+1 yılKurt kapanı kur işe giderken avlarsın şaka mısınız yaw siz ülkücü erkek de bir erkek ve kendin olarak birini etkileyemezseniz her zaman bir başkası olarak kalırsınız sen sadece kendin olmak zorundasın adamın istediği, beğendiği kalıba girmek ne kadar basit bir düşünce tarzı farkında mısın?
Öz saygını kaybedersin vazgeç bu tip şeylerden
27 Yorumla- +1 yıl
Hayır kendi öz saygımı neden kaybedeyim ki? Sadece ilgi alanı, hoşlandığı şeyler nedir diye fikir almak istedim.
- +1 yıl
Fark etmez insanların gözüne hoş görünmek için olmadığın birim gibi davranmak kendinden uzaklaşmak demektir ki bu öz saygı bitimine kadar gider
- +1 yıl
Zaten vatansever milliyetçi bir insanım, olmadığım birisi gibi görünmeye çalışmıyorum.
- +1 yıl
O zaman böyle şeyler yapmana gerek yok kendin ol yeter
- +1 yıl
Peki teşekkür ederim tavsiye için, zaten inanın yani olmadığım biri gibi davranmak istemem çünkü aramızda bir şey olursa bu durum ister istemez kendini ele verir.
- +1 yıl
Yani tam da o nedenle altını çizmek istedim ilgisini çekmek için sıvı gibi her hoşlandığı kişinin sevdiği karaktere bürünenler çok fazla ama sonları hep aynı oluyor bence doğal ol içten davran zaten çekim denen şey kendiliğinden oluşan bir durum. Rica ederim iyi geceler
- +1 yıl
Bende teşekkür ederim güzel bir yere değindiniz sağolun iyi geceler
En İyi Cevaplar
Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Ahahahah bak şimdi , önce Hüseyin Nihal Atsiz kitaplarını bir oku , onu okurken paylasim falan yap , ülkücü şarkıları at arada. Ağır başlı ol öyle yeni nesil saçma pozlardan foto atma. Dokuz ışığı ezberle. Bazı tarihi veya ülkü ocaklarından falan haberli birşeyler paylaş , Muhsin Yazıcıoğlu sözlerinden at. En sonda Asena yürekli kızlara Bozkurt yürekli yiğit yakışır de tamam bu yazar sana azjxj
21 Yorumla- +1 yıl
Abla ben bu gazla nüfusa gidip adımı asena yaptırır, Muhsin Yazıcıoğlu baskılı tişört giyer, Alperen ocaklarına kaydolup yanımda kurtla gezerim AKABAKBSUWVDUWSV
Bu arada Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun 😥
+1 yılBozkurt kolye tak, git yanına. İsmini Umay veya Asena olarak değiştir bi de nüfus kayıttan. Tamamdır bu iş
112 Yorumla- +1 yıl
Abi gidiyorum hemen yarın nüfusa
- +1 yıl
Yürü beeeee, Yavru Kurt. Tengri Biz Menen (:
- +1 yıl
Abi ben bu gazla bırak isim değiştirmeyi, Alparslan türkeş t-shirt ile gezer üstüne Alperen ocağına kaydolup kurtla gezerim AKSJAOSBSJSSJ
- +1 yıl
:D :D :D Ülkü Ocağına kaydolman lazım yalnız, bak orası olmadı
- +1 yıl
Ama çocuğun fotoğrafında paylaştığı "üçtuğlu sancaklıyız alperen ocaklıyız" ifadesi beni buna ittiriyor.
- +1 yıl
Muhsin Yazıcıoğlu Reisten o zaman yürümen lazım :) :D
- +1 yıl
Aynen öyle abi zaten severimde kendisini. Allah mekanını cennet eylesin. Muhsin Yazıcıoğlunu seven erkekten zarar gelmez bence:)
- +1 yıl
Katılıyorum :) Mert bir insandı, ülkesini çok severdi. Zaten o yüzden şu an aramızda değil ya :(
- +1 yıl
Mert, doğruya doğru, vatan sever insanın düşmanı çok olur. İlahi adalet var onu yok sayıyorlar.
