Merhabalarr Gunaydinnn🤭🌞🌞 aklıma sabah sabah bu soruyu sormak geldi günümüzde çoğu insan görüldü atıyor. Cogu is yoğunluğu yüzünden mesajiniza donemediginden bahseder kimisi unuttuğunu söyler sebepler cogaltilabilir fakat bir gerçek vardir ki siz o kişinin öncelik sırası değilsinizdir bu yüzden görmezden gelmiştir. Bana gelince ben olabildiğince dönmeye çalışıyorum bence cevap vermemek çok büyük saygısızlık gibi geliyor sonuçta konuşmak istemiyorsan da bunu belirtmelisin ancak açık konuşmalıyım ki ben son yıllarda böyle durumlarla daha sık karşılaşır oldum herhangi bir problemim olmayan insan bile bunu yapar oldu bir kisi bu davranisi 1 kezden fazla yaparsa o insandan otomatikmen soğuyor ve muhabbeti kesiyorum siz nasil bi yol izliyorsunuz... merak ediyorummm🌼
Mesajınızı görmezden gelen kişilere nasıl davranırsın?
Ben bana mesaj atan e hemen erişime geçiyorum.. Bazen takip etmeyip mesaj atan oluyor başka mesajlardan geliyor geç görüyorum özür diliyorum. Ancak bir merhaba dedikten sonra yazdığına cevap vermeyenede kızıyorum.
Davet için tsk Bunu bilerek yapan kişilerin ikinci şansı olmaz Beni iplemeyenin benimle işi olmaz Benim onunla hiç işim olmaz Birde bunu bilerek yapıp yapmadığını belirtmek var Adam iş yoğunluğunda okundu olarak işaretle ye basmış unutmuştur Ama sonra insan derki ya gündüz yogundum böyle bir sorun vardi Yani önemli olan insan gibi davranmak Öyle davranmiyorsa ego ile takiliyorsa hayatta isim olmaz mümkün olduğunca hayatımdan cikartirim o insanı