Hellowrriii 🎈
Dış görünüşüyle dikkatini çekemeyen biri muhtemelen neyiyle dikkatini çekmiştir, seni etkilemiştir¿
Hellowrriii 🎈
Dış görünüşüyle dikkatini çekemeyen biri muhtemelen neyiyle dikkatini çekmiştir, seni etkilemiştir¿
Kadınlar güzel veya seksi değilse, itaatkarlığıyla ilgimi çekebilir. Güzel ve seksi kadın ise dominantlığıyla gözümden hızlıca aşağı düşer. Başıma geldi. Yürürken memeleri sallanan. Tam istediğim gibi bir fiziğe sahip olan bir kızla flört ediyordum. Kızı evime çağırmıştım. Kabul etmişti. Ama gelirken yolda anlaşmazlıklar oldu. Dominant tavırları ile karşılaştım. İstemedim kızı. Başka bir zaman peşimden koştu yine istemedim. Kendi istedi gelmeyi yine de kabul etmedim. Dominant olan kızları hiç çekici bulmuyorum. * gitsin betanın betası erkekler paklar onları. Benim ilgi alanıma girmiyor onlar
Bir de yatak performansını ekleyelim buna. Yatak performansı iyiyse ve itaatkarsa, zor kızı oynamıyorsa orta tipli, orta seksilikte bir kızın karşımda bir şansı var
Duruşu karakteri samimiyet ve dürüstlüğü bir merak uyandırır dikkatimi çeker ama iş kalbe gelirse 40 fırın ekmek yemesi lazım
Cevap
70Cevap
Merhaba,
Hiçbir şeyi ile dıştan elektrik yoksa içten de olmaz! 😅
Allah insanın kalbinin güzelliğini yüzüne yansıtır derler, inanırım! 😅
Son cümleye kesinlikle katılıyorum
Sevindim 😅aynı zamanda gelen tipime gelmesin diye profili kaldırdım 😂
sjdjs iyi yapmışsın 😅
İyi yaparım ben 😅
Oyuncak bebek gibisin 😅
Barbie halt etmiş yanında 😅
🙃 iltifat olarak algılıyorum dkfkd
Güzel bir şey söylemek istemiştim valla 😅çok güzelsin demek yerine fıstık gibisin yerine ksjsis
Yaratıcı 😅🤌
İyi bariii 😅 sevindim 😅 Mutlu akşamlar dilerim
Ben sapyoseksüelim zaten.. Zeki bir kadın, beni her şeyden daha fazla etkiliyor..
Meleksi bir kalbi, tatlı hoş sohbeti varsa olabilir 😍😅
Aklıyla ve dişil enerjisiyle 😇
Hellowrriii 🌸 ben dış görünüşe bakmıyorum can.. benim için bir kadının olgun olması kalbi güzel olması ve karakterimizin de uyumlu olması greekiyor.. bunlar varsa zaten ben zaman içinde tanıyarak aşık olabilirim.. ama bu zaman da insanların maalesef tek derdi eşi güzel olsun.. her şey dış güzellik olmuş bu zaman da maalesef.. gerçekten karakteri ya da kalbi seven insan kalmamış pek
😌👌
Seni gormedim ama tanismak isterdim mesela. Benimle gorusmek istemedigine ve beni gormedigine gore senin dikkatini cekememisimdir. Ya da icinden kardesim sen KS nin neyine guveniyorsun demissindir.😊
Bu saçma bir örnek oldu
bakis acisi diyelim. :)
Örnek veya bakış açısı fark etmez. "Saçma" kelimesine odaklanmak lazım. 😅
:) peki. tesekkurler. Not ettim. Cok detay vermeyim ama yuzyuze geldigimizde beni begenmeyen cok az kadin olabilir. onlarda senin gibi extraordinary guzelliklerdir diye dusunuyorum. Oldu mu?
Acaba genel bir soruyu şahsileştirmesek mi? 😅
:) Tamam amacim seni rahatsiz etmek degil. Kusura bakma. Yorum yok o zaman.
Teşekkürler :))
Zekasıyla, kitap okuyorsa ya da dünya görüşü yüksekse ilgimi fazlasıyla kendisine çeker, gereksiz kıskançlık yoksa bir duruşu kendinden eminliği özgüveni varsa benim için tamamdır, dış görünüşü ne kadar iyi olursa olsun zekasını kullanamıyorsa ne manası kalır ki görünüşün ozaman.