Onun gibi nicleri gelir zaten varda:) - +1 yıl
tabiki var :) Naptın işi?
- +1 yıl
Abi bu çocuk benden büyük şuanda İstanbul'da diş hekimliği okuyor. Benimde bu sene son, hukuk istiyorum İstanbul üniversitesinde. Biz bununla bir yerde karşılaştık o yüzden gözüme çarptı ve banada sürekli bakıp duruyordu. Bu çocuk benim kuzenimin oğlu çok nadir karşılaşıyoruz, ancak akrabaların düğünü tarzı bir şey olursa tekrar görürüm veya bayramda felan, dua ediyorum bir an önce karşılaşmak için. Çok terbiyeli böyle ağır başlı üslubu çok güzel birisi.
- +1 yıl
Hadi bakalım hayırlısı diyelim o halde :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 21,6b cevap paylaştı.
u +1 yılYap bir kurt işareti 🤘🏻neyse bu rockcı oldu djjd
111 Yorumla- +1 yıl
Hahaha yorum için teşekkür ederim, Abla ben bu gazla nüfusa gidip adımı asena yaptırır. Muhsin Yazıcıoğlu t-shirt ile gezer üstüne Alperen ocağına kaydolup kurtla gezerim. AKSJAOSBSJSSJ bu arada, Allah rahmet eylesin Muhsin Yazıcıoğlunu.
- +1 yıl
Amaca ulaşmışım :D bu gazla sen bunları yap oha djdk Allah rahmet eylesin
- +1 yıl
Ama gerçekten aşırı beğendim çocuğu, diş hekimliği 3. sınıf öğrencisi 21 yaşında çok beyfendi ağır başlı hilal bıyıklarıda var :)
- +1 yıl
Burak Özçivit is loading :D umarım ateş bacayı sarar
- +1 yıl
Umarım ya ve bende hukuk okumak istiyorum olur bizden olur
- +1 yıl
Mis gibi olur 😃
- +1 yıl
Abla şu an beni aşırı motive ettin ama:)
- +1 yıl
Yani neden olmasın ki 🙄 ben bir sebep göremiyorum.
- +1 yıl
Daha önce konuşmadık aslında, benim olayım biraz farklı sana yarın anlatsam beni dinlermisin?
- +1 yıl
Dinlerim tabii
- +1 yıl
Abla sana anlatayım mı?
- Kişilik & Karakter konusunda 20,1b cevap paylaştı.
+1 yılMinilerle önünden geç bakalım gadası
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı.
u +1 yılkonuşarak..
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. 
bunu giyip git muayenesine kesin bir muhabbet açar
02 Yorumla- +1 yıl
Yok abi yazarken yanlışlık olmuş henüz 21 yaşında diş hekimliği okuyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende ülkücüyüm 😂😂
mlliyetçi olduğunu söyle
arada reis falan de
üç hilalli tesbih falan al
Bir de ulumayı ihmal etme35 Yorumla- +1 yıl
Üçtuğlu sancaklıyız alperen ocaklıyız paylaşımı yapan bir erkek abla:)
- +1 yıl
Abla ben bu gazla nüfusa gidip adımı asena yaptırır. Muhsin Yazıcıoğlu t-shirt ile gezer üstüne Alperen ocağına kaydolup kurtla gezerim. AKSJAOSBSJSSJ Allah rahmet eylesin Muhsin Yazıcıoğlunu.
