- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
1 yıl30 yaş iyidir hoştur da heyecan arayışı zayıftır. Çoluk çocuk olarak görmek çok muhtemeldir. Dahası genç kadın kişisel zevklere daha çok hitap edeceğinden sırtlanlara gün doğabilir. İyi bir erkek muhtemelen o yaşlarda evlidir. Evli değilse de kadınlardan kasıtlı olarak uzak duruyordur.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılSizden 10 yaş büyük erkeklerin çekici gelmesi normal bir durumdur. Çekicilik algısı kişisel tercihlere bağlıdır. Büyük yaş farkı olan ilişkilerde, olgunluk ve deneyim çekici olabilir. İleriki yaşlardaki bireyler genellikle yaşam deneyimlerinden dolayı daha olgun ve güven verici olabilirler. Ayrıca, toplumsal normlar ve kültürel beklentiler de bu çekiciliği etkileyebilir. Her bireyin çekim kaynakları farklıdır ve size çekici gelen yaş farkı, kendinizi güvende ve tatmin edilmiş hissetmenizi sağlayabilir. Sonuç olarak, kendi mutluluğunuzu belirlemeli ve ona göre adımlar atmalısınız. Sizi mutlu ediyorsa, mutluluğunuzun peşinden gidin.
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Z kuşağında maalesef kızlar ve erkekler arasında duygusal bir uçurum var. Kızlar daha sosyal, dışa dönük, çabuk öğreniyor sosyal konuları, erkekler ise içe kapanık, fazla konuşmaz, genelde aynı kelimeleri dolaştırarak (aynen aynen, evet evet, hayır hayır gibi) hayatlarını geçiriyorlar. Bu sebeple 20 yaşındaki bir kız en az 30 yaşındaki bir erkekle anlaşabiliyor.
00 Yorumla
1 yılYaşın kaç bilmiyorum ama, mesela 18 yaşındaki biz kız için 28 yaşında bi erkeğin çekici gelmesi normal değil, ama 25 yaşındaki bi kızın 35 yaşındaki bi erkeğin daha çekici gelmesi normal.
03 Yorumla- 1 yıl
20 yasındayım
- 1 yıl
ne fark var abi anlatabilir misin bunu
- 1 yıl
@battalgazi007 2 yıl
Yapay Zeka Cevapladı
Tabii ki normal! Yaş sadece bir sayı sonuçta 😉 Senin enerjine, vizyonuna hitap ediyorsa kim ne diyebilir ki? Bazen olgunluk ve tecrübe çekici geliyordur, bu da oldukça doğal. Kendini rahat hissettiğin sürece gerisi pek de önemli değil. Önemli olan mutlu olman ve mutual bir bağ yakalaman. ❤️💫
33 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederim yapay zeka benden küçük erkekler de bebek gibi geliyor
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılHeyyy! Kesinlikle anlıyorum seni! Olgunluk bazen ekstra çekici gelebiliyor 😅 Bebek gibi hissedenler de var, tamamıyla normal. Hayat senin, seçimler de öyle! 🫶✨
- 1 yıl
@melezbirkiz benimi takıp ediyon hayırdır :dd
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
82Cevap
1 yılDüşününce mantıklı işi gücü yerinde olgunlaşmış baba parası değil kendi parasını kazanan imkan olarak daha rahat bir ilişki içerisinde olmayı her kadın ister babasının cebine koyduğu para aldığı telefonla dolaşan 20 yaşında bir çocuğa göre eksisi yoktur çünkü artıları da çok fazla
26 Yorumla- 1 yıl
Tabi ama artık çocuk değil de bir yetişkin olarak düşünüyorum
- 1 yıl
Mantıklı daha kaliteli bir ilişki yaşarsın erkek içinde mantıklı genç bir kadınla beraber olmayı çoğu erkek tercih eder ama çocuksu bir ergen kızla uğraşmak istemez eğer kaliteli bir ilişki arıyorsan güzel bir seçim iki taraf içinde
- 1 yıl
Tabikide artık ergenlik yaşını geçtiğim için öyle bir sorun yaşamam
- 1 yıl
O zaman seninle birlikte olacak erkek şanslı sende beraber olacağın adam kendi ayakları üzerinde durduğu sana daha fazla imkan sağlayacağı için şanslısın
- 1 yıl
Bilmiyorum bakalım hayat ne gösterir
- 1 yıl
Kafa dengi birini bul bulunduğun ilişkinin tadını çıkar bende kafa dengi birini arıyorum bulursam sadece o insanı yaşamak istiyorum en güzeli bu daldan dala ilişki bana göre değil burada bulunan her erkeği çirkin ozguvensiz sanıyorlar ama bazılarımız sadece iş yogunlugundan sosyallesemedigi için burada kafa dengi bir kadın arıyor
1 yılAkranlarının çoğu böyle zaten. Benim önceki sevgilimde 21 di. kendimden küçük ördeklerle daha iyi anlaşıyorulm. Peki dediğin yaşlarda bir erkekle hiç tanışma fırsatını bulabildin mi?