Valla açık konuşalım mı he dost meclisi buraa 😂 Hiç aynaya bakmadan 😂 Şaka bi yana edebi ahlakı değerleri kişiliği olabilir
Niye kendinle çelişiyorsun djdj
Soruya göre düşünüp 'olabilir' dedim yani bi ihtimal 😃
Git kendinle çeliş sen 😅
Soru dış görünüşüyle dikkatini çekememiş birisi neyiyle çekebilir değil mi 😃
Evet
Tamam işte bende ona cevap verdim
Verdiğin cevapla paylaştığın video uyumsuz 😃
Ama ikinci cümledeki eleştrisel yaklaşımımı atlıyorsun
😅 canım öyle istemiş
Kendini ifade ediş şekli, çevresine ve bana yaklaşımı, güçlü bir karakter olması, birlikte eğlenebiliyor olmam. Bunlar dikkatimi çekebilir. Dış görünüş zaman dilimi içinde deforme olabilecek bir durum, önemsiz değil elbet ama biriyle görüşmem sadece buna bağlı olmaz.
Benim algılar kapalı galiba, dış görünüş dahil hiçbir şey dikkatimi çekmiyo.
Yanımda olması varlığını hissetmem diyeyim başka türlü umursamıyorum😅
Aha bu ben gibi gibi sjfks
😄😄
Zor soru, sohbetiyle diyeceğim çünkü güzel bir kadınla sohbet etmek en sevdiğim şeylerden birisi ama işte "güzel" kelimesi burada da geçiyor sjsj
Yaaa bırak :D
Karakteri tabi ama bu cok kapsayici bi baslik... Zekasi diyorum da zekasiyla dikkatimi cekecek karsi cins gercekten nadirdir 😀
Yaaa bırak
Niye birakiyorum ya 🤔yalan mi zeki kiz az var😀
Aman sizin cinsten zeka fışkırıyor
Fiskiriyor demedim ki 😀Ben kendi adima konustum zaten buzimkiler de ayni 🤣
Hee senden fışkırıyor yani :D
Evet yakinlarimda durursan sana da isabet eder kesin 😀
İstemez, sana zor yetiyor
Gece gece kizdaki enerjiye bak 😀
Kafamı vurdum, sinirliyim 😒
Nereye vurdun?
Pencere önündeki taşa vurdum, merak etme taş sağlam 😒
Nasil becerdin? Gecmis olsun dalga gececek degiliz herhalde 😏
Belli olmaz; hoşuna gitti dimi 😒
Hosuma gitmedi 😐
Kırılmadı diye mi?
Senin uykun mu var 🤣
Doktor uyuma dedi
Ne dedi baska? Kendi halinle kal mi 😀
İncinmişsin dedi 🥹
Okumus adam😀
Dış görünüşünü beğenmedim birinin içini asla merak etmem sevgili olarak ama arkadaş olarak güler yüz olabilir
İyi ki kör falan değilsin sjdj
Yioo, olabilir djdj
Güler yüzü ve zekası birde komikliği olabilir 😂
Tücciğiliği :D
😅 hayırlı olsun
İflas ettim de ben :D varım yoğumu harcadım kdfkkd
Pissss 😃
Allah insanın kalbinin güzelliğini yüzüne yansıtır bu yüzden yüzündeki gülümsemesiyle.
😌🤌
Dış görünüş olmayacaksa, kesinlikle eğitim durumu. iyi bir üniversitenin iyi bir bölümünden ise beni etkiler. Bu hem zekası hem de sorumluluk bilinci açısından bana oldukça güzel veri sağlar
Ben çok zor âşık olduğum için âşık olduğum erkek yakışıklıdır benim için bu nedenle benim her şeyiyle dikkatimi çeker, yeter ki ben âşık olayım ve güveneyim kâfi sdfsdf 😃
Huyu, karakteri, nerde nasıl konuşacağını bilen olgun davranışları ile, merhameti, hayvanları sevmesi ile dikkatimi acayip çeker.