Cevap sahibi+1 yılNasıl yani kız 😄
Cevap sahibi+1 yılDelirmiş bu kız haha
- +1 yıl
Delirmek değilde, aşık olmuş diyelim :)
Sol elin sürekli bozkurt işareti yapsin hazirda beklet mesela elini gerektiği durumlarda 1 sn ucinde şlak diye bozkurt yapmasiniz kuçuk kurt hadi simdi git çaliş basarilar 🙏😅
00 Yorumlaparayla satın alabilirsin ypg pydli bile olabilir parasını ver anaqsını sq
10 Yorumla
+1 yılAy yıldız kolye tak🥹✨
Eski bir ülkücü ahahshsh02 Yorumla- +1 yıl
Takarız takarız nabsjwbwjwvs
Diş bakımı yaptırmaya git konuyu görüşlerden aç konuş işte
01 Yorumla- +1 yıl
Yazarken yanlışlık olmuş henüz 21 yaşında diş hekimliği okuyor
+1 yıldikkatini çekemezsin onu elinden alırım canım senden daha güzelim
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen abla QLANAKSBAJDBS
+1 yılGerilla şarkısını söyle aşık olmazsa bir şey bilmiyorum.
01 Yorumla- +1 yıl
Güzel taktik aksbjabs
+1 yılGözümün önü karardı abla ne dikkat cekmesi kac ondan kac
09 Yorumla- +1 yıl
Neden öyle dedin ki şimdi abla?
- +1 yıl
Bi tanesi burnumdan getirdi de :')
- +1 yıl
Yaa çok üzüldüm bence hepsi aynı değildir ya çünkü aşırı ağır başlı ve beyfendi bir çocuk abla
- +1 yıl
Umarım öyledir
- +1 yıl
Abla inan çok efendi, aşırı iyi bir aile terbiyesi almış yani görsen emin ol fikrin değişirdi :) Bu kişi benim kuzenimin çocuğu.
- +1 yıl
Kanka umarım ne diyim dyaktdkatsja
- +1 yıl
Ama benim travmam oldu kaçıyorum
- +1 yıl
Ön yargılı davranma yinede abla, belkide daha iyisi çıkar karşına fikrin değişir.
- +1 yıl
O düşüncede birileriyle kalsın ablaa dtajgdjagsk
+1 yılÜlkücü kalmadı bu devirde yalnız MHP ili ise ülkücü değildir haberin olsun kdkdk
040 Yorumla- +1 yıl
Baya hilal bıyıklı bir tip abi, üçtuğlu sancaklıyız alperen ocaklıyız diye bir fotoğraf paylaşmış daha önce. Benimde vatan sevgim var ama ülkücü felan değilim.
- +1 yıl
O zaman kesin AKP'li çünkü MHP liler AKP'ye kaydı. İstediği sancaklı olsun onlar gösteriş kokan mensup olduğu ortam daki kişilerin laflarıdir. Kendisinin olaylar hakkında gram bilgisi olsa o hareketleri yapmaz. Bir tek ülkücülerin vatan sevgisi yok zaten. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan herkesin var showa gerek yok
- +1 yıl
Teşekkür ederim yanıt için ama biraz sinirlendiniz galiba, bu dediğim fotoğrafı 6 yıl önce paylaşmış şu an 21 yaşında vatan sevgisinin ne kadar çok olduğunu göstermek için yazdım bunu.
- +1 yıl
Abiside savcı o da aynı şekilde hilal bıyık ülkücü oldukları çok belli zaten
- +1 yıl
Sinirlenmedim doğrulari konuşmak sinir olamaz. Lise zamanı ocaklara gittim anlamak için ideoljim yerine oturmamisti. Gördüm ki MHP li gençler arka sağlamak için ocaklara gelir olmuş. Yani bir ideoloji yok. Milliyetçilik adı altında ayrımcılık ve beyin yıkama var
- +1 yıl
Benim bıyıklarim da hilal ama ülkücü değilim öyle uzuyor kfjdid
- +1 yıl
Lise zamanında böyleymiş şimdide aynı, özellikle hilal bıyık yapıyorlar bu arada. Tabiki bunu bıyık şekline bağlayamayız sadece ama, çok milliyetçiler.