22 Yorumla- 1 yıl
Oldu tabi çok özel hissettirdi bana
- 1 yıl
iyi anlıyorum hissettiklerini çünkü benzer duyguları bende hissettiriyorum
1 yılAynen kanka bana da olgun erkekler daha çekici geliyor. Bizim yaşıtımız olan erkekler ne bileyim çocuksu geliyor.
35 Yorumla- 1 yıl
Sonunda benim gibi düşünen biri
- 1 yıl
Tabii ki, ağzının tadını bilen gurme kızlar bizim gibi olgun erkek sever. Sıradan kızlar ise köse, kalın dudaklı, gri eşofmanlı, göççük yanaklı ergen veletlerden hoşlanır😃
- 1 yıl
Bu arada kullanıcı adına bayıldım
- 1 yıl
Teşekkür ederim ☺️
- 1 yıl
Rica ederim🙂
1 yılYani şöyle bir gerçek var bazen insanlara yanındaki kişiler çocukça gelebilir ve kendinden büyük 10-20 yaş büyük kişiler düşüncesi bakışları aynı zamanda hayata bakış açısı hoşuna gidebilir daha mantıklı gelebilir O yüzden normal yani 10 yaş birine çekici gelmesi anlaşmaya iletişime bağlı Ama ilişki olarak soruyorsan ilerleyen dönemlerde sıkıntı yaşarsın.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bence normal ve bunun için kimse seni yargılayamaz. Bu senin hayatın senin kararların
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılNormal ve olmasi gereken bu zaten. İlişkide yüksek kalite isteniyorsa.
20 Yorumla
1 yılKardeşim normal değil bence ya. Hele sizin yaşlarda hata yapma olasılığı daha yüksektir kendinizi kontrol edin.
30 Yorumla
1 yılÇekici bulabilirsin ama sadece çekici bul lütfen bir ilişki içine girme %80'i güven vermeyen karaktersiz kişiler
124 Yorumla- 1 yıl
Napacagim Ozman küçüklere mi yöneleyim jsjdjfj benden küçükler de harbi küçük ben bile ergenlikten yeni çıktım
- 1 yıl
Küçüklere yönelip milf ol demedim yaşıtın veya yaşına yakın birisi ile olabilirsin ha tabi yine yok ben illa benden 10/15 yaş büyük adamların lolita oyuncağı olmak istiyorum dersen senin bilecegin iş
- 1 yıl
Milf ne demek
- 1 yıl
İlişkide kadının yaşça erkeksen daha büyük olması
- 1 yıl
Milf öyle bir şey değil ama yinede sen bilirsin 🤣
- 1 yıl
Milf gayette öyle bir şey 40 yaşında kadının 20 yaşında çocuğu yaşında erkek ile birlikte olup aynı zamanda finansal ihtiyaçlarını karşılaması bizdeki daddy gibi
- 1 yıl
Ben en fazla 2 yaş küçük birini kast etmiştim oda milf oluyor herhalde eski sevgilim 2 yaş küçük benden
- 1 yıl
Yok yok o milf olmuyor bence en fazla yaş aralığı 2/3 olmalı kiz içinde erkek içinde bence
- 1 yıl
Off cahilmisin milf öyle bir şey değil bikere bi kadına milf diye bilmek için anne olması gerekiyor (mother id like to f8ck) açılımı budur da sende bunu anlayacak bilgi nerde. p*rno bilgin ile ahkam kesiyorsun burada 😂
- 1 yıl
Ay aferin sana alkış milf'in açılımını biliyorsun aman ha sakın unutma bak hayatının geri kalanında lazım olur benimde öğrendiğim iyi oldu üni vize sınavlarında çıkar falan öxnskzjsmsisksjs yabancı dil okuyorum bana milf'in açılımını söylemen çok komik artı olarak senin gibi asosyal bir p*rno bağımlısı değilim insanların mağara olmuş kukusu ile yamuk siklerini görmek midemi bulandırıyor
- 1 yıl
Teyze cahilliğini laf kalabalığı yaparak örtemezsin. Bilmediğin konular üzerinde bilgin yoksa fikrinde olmasın insanları yanlış yönlendirme cahil cühela fikirlerini ortaya yayarak.
