Biz bundan 6 ay önce kaçtık ve ailem bizi yakaladı beni geri getirdiler eve ama biz sevgilimle o işi yaptık ve bunu ailem bilmiyor ne yapacağımı bilmiyorum o çocuk olmaz diyorlar başka biriyle evleneceksin diyorlar ben asla istemiyorum ve sevgilimle herşeye rağmen de konuşuyoruz tekrardan çık gel her şey duzelecek diyor annem yanımda değildi diye olmadı annem yanımda şu an gel diyor ama her şey şu an yeni olduğu için gidersem ailemede laf gelir çok korkuyorum herseyden ama birbirimizi deli gibi seviyoruz hiçbir şekilde istemiyorlar sevgilimi ailesi yüzünden istemiyorlar ama ben ailesiyle değil kendiyle evlenecem yani hayatımı mahvettiler sizce tekrar gidiyim mi🥺
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Ben aşka nefret ile bakıyorum ama gerçekten sevip hep seveceksen git. Ama onun şehrinde değil başka şehire kimse bulamasın ve ilişkiyi canlı tutmak için herşeyi yap eğer oda gerçekten öyle ise
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Ah canım ya... Durum gerçekten çok karışık, anlıyorum seni. Aşk böyle güçlü olunca karar vermek inanılmaz zor oluyor. Ama şunu unutma, hayat senin ve mutlu olmadığın bir yolu seçmek zorunda değilsin. Sevgilinle konuşarak, birlikte gerçekçi bir plan yapmaya çalışabilirsiniz. Aileyle de sakin ve açık bir şekilde konuşmak önemli. Seni desteklediklerini bilmeleri onların da fikrini değiştirebilir. Her şey zamanla düzelir, yardıma ihtiyacın olursa burdayız 💜✨
02 Yorumla
Soran1 yılKonuştum çok kez konuştum ama hiç birsekilde istemiyorlar seni öldürürüz diyorlar 🥺
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılOh be canım, işin bayağı çetin cevizmiş 😔. Böyle tehditler çok ciddi. Öncelikle kendi güvenliğini düşünmen lazım. Sevgilinle irtibatı koparmadan, aile içindeki durumu zamanla belki yumuşatabilirsin. Ama şu an güvenliğin ve sağlığın en önemlisi. Polis ya da güvenebileceğin başka bir büyüğünden destek alabilirsin. Kendine dikkat et, seni burada hep destekleriz 💪💕
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
6Cevap
1 yılAynı durumu ben uasadim ailem kesinlike o olmaz diyor ama onunla beraber oldum başka biriyle tekrar beraber olamam ve ben gerçekten çok seviyorum ailem asla ama asla kabul etmiyor yapacak birseyim yok bu bir namus ve namusumu korumak zorundayim ben tekrar gideceğim evimiz yapiliyor bitmesini bekliyorum aile bı zaman sonta kabullenmek zorunda çünkü artık karısı olmussun
023 Yorumla
Soran1 yılAsla olamazsın başka biriyle çünkü herşeyin ilki onla yaşanmış bu bir namustur ve ben artık onun namusu olmuşum ve oda elinden geleni yapıyor gel diyor gitmek istiyorum ama çok korkuyorum tekrar yakalarsa ne yapacam. Seninde durumun benim gibi ama en azından bizim yanımızdalar ölümü göze alıp herşeyi yapıyorlar aile kabulenmek zorunda bı süreden sonra
Soran1 yılSenin durumun nasıl oldu merk ettiğim için sorudm
- 1 yıl
Ben aile korkusundan dolayi kaçtım asla kaçacak biri değildim korkumdan çocuğu ben zorladim kacirmaya beraber olduk sonra gideceğimiz yer icin yola ciktik indik ve ailem poliselere söylemiş buldular beni sığınma evinde kaldım 1 hafta sonra ailem beni geri aldı hadım tutmuyordu erkek arkadaşım çok yalvardi ailesi çok yalvardi aileme ama kaçtığım için ailem kesinlikle vermiyor şimdi bizim 8 senemiz oldu ve kötü bı insan olmus olsaydı beni ne götürur ne de şu an konusuyor olurduk ben ailem tarafindan cok zor seyler yaşadım beni silseler de pek bişey fark etmez sadece tek üzüntüm annem ona tekrar nasıl bunu yaşatacam bilmiyorum ama yapicam yapmak zorundayım