- +1 yıl
Bilemem hacı. Benim bıyıklarim öyle uzar ama ben sülale olarak solcu CHP'liyim. O yüzden her bıyığı öyle olanı da ülkücü görmem. Ülkücü kendini belli eder zaten show yapmaz
- +1 yıl
Abi benim öyle takıntım yok ister solcu olsun ister ülkücü. Sadece böyle bir erkek nelerden hoşlanır bunun için fikir almak istedim. Ben atatürkçüyüm zaten.
- +1 yıl
Sana saygı duyuyorum her Türkiye Cumhuriyeti vatandaşında vatan sevgisi vardır. "Parti ayrımı yapmaksızın". Herkesin ideolojisi, partisi farklı olabilir. Önemli olan yaşadığın toprakların ne kadar kıymetli olduğunu, ve bu vatanın nice şehitlerin kanlarıyla sulandığının bilincinde olup. Mustafa Kemal Atatürk'ün düşüncelerini benimseyip onun ilkesinde ilerlemektir. Dediğin gibi vatan sevgisi show değil, geçmişimizde olduğu gibi icraatla olur. Konuşma için teşekkür ederim.
- +1 yıl
Abicim sana bir tavsiye Atatürkçü isen AKP'li bir zihniyet ile mutlu olamazsın
- +1 yıl
Anladım demek istediğinizi, zaten öyle fazla bir şey yok aramızda daha önce hiç konuşmadık. Tavsiye için teşekkür ederim ama, sevgi saygı olursa böyle şeylerin pek can sıkacağını sanmıyorum.
- +1 yıl
Fark eder. Dünya görüşünün farklı olduğu insan ile mutlu olamazsın. Şahsen AKP'li biriyle yemek bile yemem öyle düşün
- +1 yıl
Şimdi şöyle diyeyim, ben çok şükür müslümanım. Ama AKP'ye sıcak bakan birisi değilim, kendi fikirlerime göre şuanki iktidara pek olumlu bakamıyorum. Din açısından ortak olduğumuz için en azından çok fazla uyuşmazlık yaşamayız. Mesela sizin dediğiniz örneğe benzer, bende ateist bir insanla oturup sohbet edemem çünkü fikirlerimiz çok farklı asla anlaşamam.
- +1 yıl
Din falan hikaye dünya görüşün aynı değilse beraber olmayacaksin. Geleceği düşüneceksin. Din özel inançtır ama savunduğun görüş seni sen yapandır akp savunan hırsızlıkta yapar, yalan da söyler, ihanet de eder
- +1 yıl
Bu konu hakkında çok uzun konuşulur ama, biraz zor gibi :)
Deneyip görmek lazım bence. - +1 yıl
Yalnız konu nerlere kadar geldi AWOSHAODBWJ
- +1 yıl
Sen bilirsin bacı. Hayat zaten deneyip görmekle öğrenilir. Uzaktan veya kulaktan dolma biligiler ile değil
- +1 yıl
Gelir ucu açık çünkü kdjjdjd düzgün konuşan insanla sohbet ederim kıçını başını oynatan veya fake olana yol veriyorum
- +1 yıl
Dediğin gibi her insanla sohbet edilmez. Konuşmanında bir adabı var, yaşıma göre biraz olgun olduğumu söylerler kendi yaşıtlarımın çoğu bana şımarık geliyor mesela.
- +1 yıl
Benden yaşça büyük insanlarla özellikle bu tarz konular hakkında konuşmayı severim.
- +1 yıl
Gayet güzel bende temkinliyim çünkü her hesabın altından takıntılı narsist kolpasi eski sevgilim çıkabiliyor o yüzden kimse. ile sohbet edesim gelmiyor. Bilgi bende derya deniz de huzur yok paylaşmak için jdjdid
- +1 yıl
Evet zeki birine benziyorsun, sohbetin doğal olarak ilgi çekiyor. Beni merakımdan dolayı mazur gör ama daha önce siyasetle bir ilişkin oldumu acaba? veya şuanda bunun üzerine bir uğraşın var mı?