Milf in yaş ile alakası yok annelik ile alakalı..!
Sana ne okuduğunu sormadım milf in açılımı bu değil dedim sende benimle inatlaştın ve doğrusunu söylediğimde saldırdın tam bir cahil davranışı sergiledin yani 👋👋 bb - 1 yıl
Tamam ben 24 yaşında anne olup 18 yaşındaki veletin milfi olup emzircem ishsksxjeksmsisks ben senin olmayan beynini s*k3yin orsspucjdjsksisksks
- 1 yıl
Tam bir beyinsizsin 🤣
Neye şaşıyorum biliyor musun? Olmayan beyniniz ile bir de insanlara fikir veriyorsunuz ya burada çok komiksiniz gerçekten.
Laf kalabalığı ile bastıramadın cahilliğini şimdide küfür ederek mi bastırmaya çalışıyorsun? - 1 yıl
Abicim hadi ikile y*rtık dondan ciksr gibi kızla aramdaki muhabbete dahil oldun hayır aw mantıklı bir açıklama da yok ekşi sözlükte ucubelerin yazdıklarından okumuş gelmişsin burada ahkam kesiyorsun hadi işine
- 1 yıl
İnsanlara%80 i karaktersiz kişiler diyemezsin sen karaktersiz bir cahilsin çünkü..!
Müdahil oldum çünkü bilgin yok ama fikrin var..!
Yabancı dil okuyorum diyorsun fakat sen 10 tane üniversite okusan bir şey olamazsım çünkü öğrenmenin ne olduğunu bilmiyorsun? Birisi sana doğruyu gösterdiğinde yanlış biliyormuşum diyebilecek olgunluğa erişmiş bir birey değilsin sen bu yüzden kendi oluşumunu tamamlamadan başkalarına fikir verme mümkünse - 1 yıl
Herkes karaktersiz
Herkes p0rn0 bağımlısı
Herkes ucube
Herkesin kukusu mağara
Sen mükemmelsin
Yaşar Kemal'in bir sözü geldi aklıma
"İnsanların hepsine p*ç diyen, insanın pi* çidir"
Bu arada üslubuna da bakılırsa muhtemelen erkeksin bir kadının bu kadar bozuk üslubu olacağına inanmıyorum, inanmak istemiyorum. - 1 yıl
Öyleler ve öylesin ve cahilsin hâlâ sacmasapan bir şeyi gözün kapalı savunuyorsun 0 bilgi ile milfin annelik ile alakası bile yok açılımı olgun kadın anlamında İngilizcede mother, mom gibi kelimeler sadece annelik sıfati icin kullanilmaz hatta İngilizcede "mother caring mother" diye bir terim var erkekler için de kullanılıyor " hey şu adama bak yaşlı gibi örgü örüyor tam bir mother caring moter " gibi hani anlatmaya çalıştığım burada annelik sıfati değil olgunluk, yaşlı zevlerine sahip olma vs. daha fazla yorum yapma çünkü çok konuşuyorsun ama boş konuşuyorsun cahile laf anlatmak da çok zor
- 1 yıl
Hatta ve hatta meyveler için bile kullanıyor aw şeftalinin olgunlaştığını belirtmek için bile her şu an bak annem gibi olgun şeftali gibi ingilizce kapsamlı bir dil Türkçedeki gibi tek sıfatlilik yok
- 1 yıl
Tamam sen haklısın 👋👋
En azından üslubunu düzelttin ilerleme var 👏👏 - 1 yıl
Evet haklıyım şimdi ötede kudur
- 1 yıl
MILF (/mɪlf/,"milf" olarak okunur), "Mother I'd Like to F8ck" anlamına gelen bir kısaltmadır. Bu kısaltma, günlük İngilizcede cümlenin tamamı yerine kullanılır. Cinsel açıdan çekici kabul edilen, genellikle ÇOCUKLU, yaşlı bir kadını ifade eder.
Vikipedia dan alıntıdır. Bayan İngiliz dili ve edebiyatı profösörüne kapak olsun 😂
Dahada fazla konuşma lütfen cahili cühelam 🤣
- 1 yıl
2 gün olmuş o kadar mı içine oturdu hâlâ yazıyorsun 🤦🏻♀️
- 1 yıl
Hayır münazaraya 2 gün ara vermiştim 😉 sen çıldırma sinirden diye 🤣🤣
- 1 yıl
Uğraşamam engel
Gizli Üye(25-29)1 yılnormal ama kafanız uyuşmayacak bir yerden patlak verecek illa çünkü onlar senin çıtırlığını seviyor, cinsellik için beraber olmak istiyorlar. ben bile 18 19 yaşındaki kadınla anlaşamıyorum kafam uyuşmuyor şu yaşta.