Dış görünüş benim zaten dikkatimi çekmez kı, etkilensem etkilensem karakterden etkilenirim ben. Dış görünüş sadece bir bonus benim için.
Hiçbir şekilde çekemez 😃
Senin mıknatısları değişmeli 😅
Aşık olmuyoruz bari gözümüzü doyursun ama haksız mıyım kdkdk
Göz hemencik doyar. Fazlası olması lazım, sadece tiple şaapılmaz djd 🙄
Karakterli olanda görmedim hiç 5 yıldır flörtlerim olur denk gelemedim nerde muhafaza ediyorlar acep😃
Yok ki hsha
Çok güzel bir ahlâktaysa, karakteri benim karakterime tam uygunsa dikkatimi yine çeker.
Dış görüntüsü ilgimi çekmediyse minicik bi kediye sokakta yemek verirken görürüm sonrası 🏹 🏹 merhamete uçurumdan düşer gibi düşüyorum ya
Sohbetiyle, karakteriyle, zekasıyla dikkatimi çekebilir hatta bunlara dış görünüşten daha çok önem veririm
dış görünüşle çekmediyse çekmez zaten en dikkat çekebileceği şey dış görünüş çünkü aksi halde muaattab olmazsın ve konu kapanır
Güzel yakışıklı çok var önemli olan kafa ve karakter uyumu
Bir hayır ya da iyilik yaptığını görürsem duyarsam etkilenirim
Donanımıyla etkiler, bilgisiyle, bakış açısıyla..
Hiç bir şeyiyle çekemez. Çok vasat bir tipse olmaz.
Harvard falan bitirmiş olması lazım ki dikkatimi çeksin assddff
Dış görünüşüyle çekemeyen birinin, zekasını önemsemem. Sadece giyim ve yaptığı kombinlerle sanırım.
Merhameti hayvanlara, çocuklara, insanlara
Bana olan duygusun sadık ise eğer dikkatimi çeker
Karakteriyle, Genel kültürüyle, sohbetiyle, zekasıyla.
Güler yüzlü akıllı samimi
Felsefi vb. Konuları seven kız
Kişiliği yeter. İnsan olsun değer versin yeter.
Saç, ağız yapısı ve dişlerin güzel görünmesi ile bayağı düzelir.
Zekası ve açık görüşlü net olması çok tahrik eder diş görünüş umurumda olmaz
Sohbet, muhabbet, hazır cvp olması, beni güldürmesi, hayat felsefesi, birde güzel yemekler yapması😀
Karakter ses tonu hâl ve tavırlar düşünce yapısı bir sürü şey olabilir
Zeka potansiyelini farkettiysem vitrininden daha çok etkilenirim o kesin.
zekası ve karakteri ile baş köşeye yerleşir
Belki iyi, düzgün sohbeti, esprileri olabilir. Belli bir ölçüde kalır ama. Tip önemli 😊
Dış görünüş dikkatimi çekmiyor zaten. Sapyoluk var sanırsam...
Yani karakteri ses tonu, zaten sevdiysem görünce pek fikrim değişmez.
Ses tonu, diksiyonu, güzel ve anlamlı cümleleri ile dikkatimi çekebilir.
Benim gibi olması ve karakterinin düzgün olması.
İkisi de aynı kapıya çıkıyor sanki 😅
Dış görünüşüyle dikkat çekmek bana klişe geliyor..
Bana da lolitam dhdj
🌸🌸
Gözlerinin güzelliği ile. Gözlere fazla düşkün biriyim. Bana bakarken gözlerinde bir gülüş varsa kafi
konuşmalarıyla , davranışlarıyla bunlarla da zekasını ortaya serer zaten
Aura yaydığı enerji önemli eril ama kibarsa dikkatimi çeker
Karekteri ile :)
Zekası, nazik oluşu ve becerisiyle.
Frikik ve dekolte ile ceker
Dürüstlüğü ilgisi ve verdiği değer🥰
Belki sözleri etkileyebilir.
Hal ve tavırlariyla davranislariyla
Davranışlarıyla
karakteri ve güzel huyları ile
Saygısıyla, sevecenliğiyle, dürüstlüğüyle.
Bakışınla gelmesiyle ve tavırlarıyla
Hiç çekmediyse zor biraz çektiyse zeka ararım