- +1 yıl
İstek yolla hacı toplum içinde kendimi etiket etmeye gerek yok. Benim iliskim olmayan şeyler azdır kfjdjd
- +1 yıl
Teşekkür ederim ama seni tanımadığım için maalesef. Senlik bir durum değil abi yabancı olan herkese karşı böyleyim. Yanlış anlama
- +1 yıl
Anlamam ama umrumda da olmaz hacım. Buradan bu kadar. Merakı olan sensin ben değil o zaman dikkat et kendine
- +1 yıl
Peki sorun değil bende hukuk okumak istiyorum ondan dolayı sormak istedim. Teşekkür ederim sohbet için iyi günler.
- +1 yıl
İyi günler hacım kdikdkd
- +1 yıl
Abi senin bu hacım deme olayı nedir ya 😂
- +1 yıl
Kardeşim olarak gördüm ondan samimiyet ama sen saçma canım triplere girdin bu hakkı kaybettin
- +1 yıl
Abi senlik bir durum değil ki, herkese karşı böyleyim yabancısın ondan dolayı. Sadece merak etmiştim söylemek istemezsen sorun değil saygı duyarım
- +1 yıl
Umrumda değil hacım herkese bir şans tanırim kimsenin tribiyle uğraşmam :)
- +1 yıl
Tamam abi neden trip atayım hadi kolay gelsin sana
- +1 yıl
Sağol kardeş kadın olduğundandir doğanızda var jdjd
- +1 yıl
Tabi var doğamı inkâr edemem ama böyle bir şey için neden trip atayım. Sen yanlış anladın beni.
- +1 yıl
Yav hacim niye uzatıyon? Zaten konuşulması gerekenler konuşuldu. Bakabilirsin işine
- +1 yıl
Abi ben birşeyi uzatmıyorum ki cevap verim sadece. İyi günler.
- +1 yıl
Verme iyi geceler kdjdk
- +1 yıl
Kız mesaj yazmadı diye tribe giren sensin biraz sohbet etti diye özele çekmek isteyen sensin bir de insanları ayrıştıran zihniyetinle kalkmış akıl vermeye çalışıyorsun. Senin gibi tiplere sırtlan erkek diyolar yorumlarında vermek istediğim mesaj çok açık egonu böyle tatmin ediyosun anlaşılan ama karşındaki senden küçük ama senden daha olgun yaklaşım sergilemiş. Bence oku ve o engin bilgin biraz daha artsın hacımm
- +1 yıl
@Üyeadıalmadım yav he fake kaybol. O da senin fake hesabın bu da hadi uzayın abisi
+1 yılülkücü erkek diye bisi yoktur öyle görünmeye calisan erkekler vardir.
00 YorumlaSana ait her şeye 🇹🇷🤘🇹🇷🤘🇹🇷🤘🇹🇷🤘 şunu yap 😂
00 YorumlaÜlkücüyü bir kenara bırakında beden böyle bir oyuna getirdiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıldaha öğrencidir.23 te biter sene kaybı yoksa 5 yıl fakülte. sonra diş hekimi olur.. bitmeden dişçi deme
02 Yorumla- +1 yıl
Kusura bakmayın bir yanlışlık olmuş orada bende öyle yazacaktım
Cevap sahibi+1 yıltesbih salla, uçları aşaa doğru bıyık bırak, ozan arif dinle
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe yapacaksın ülkücü filan, ülkücü de değildir öyle ülkücüyüm diye dolanıyordur
01 Yorumla- +1 yıl
Tamam abla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÜlķucü biyiğı bırakırsan değil dikatini çekmek hafızasına kazinırsın.
01 Yorumla- +1 yıl
AKSNWKSBWJVDBES
- Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılYanındayken ula tepki verirse sende gönlü vardir
04 Yorumla- +1 yıl
Nasıl yani abi?
- +1 yıl
Auvvvv de işte
- +1 yıl
AKSBWİSBUWBSHS
- +1 yıl
😂
+1 yılÜlkücü bıyığı bırak..
01 Yorumla- +1 yıl
aksjwkwnwjwhe
+1 yılÇocuğun yanında kurt gibi ulursan bi şansın olabilir
01 Yorumla- +1 yıl
AKSJAİBDJSBDWJBD
+1 yılAsena şarkısını at 😂 normal flörtles ülkücü kimliğine ne yapacaksın
01 Yorumla- +1 yıl
Hayır ülkücü kimliğinden dolayı değil, böyle erkekler tam olarak nelerden hoşlanır bunun hakkında fikir almak istedim. Ben bu gazlarla nüfusa gidip adımı asena yaptırır. Muhsin Yazıcıoğlu t-shirt ile gezer üstüne Alperen ocağına kaydolup kurtla gezerim. AKSJAOSBSJSSJ bu arada, Allah rahmet eylesin Muhsin Yazıcıoğlunu.
+1 yılKendiniz olarak, onu etkilemek için aptalca şeyler yapmaya çalışmayın.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı.
+1 yılher yerde Türk bayrağı paylaş kurt işareti yap : )
11 Yorumla- +1 yıl
SJSİWBWJBWUSVSWHS
- Kişilik & Karakter konusunda 749 cevap paylaştı.
+1 yılÜlkücü bıyığı bırak
01 Yorumla- +1 yıl
WOSJİWEBİWVEİSBWNS
+1 yılSen nickini önce Asena yap
01 Yorumla- +1 yıl
AKSBWİSBUWBSHS
Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Geldim işte dostum yüzün gülsün be 😂
01 Yorumla- +1 yıl
AJHSUASHAUBDD
+1 yılBoş saçma sorular
01 Yorumla- +1 yıl
Tamam abi
seksi ol ülkücülüpğe bakmaz
013 Yorumla- +1 yıl
Ben özgüvenli bir kızım hedefim hukuk o konuda sıkıntı yok ama. Sadece ülkücü erkek nelerden hoşlanır fikir almak istedim.
- +1 yıl
Peki teşekkür ederim yanıt için
- +1 yıl
Öyledir her insan aynı değil sonuçta. Ama bu çocuk ülkücü kimliğini, milliyetçiliğini geçtim beyefendi ağır başlı birisi.
- +1 yıl
Aynen çok teşekkür ederim
- +1 yıl
Evet benim iltifat için teşekkür ederim
- +1 yıl
Ama bundan dolayı şanslı olunmaz, mesela istediği kadar yakışıklı olsun tavırları, yaptığı şeyler ilgimi çekmezse hemen soğurum o kişiden.
- +1 yıl
Sağol abi gerek yok
karşısına geçip püskevit yer misin diye sor
01 Yorumla- +1 yıl
SLDJOSBSİWBDJWWH
+1 yılAtsız oku, onun kitaplarıyla gez görsün 😂😂
01 Yorumla- +1 yıl
LAKASKSBEİSHSHDİEBDB
- Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılAlparslan Türkeş tişörtü giy :D
01 Yorumla- +1 yıl
Bu iyiydi alsbaksbsj
+1 yılÜlkü ocağına kaydol hemen 😅
02 Yorumla- +1 yıl
Hahahah hemen gidiyorum
- +1 yıl
Hssh yarın artık o zaman
+1 yıl21 yaşında dişçi olamaz sen bilirsin ama :D
02 Yorumla- +1 yıl
Orada bir yanlışlık olmuş 3 sınıf öğrencisi yazmam gerekiyordu
- +1 yıl
Milliyetçi paylaşımlar yap
+1 yılŞaçmalama 21 yaşında nasıl dişçi olabilir
05 Yorumla- +1 yıl
Yanlışlık olmuş kusura bakmayın
- +1 yıl
Yaşı mı
- +1 yıl
Hayır 3. sınıf öğrencisi yazacaktım
- +1 yıl
Yani çöpsüz üzüm , kaymaklı lokum diyosun.
- +1 yıl
Ne diyorsun abi ya
Ülkücü de olsa normal erkek o. Konuşmaya çalış
03 Yorumla- +1 yıl
Peki teşekkür ederim
- +1 yıl
Sağolun
+1 yıl2. adının asena olduğunu söyle. :D
01 Yorumla- +1 yıl
AKSBWKSVWKVXJED
- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılUlumayı dene..
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 651 cevap paylaştı.
+1 yılYani erkegindikkatini çekecek şeyler yap
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılKomünist takılarak tabii ki. 😅
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 416 cevap paylaştı.
+1 yılÜlkücüyüm. Farklı bir yolu yok
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBol bol Türkçü paylaşımlar yap
01 Yorumla- +1 yıl
Hemen gidip alparslan baskılı tişört giyip. Fotoğraf çekiyorum abla bence olur böyle:)
Gizli Üye(36-45)+1 yılDaha işin kalmadı mı
02 Yorumla- +1 yıl
Nasıl yani?
Cevap sahibi+1 yılÜlkücü peşndeain
Kişilik & Karakter konusunda 843 cevap paylaştı. kimsenin dikkatini cekmek icin ugrassma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDombro çalarak yanına git
02 Yorumla- +1 yıl
AKSNAKSVWİDVDİBEWJBD İŞE YARAR TAKTİK
Cevap sahibi+1 yılBeraber çadır kurarsınız Sen ne dersin beyim dersin hemen düşer.
Gizli Üye(36-45)+1 yılKarşısına geç ve auvvv auvvv yap
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu foto komınıst bıyık
00 Yorumla
+1 yılNeden istiyorsun?
03 Yorumla- +1 yıl
Çok beyfendi ağır başlı çok tatlı geliyor bana
- +1 yıl
Bana bu hikayenin sonu dramatik geliyor sanki
- +1 yıl
Neden acaba?
+1 yılkuzeni falan varsa bana
05 Yorumla- +1 yıl
Kuzeni varda zaten bu çocukta benim kuzenimin çocuğu
- +1 yıl
ailenize gelmemi istermisin
- +1 yıl
Kuzenimin oğlu bu çocuk:)
- +1 yıl
anladikda sende yap iste bi akrabani bana nolcak 😂
- +1 yıl
Nasıl olacak o iş, neden böyle bir şey istedin ki şimdi abla?
bilmiyorum sana başarılar
01 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim
Ulkucu biyigi birak
04 Yorumla- +1 yıl
Bu şakayı 10 kişiden 8 kişi yaptı AKSHAKBSAJVD
- +1 yıl
Yok kızılacak bir şey değilki komik zaten
+1 yılSolcu gibi konuş 😄
03 Yorumla- +1 yıl
Çok iyi tavsiyeydi kendimden soğutmak için iyi bir tavsiye aksbjabs
- +1 yıl
😄Harika bir taktik.
Önce solcu gibi konuş tartış o konuştukça hak vermeye başla. - +1 yıl
Bu riski almasam mı? Başta kötü bir enerji alırsa devamı olmaz çünkü istesemde yapamam bende biraz milliyetçiyim çünkü :)
- Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılBir kurtla dolaş
01 Yorumla- +1 yıl
Olur gidip bulayım bir tane
- Kişilik & Karakter konusunda 449 cevap paylaştı.
+1 yılUluman lazım 😂😂😂
01 Yorumla- +1 yıl
QLSNWKBDJABDJABBDS
+1 yılKurt gibi ulama yap
01 Yorumla- +1 yıl
ALSJAOSBAİSBAKDBEUZJNW
+1 yılUlumak lazım.
01 Yorumla- +1 yıl
AKSJAJSAHSHSOSJD
+1 yılKurt bakisliysan
04 Yorumla- +1 yıl
Kurt bakışlımıyım abi Aksbaksvwjdvd