15 Yorumla- 1 yıl
Sen kaç yaşındasın
Cevap sahibi1 yıl25
- 1 yıl
Ben 20 yasındayım anlasabilirim
- 1 yıl
Olgun bir kızım büyük bir erkekle anlasirim
Cevap sahibi1 yıl20 yaşında ne kadar olgun olabilirsin ne kadar tecrüben olabilir ki o yaştaki insanlarla uyum sağlayamazzsııın
1 yılBenim tanıştığım kişi de benden 7 yaş büyük. Hem daha olgun hem daha tecrübeli olduğu için nasıl yaklaşımları gerektiğini biliyorlar. Bence büyük erkek>>
20 Yorumla
1 yıl10 yaş çok değilki. Ben de maksimum 10 yaşa kadar yaş farkı sınırım.
20 Yorumla
1 yılErkekler, +10 yaştan sonra, belki bi ihtimal adam oluyo da, sizde hiç umut yok ya
04 Yorumla- 1 yıl
Biz her zaman adamız
- 1 yıl
100 de 70 iniz adi, çürük orrosunuz.
- 1 yıl
Erkeklerin de çoğu or. spu jddjjfjf
- 1 yıl
Evet öyle.
1 yılUuuu ben 20 yaş büyük biriyle görüştüm artı yonleride ekşi yonleride var yani
03 Yorumla- 1 yıl
Okadar da zor aslında düşününce
- 1 yıl
Evet pişmanım cidden son aylarda ezmeye başladı sanırım küçük olduğum için ideal 15 yaş buyuk birisi
- 1 yıl
Aynen öyle büyük olsun ama çok ta büyük değil
Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Baba sevgisi eksikliği mi cinsel bir aruzlama mı altında yatan sebep ne?
09 Yorumla- 1 yıl
Ilgi istiyorum ben onu bebeği gibi seveyim oda beni bebeği gibi sevsin
- 1 yıl
Var da biri yok işte
- 1 yıl
Vardı konuştuğum biri ama onunla evlilik falan düşünmüyordum en son beni terk etti gitti gitme dedim ama kendime engel olamıyorum dedi cinsellik konuşmaya çalışıyordu bende karşı çıkıyordum ona
- 1 yıl
Yani evet baya yüksek ama bir kaçına bile sahip olan kişi varsa kabul ederim
- 1 yıl
Zaten annemler karar veriyor
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
1 yılsadece sana mı
tüm 20lilkler 30-40 istiyor
baba sevgisi
para
rahatlık011 Yorumla- 1 yıl
Sanırım
- 1 yıl
yaşıtların fakir
- 1 yıl
Doğru da parayı düşünmedim ilgi bakımından düşündüm gerekirse bende çalışırım ne var para kazanılır bir şekilde
- 1 yıl
yanıldığın şey ilgi göstermek bir yerde yorucu oluyor... cinsellik için tiyatro oynuyoruz... ilgi gsötedik sanıyorsunuz!
- 1 yıl
Neyse boş ver
- 1 yıl
gerçekler:DDDDDDD
- 1 yıl
Yav napim öyle mi dedim ilgi dediğim bebeği gibi sevmesi
- 1 yıl
anan mı baban mı
saçmalama
o devirler biteli 200 yıl oluyor! - 1 yıl
Ozman istemem kalsın sjjdjf bende ilgi göstereceğim bebek gibi oda göstersin
- 1 yıl
kendi kariyerin için ne yaptın? elin oğlundan mutluluk beklemek bir hayal!
- 1 yıl
Tamam boş ver konuyu kapatalım
1 yıl10 yaşa kadar normal ama daha yukarısı olmaz.
10 Yorumla
1 yılBu yaşlarda normal böyle hissetmen geçiyor zamanla
10 Yorumla20 Yaş küçük sevgilim oldu normal uyum önemli kafa olarak.
14 Yorumla- 1 yıl
Ama sonu ayrılık olur bir yerden sonra insan yaşına yakın istiyor 20 yaş hem çok fazla arada nesil farkı var baba kız gibi aynı
- 1 yıl
@tugce082000 zaten yürümedi 4 ay sonra bitti talep de benden gelmedi...
