öyledir
%50 50 bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?