Soran1 yılÇok haklısın insan aileye soyleyemedigi için bazen korkudan herseeyi yapabiliyor benimde yaşım ozmn tutmuyordu şu an 18 oldum bende siginmada kaldım ama gelip yalvardilar gel yapacaz olacak dediler kandırdılar 8 sene çöpe atılmaz kolay kolay bizimde 5 sene tabikide kötü bı insan olsaydı şu an seninle konuşmazdı derdi benim işim bitmiş ne hali var görsün derdi herkes bı yandan laf atıyor yani gitmek bı yandan mantıklı geliyor bana en azından sevdigim böyle bı insan değil demez bana bişi benimde tek üzüldüğün şey annem yoksa şimdi çoktan gitmiştim hep aklım onda ona bişi olursa benim yüzünden kendimi afedemem beni dışarı dahi bırakmıyorlar kaçarım diye 🤦🏼
- 1 yıl
Beni ben onlara bakıyorum diye vermiyorlar benim sayemde bazı yerlere geldiler ama benim başka çarem yok beni bu yola atan da beni bunları düşündüren de ailem bu olmazsa başka biri olacak ama olacak en azından sevdigin olsun onca kız kaçtı kimin ailesi kendini intihar etti kendine bişey yapti bı zaman sonra alisirlar
Soran1 yılSen onlara bakıyon diye tabi vermezler para herseydr başkası olacağına sevdiğin olsun bende öyle düşünüyorum her zaman alışmak zorundalar tabikide
- 1 yıl
O yüzden herşeyi kenara bırakıp gideceğim
Soran1 yılBende çok gitmek istiyorum sadece korkuyorum yakaliyip ya oldururlerse annesi bu Kasım'da gelecek ve bende gidecem annesi beni çok istiyor amaa ailem biraz sorun baya kalabalık bı ailem var ya i elleri kolları çok uzun herşeyi yapabilirler
- 1 yıl
Hickimse hicbirsey yapamaz benim ailemde aşiret ama ben reşitim ve evlenmek için gidiyorum kadar korkulacak bisey yok ama sana gerçekten tavsiyem benim yaşım var sen daha gençsin iyice tani aileni silegin kisi buna değsin evlilik sevgili olmaya benzemez
Soran1 yılİşte reşitiz ama onlar öyle düşünmüyor ki öldürüm kafasında hep hani ben bilmiyorum siz kaç yaşındasınız ama sevgilim okdr kötüyduki onu öyle bı düzeltim ki o giti başka biri geldi herşeyi yapıyor çalışmayan biriydi çalışmaya başladı herşeyi benim için yaptı annesi hep oturup bana diyor iyimi karsisina çıkmışin ben çok düşünüyorum ya ben onunla aynı evde kalirsam degisirse ama bence öyle olmaz çünkü olsaydi ilk gittiğimde değişirdi hep aynıydı asla değişmedi tam tersi hep beni koruyordu herkeze karşı
- 1 yıl
Canım büyükler der ya canım cicim ayı diye her insan değişir bı bunu düşün birde öldürüm ayaklarını korkutmak için yapıyorlar geldiginde hiçbirsey dedilermi yaptılar mı o kadar sertse ailen sen o eve geri döndüğünde öldürürlerdi bu kadar korkma özgüvenli ol mantıklı düşün
Soran1 yılDeğişir tabi savunmam asla her erkek değişir ama inşallah hep böyle kalır değişmez diye dua ediyorum yapacaktilar bırakmadılar ben eleridnen kaçtım beni öldürmekten beter Etiler ama Allah hakimi birakmasin gidecem bı duzenimi kuracam herşeyi duzeltecem onlarda alışır bı süreden sonra
Soran1 yılSakıncası yoksa siz ve sevgiliniz kaç yaşındasıniz?
- 1 yıl
Ben 23 o 25
Soran1 yılSizin yaş baya iyi bizim biraz sorun ya küçüğüz hala
- 1 yıl
burada sana düşen tek görev herkesi bırakıp gözündeki o at gözlüğünü çıkarıp hem aileni hem sevgilini iyice tartman şunu sor kendine ben ona layık bir eşmiyim cevap ver kendine sonra sor ben aileme layık bir kizmiyim bunları düşün gelecegini kim kurtarir bunlari düşün kararını sen ver benim başka çarem yok ben artık onun karisiyim o yüzden net benim cevaplarim
Soran1 yılHep diyorum kendime. ben ona eş olabilirmiyim ben bı evin yükünü kaldırabilir miyim büyük bir kavga edersek ailem arkamda değil ne olacak diye çok düşünüyorum ama ailemde bana iyi bı yandan ama bi yandan baya kötü baskı var ben hep bu baskı bu laflari. Yüzünden gitmek istiyorum resmen herkesin içinde tatlım ediyorlar beni kactigim icin ben en azından sevgilimle bir gelecek kurarsam belki her şey düzelir tabi bunu Allah bilir ama benimde kararım baya yani net kesin gidecem başka çarem yok çünkü
Soran1 yılVe beni zorla şu an birine vermek istiyorlar diyor gelsinler yüzüğünü taksinlar ben istememe rağmen bana diyorlar evet hala onunlami konusuyon aşk yok artık bırak onu bununla evleneceksin ben bjndan korkuyorum diye gidiyorum
- 1 yıl
Çık git o zaman durma onlar evlensin
Soran1 yılGidecem mecbur yoksa yapacaklar başkasıyla evlendirecekler zorla🤦🏼🥺
- 1 yıl
Hayat senin hayatın bu yolu da sen çizeceksin kimseye kendini ezdirme ayaklarinin uzerinde dur sen çok güzel ve temiz kalpli dün bunu unutma bazen insanın kendine deger vermesi gerek yoksa herkes ağzına sıçar
Soran1 yılAsla kendimi ezdirmem o konuda evet ben kendime değer vermesem kimse vermez ve ezerler beni ben asla buna izin vermem
- 1 yıl
Aferin sana
Gizli Üye(30-35)1 yılSevgilinle degil ailesiyle de evlenmiş olacaksın maalesef. Sevgiyi saygıyı anlayışı…. Her şeyi o ailede görüyor. ailenin bir bildiği vardır diye düşünüyorum. Cok zor ama yapabilirsen vazgeç sevdandan. Sonunuz yne ayrılık olabilir bu kdr karşı çıkmalara rağmen. Ayrıca biraz sığ gelcek ama ailen arkanda olmazsa seni en cok seven bile incitir bilerek. İnsn psikolojisi maalesef bu
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAblan olarak söylüyorum böyle bir hata yapmamalısın dogru degil, Emin ol güvende olmayacaksın, iyi olmayacaksın ablan olarak gitmemelisin diyorum karar sana kalmış. Seni tanımıyorum ama güvende olacagını sanmıyorum.
03 Yorumla
Soran1 yılDoğru olmadığını biliyorum ama ailem zaten beni silmiş hep bana kötü laflar ediyorlar artık öldürmek istiyorum kendimi o lafalri yüzünden nasıl güvende olmiyacam yani ciden hani belki kaçmak çok kotut bişi olabilir ama sevdiğim hiç oyke kötü değil hiç bana bişi olmasını istemiyor ailesidr aynı şekil ve zaten o tek bir çocuk olduğu için ailesi çok üstünde duruyor
Cevap sahibi1 yılSana zarar vermeyeceklerinin güvencesini veremezsin kızım. Seni alıkoyabilirler , sana zarar verebilirler. Sana zarar vereceklerini düşünüyorum. Sanmıyorum herkes kendi çocugunu önemser,
Cevap sahibi1 yılKöprüyü geçene kadar biliyorsun o cümlenin devamini
Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. değerin kalmaz
yarın bi gün seni daha kolay hor görücek, arkanda kimse yok çünkü
hele ki dağ gibi baban olsa arkanda var yaa..
saygı duymaz haberin olsun
hep duyduğum, gördüğüm bu05 Yorumla
Soran1 yılZaten şuanda değerim yok hep laf atıyorlar hiçbiri şu an da arkamda değil hepsi beni silmiş konuşmuyoruz babamla aynı evin içinde düşman gibiyiz gitsemde gitmesemde yani zaten evdeykende bı ailem yok gitsemde değişen bişi olmiyacak 🤦🏼
Soran1 yılVe hep bana diyorlar zorla da olsa bizim istediğimiz biri olacak severek evlenemezsin ben bunu sevdigimet dedim dedi tekrardan gel kimse bişi yapamaz sana ve gitmeyi düşünüyorum 🤦🏼
Soran1 yılZaten destek gormedigin için aile diye bişi yok en azından sevdigim bana değer veriyor herşeye rağmen belki her şey ozmn düzelir diye düşünüyorum 🤷🏼
1 yılSevgilinin ailesi nasıl ki de istemiyorlar?
04 Yorumla
Soran1 yılSevdiğimin ailesi annesiyle babası boşandığı için annesi evlendi ve ailem bunu hoş görmüyor tabi hoş bişi değil ama onunda bi hayati var yani ben buna ne diyebilirim ki benim sevgilim anesini öldürsün mu yani ölüm çare değil ki artık oda bişi yapamaz zaten anesinden ayrı yaşıyor ama annesini baya bı de seviyor sadece benim ailem bunun için istemiyor onalr diyor senin. Sevgilin annesi evlendi sende onunla evlenirsen senle evlenir boşanır seni atar bı tarafa falan dusuncesindeler
- 1 yıl
Allah Allah insanlar anlaşamadığı hâlde devamlı bağrış çağrış , huzursuzluk da mı olsa evli olmaya devam etmek zorundalarmış? Ki her şey olabilir ayrılmak için sebep. Devamlı aldatsa veya fiziksel şiddet görse de mi kadın idare edip boşanmamalı ailene göre? Daha başka sebepler de olabilir. Evlilik esaret mi de ne olursa olsun her şekilde mecburen taraflar evliliği devam ettirmeli? Evlilik kadar boşanmak da normal. Boşanıp başkasıyla evlenmek de normal. Normalde ailenin bir bildiği vardır , aileni dinle derdim de bu düşünce de çok yanlış. Ki seni atacak kişi böyle de istediğimi aldım deyip yine atardı.
Soran1 yılEvet bende bunu demek istiyorum her boşanan ya da boşanıp evlenen. İnsns kötü olmuyor her şey pencereden dışarı bakıldığı gibi asla değil ama ailem biraz geri kafalı olduğu için anlamıyorlar hiç bişi ailem sadece onalr biraz bize uzaktan akraba oldukları içinde istemiyorlar nasıl olduklarınj biliyorlar ama sevdiğim gerçekten öyle değil 5 sendir beraberiz ilaki birseyini yakalardim ama öyle degil ne o ne ailesi ailemi nasıl dinliyim ben hep bana laf atıyorlar dışarı dahi çıkamıyorum asla ben sadece sevdigimle tekrardsn gidersem acaba ne olur diye düşünüyorum sadece bu
- 1 yıl
Zor bir karar ama gidersen de bu durum da normal. Ailenin düşüncesi yanlış.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılDirekt nikah kiycaktin bak bakalm alabiliyorlar mi
03 Yorumla
Soran1 yılİşte ozmn yaşım 17 ydi olmuyordu şu an 18 oldum sorun orada
- 1 yıl
Knk imam nikahi kiysaydin hem annen gil de ses edemezdi ve seni cok iyi anladim bu arada yorumlari okudum bazisi demis ailen yok sancsklar seni kötü davrancaklar falan
Sende ztn yoklar dedin
Iste bu durumda kendi basinin cagresine bakman lazim mantkli olucaksin kendini de kullandirma
Soran1 yılİşte öyle anlayışlı hiç değiller ki keşke biraz anlayış olsa onlarda gerçekten yoklar var ama yok gibiler okdr kötü davranıyorlar ki anlatamam sevdiğim yanımda olsa hep başımın çaresine bakarım kimseyede kendimi asla kukandirtmam
1 yılÇocuk seni parmağında oynatıyor aylen vermiyorsa bildiği bişe var
01 Yorumla
Soran1 yılParmağımda oynatan biri benle nie geleceği düşünsün ki herşeye rağmen yanımda olsun
Gizli Üye(30-35)1 yılbizim burdada öyle bir olay oldu kız tekrar kaçtı ama o iş olduysa annene söyle ileride sen sıkıntı çekersin
06 Yorumla
Soran1 yılE peki o kız kaçtı sonradan aile peşine verdimi yoksa vermedimi? Annem çok sıkıntı çıkarır okdr kötü ki diyor sen onunla beraber bile olmusan birakmam
Cevap sahibi1 yılyani ailesi düğününe katılmamıştı düğün felan yaştılar kendileri
Soran1 yılHmmm anladım insalh benimde sorun çıkmaz
Cevap sahibi1 yılgenede iyi düşün her şey için
Soran1 yıl18 yaşım
1 yılAilen isyemiyorsa vardır bildikleri
00 YorumlaSeni eve götürmeden bunu onlara söylemelidin
014 Yorumla
Soran1 yılKorktuğum için diyemedim 🤦🏼
Soran1 yılYanlış yapmıyorum ailem bana sen onunla birlikte olmusan bile olmaz diyor ben daha neyi onlars açıklıyim
Soran1 yılBen gidersem çıkacak zaten
Soran1 yıl18 oldum
Soran1 yılEvet küçüğüm haklısın en azından devlet konusunda korkum yok ailem şuanda bana çok kötü davranıyor laf mi desen zorla evlendirecez mi desen en azından gitsem ben kendi ailemi kurarım herşeye rağmen onlarda bı süreden sonra kabulenirler belki
Soran1 yılEvet çünkü kaçan bibinsan kiymetsiz olur ondan hep ben sana demiştim olacak falan ama ailem beni sildikten sonra sevdigimde bı süreden sonra eğer biz anlasamasak ki Allah korusun ailemin yanına gitmem ayaklarımın üzerinde ben dururum onlarin lafını çekmemek için
Soran1 yılKeşke diyebiliyorum sadece bende ama sevgilim yanımda olduğu sürece bir şey olacağını düşünmüyorum 🙏🏼🤦🏼
- Aşk İlişkileri konusunda 13,2b cevap paylaştı.
1 yılDüğün
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
1 yılYaşlar kaç?
019 Yorumla
Soran1 yılBenim 18 sevgilimde 19 yaşında
- 1 yıl
Aileni dinle ve durumunu anlat kardeşim. Çok pişman olursun
- 1 yıl
Çocuk daha 19 yaşında.
Okuyor mu? Okuyorsa okul ne zaman bitecek ne zaman meslek sahibi olacak.
Okumuyorsa işi gücü yok birikimi yok sana nasıl bakacak?
Yarın öbür gün askere gidecek olan sana olacak
Soran1 yılAnlatamıyorum çok baskicilar hiçbirseye anlayış göstermiyorlar çok kafam karışık
Soran1 yılOkumuyor ama çalışıyor fabrikada yani her şey okumak değilki ben okuyorum yetmezmi ben kazanırım derslerinde baya iyi ikimizde herşeyi yapabiliriz
- 1 yıl
Yarın öbürgün göbeğin çıkacak ne açıklama yapacaksın.
Belki anlatırsan durumu kabullenirler.
Ama her geçen gün aleyhine.
Bu çocuk seni çok zor durumda bırakacak bak bu dediğimi unutma - 1 yıl
Sana göre böyle konuşmak şu an çok kolay. Daha geçinmenin hayatın ne olduğunu bilmeyecek yaştasınız normal.
İyi kardeşim kendi bildiğini yap ve gör olacakları
Soran1 yılHamile degilim ki göbeğim çıksın bu durumu anlatırsam beni öldürürler 🤦🏼
- 1 yıl
Pardon öyle algıladım.
Ne olursa olsun ailene anlatman gerekir.
Kimse kimseyi öldürmez merak etme
Soran1 yılBen gecimin ne olduğunu gayet iyi biliyorum ben bu yaşıma kadar hep çalıştım eve ben baktım bir kuruş bile yemeden onlara verdim keşke anlayışla karsilasalar ama karşılaşıyorlar zorla birine vermek istiyorlar ben istemiyorum o yzuden çok çaresizim
- 1 yıl
O işin olduğunu söyle, seni ona verme ihtimalleri çoğalır diyorum bende.
Ayrı eve çık da geçim ne demek gör. Senin kötülüğün için dil dökmüyorum burada.
Soran1 yılYa işte sorun orada annem ilk ben geldiğimde ban dönüp dedi bir şey aranızda olsa bile seni ona vermem unut onu bende çok isterim soylemeyi ama verdikleri tepki çok piskolajimle oynuyor yani kendimi öldürmek bile istedim yapamadım
Benim için diyorsun tabikide herşeyin bı zorluğu vardır elbette anlıyorum- 1 yıl
Güzel kardeşim bak sen gel dinle abini.
Durumu ailene anlat her gün ne yapıcam diye düşüneceğine bir kerede söyle. Baktın tepkiler büyük o zaman çık git kimse sana bunun hesabını soramaz.
Ama ailenin sonradan öğrenmesi senin için ve karşı taraf için felaket doğurur
Soran1 yılAma çok korkuyorum nasıl anlatacam peki. Ben bunu söylersem anında abim beni öldürür kacmama bile izin vermez artık sen düşün abi çok korkuyorum ailem herşeye hayır diyor olmaz diyor
- 1 yıl
E çok sevdiğini söylüyorsun. Herşeyi göze alacaksın o zaman
- 1 yıl
Gerçekten aynı kişi olabilir miyiz
- 1 yıl
@Cemrenuraydin Yanlış yere yazdın bacım
- 1 yıl
Aynı kişi olabilir miyiz?
- 1 yıl
Sona atıyor
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz