Hayır hiç başıma gelmedi trakyalılarda terstir çok böyle şeyler. Hatta bir keresinde şey oldu. Babamın kuzeninin oğlu var arkadaş olarak da iyi anlaşıyoruz ilkokulda aynı sınıfta okuduk çocukluğumuz aynı sokakta geçti falan hani öyle bir şey olması mümkün değil. Bir gün düğündeyiz halay çekicez tamam mı 😂😂 tesadüf bu çocuğun yanına denk geldim tam halay çekiyoruz 😂😂 sen annesi karşıdan kaplan gibi atlayıp tam aramıza atlayıp sert bir şekilde elimi tutmasın mı neye uğradığımı şaşırdım verseler dövecek kadın orada beni 😂😂 elimi de sıktı manyak kadın 😂
Oğlunu tanıyordu 😂😂 yani anneme söylediğimde öyle demişti oğluna ayar çekmiştir sana değil diye 😂 valla umrumda değil ya kimse beni itham edemez akraba dinlemem yolarım 😂 neyse ki çocuk evlendi
Akrabalık ilişkileri karışık olabiliyor, ama ya aşk? Bu bayağı karmaşık ve tahmin edemeyeceğin kadar zorlayıcı olabilir! 🤯 Neyse ki benim başıma böyle bir şey gelmedi ama böyle durumlar yaşayan varsa, bence kesinlikle sınırları belirlemek ve duyguları kontrol etmek önemli. Senin böyle bir deneyimin oldu mu? 💕
Çok ileri bir şey yok ya max yatarız. şu an öpsem çok güzel olurdu ama. Evlenecek kadar sevmiyorum sadece libidomu yükseltiyor. Küçükken de birbirimizi ellemiştik 10-14 yaşlar arası. Tamamına ermemiş bir işimiz var yani