- 1 yıl
Başta iyi olur ama sonradan kafalar uymaz
- 1 yıl
@tugce082000 anı yaşamış olduk her ikimiz de beklenti yoktu baştan.
1 yılErkeğin kadından 10 yaşa kadar büyük olması normaldir
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. normal çünkü bizde bizden 6-7 yaş küçük kadınları çekici buluyoruz
00 YorumlaNormal büyük bakar kizlar kendinden erkeği genelde böyle yaygın 10 altı çok 10 yaş üstü az
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 927 cevap paylaştı. Normal alıştık artık böyle sorulara ne kadar çok büyük seven varmış sitede
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılBana da benden 8 10 yaş küçük kadınlar çekici geliyor
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. evet artık normal hatta +20 bile çekici gelenler var
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılOlabilir tabiiki o seninn kendi tercihin kim ne diyebilir. Ama ben dadluyimdir yani tabi 😀
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 874 cevap paylaştı.
1 yılZaten +30 bu işte zirvedir ;) tecrübe desen tecrübe olgunluk desen olgunluk
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılbence normal değil çocukluğumdan beri benle aynı yaşta olmayan özellikle 1 yaş bile büyük olan erkekleri itici bulmuşumdur. asla anlaşamam.
00 Yorumla
1 yılYa aslında biraz düşünce tarzına göre değişen bir durum gibi bence , olgunluk ve bilgelik her zaman çekicidir. Tecrübesizlik ve cesarette öyle senin kendice yakaladığın ne ise yaşa takılmaması öneririm.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılGenç, çıtır sevenler saçma diyecek. Olgun sevenler en doğrusu olgunlar diyecek. Asıl sen ne diyeceksin?
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBenim sürekli görüştüğüm 5 6 kız var. Yaşları 18 24 arası. Gayette kafa dengiyiz. Sohbet edebiliyoruz. Benden hoşlandıklarını da biliyorum. Bazı arkadaşlar olgunlar ile kafan uyuşmaz demişler ya. O öyle değil işte. Her olgun g*tlü göbekli değil, her olgununda ruhu yaşlı değil.
Gizli Üye(30-35)1 yılKızlar işine geldiği erkeklere oldun gelmediklerine de amca dayı diyor
00 YorumlaNormal tabi ki
Belli Bi yaşa kadar devam eder muhtemelen
10 YorumlaNormal bir şey gibi. Kızlar hep kendinden olgun erkekleri sever.
00 Yorumla
1 yılçok normal artık bütün kızlar öyle kişlik oturmuş seviyor
00 Yorumla
1 yılBende biraz öyleyim
20 YorumlaSenin yaşında olanlarin çoğu böyle hissediyor
20 YorumlaÇekici derken sadece duygusal olarakmı?
02 Yorumla- 1 yıl
Daha erkek gibi geliyorlar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılNormal tabi yasıtlarından ilgi görmedigin içindir
02 Yorumla- 1 yıl
Yasitlarim bebek daha
- 1 yıl
🤣 tatlı ya
Normal olgun erkeklerde genç kız sever
02 Yorumla- 1 yıl
Güzel Ozman skdkkf
- Aşk İlişkileri konusunda 458 cevap paylaştı.
1 yılOlabilir olgun seviyorsundur
02 Yorumla- 1 yıl
Doğru yoldasin bence 😉
- 1 yıl
Kdkdjgjg
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
1 yılGayet normal
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Çok normal. Uyumda yaş aranmaz.🥰
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Tercih senin tabiki kimse karışamaz
10 YorumlaTüh fazlalık 2 yaşla kaçırdım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
1 yılyaşınız gereği normal
00 Yorumla
1 yılAmca yaşında olmuyor mu?
00 Yorumla20 yaş büyükler😁😁😁
00 Yorumlamesela ben :D
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. normal zaten senin yaşında cogu kişi öyle
00 Yorumla
1 yılhaklısın canım bence de harika
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
1 yılOlgun seviyorsun:))
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılolgun sevmen normal bebegim
00 Yorumla
1 yılBazı dönemlerde olabiliyor böyle duygular
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 849 cevap paylaştı.
1 yılBu zamanda normal heralde
00 Yorumla Olgunlarda kucuk sever 🙂
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Yaşıtlarından kaynaklı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. olabilir normal bir şey
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. Normal, küçük olmadığı sürece
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıl6 yaşı bile kaldıramıyorum.35 yas birinle olmam
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılOlgun seviyorsan olabilir
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 12,7b cevap paylaştı. Nornal bir durum
00 Yorumla- Devamını Gör (51)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem