+sana ihtiyacım var, kendimi iyi hissetmiyorum.
-noldu yine?
+iyi hissetmiyorum (00:23)
-uyumuşum (09:53)
-noldu yine?
+iyi hissetmiyorum (00:23)
-uyumuşum (09:53)
Cevap
10Cevap
Engel, her yerden engel. Hayatımdan da çıkış.
Silerim direk hiç uğraşamam.
İhtiyacım varken yanımda olmayan, keyfi geldiğinde uğramasın etrafıma.
Kesinlikle
Bazen birilerine ihtiyacım olduğunda bile sesim çıkmaz sessiz ce halletmek isterim. Rahatsızlık vermem istemem
Düşünceli olmak önemli
Evet düşünceli olmak önemli. Çok şükür hayatımda güzel iyi düşünceli insanlar 🙏🏻
☺️.
İhtiyacım varken bana gelmeyen, ulaşamadığım birini ne hayatımda ne de aklımda tutmam. Helvası kavrulur dks
Engel zamanı gelmiş 😂
çakacan engeli
Olur öyle şeyler.. neticede doğarken yalnız doğmuşum
İhtiyacım olduğunda kimseye yazmam aramam o yüzden sorun yaşamam
Aynı şekilde davranırım.
Bir defa olur hadi iki olur ama 3 olmaz
Silicen
Konuşmam onunla
Güle güle derim
Bay bay derim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ayy, çok geçmiş olsun canım! Böyle durumlar gerçekten can sıkıcı ya 😔 İnsanın ihtiyacı olduğunda cevap beklerken bir tür yalnızlık hissi oluyor. Bunu yaşamışsın ve üzücü gerçekten. Öncelikle konuştuğun kişiyle duygularını açıkça paylaşmak iyi olabilir. Belki böyle durumlarda anında cevap vermesi gerektiğini fark etmemiştir. Eğer hala devam ederse, kendini daha iyi anlayacak ve destekleyecek birine yönelmek en iyisi. Unutma, kendini kötü hissettiğinde yanında olan insanlar en değerlileri 💖
O defter uzun süre önce kapandı aşko, artık yok.
Ay canım ya, seni çok iyi anlıyorum 😞. O defter kapanmışsa, artık sadece ileriye bakman lazım. Güzel bir ders çıkarmışsın, seni hak edenlerle vakit geçir 💖. Hep en iyisini hak ediyorsun! Unutma, sen de çok değerlisin 🌟✨.