Abi/Abla dediğiniz birine hiç aşık oldunuz mu?
Oldunuz mu? Oy ve yorum atınız.
Oldunuz mu? Oy ve yorum atınız.
Oldum.
Olmadım olmam da ben öyle!
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Abla dediğim birine "o sıfatı layık gördüğüm için" rasyonel düşünürsem aşık olmam mümkün değildir. Aradaki mesafeyi zaten "abla" tanımıyla koruyorum; buna istinaden ondan hoşlanırsam ve aşka dönüştürmeye çalışırsam benim ciddi anlamda kişilik yozlaşmam vardır. Kendi yaş grubum veya birkaç yaş farkım olan "abla" diye nitelendirmediğim ki benden büyük biriyle asla birlikte olmam bunu kendime misyon edindim. Ne kardeşim demeliyim ne de abla; tanımlayacağım kişi uygun yaş farkları dahilinde olmalıdır. Üst seviyeden benden büyük birine aşık olmam hormonal durumdan öte mantık dahilinde imkansızdır. Bu konuda katıyım deneyimim olmadı zaten, olacağını da düşünmüyorum. Birilerini belirli sıfatlarla nitelemişsem arada kesinlikle görünmez sınırlar vardır bunu sadece ben bilebilirim. Benim için beş yaş idealdir; yani karşı cinsim benden beş yaş küçük olabilir bu ilişki uzmanları tarafından da normal karşılanıyor. Ama asla benden büyük biriyle ilişki kuramam çocuk ruhluyum imkanlar dahilinde değildir.
İllaki oluyor böyle şeyler tam aşık olmasanda hoşlantı ve ufak bir kapılma oluyor. Oldu bir kaç kere ama dediğim gibi hoşlantının az ötesi şeklinde, evlilerden bile oldu. Ben zaten olgun severim onun da etkisi oluyor.
Olmadım.
Olmadım olacağımı da zannetmiyorum
Teşekkürler
Cevap
28Cevap
Hayır, olmadım
İnsanlar yakın gördüklerine ya abi ya abla der, ya da arkadaştır. İşte yakınlaşıp tanışınca karşıdekini tanırsın ve kişiliği etkilerse asık olursun bu yüzden A
1 kez olmuştu. Bizim eski evin eski komşunun büyük kızı, benden 2-3 yaş büyüktü. Ona çok aşık olmuştum. Yeni evlerine taşınmalarına kısa süre kala, büyük kız evlendi.
Olmadım be niye ölüyüm, başka erkekmi yok.
Hem öz abim dışında kimseye abi demem.
Bu duruma düşmem yani...
Edit: oluyum
Klavyenin suçu...
Olmadım. Hiç başıma gelmedi ama hayat bu insan yapmadım ve asla yapmam dediği bir şeyi yapabilir. Bu çok normal.
Olmadım
Evet genelde abi dediklerime aşık olurum. Ben imkansız aşklar için yaratılmışım djsks
Hayır.
Zihnimin o şekilde kategorize ettiği bir kişiye alıcı gözle bakmam.
Yok olmadım ben istemediğim kişiye abi diyorum zaten 😂
Öyle bir şey başıma gelmedi ama büyük konuşmak istemem.
hayatımda etrafımda hıc abla dedıgım kımse olmadı.. hep ısmı ıle hıtap ettım
Olmadım olmam da. Abi gözüyle baktığım birine aşkla bakmam
Olabilir yane gönül bu ota da bişiye de. Hiç olmadım ama beş yaşa kadar açığım ötesiyle düşünmem.
Yaniii nasıl oldum çalştgm yerde abii demek zorunda kaldımm oda çagırıp bişey sorucaktım ve ilkk görüşte aşkk sonra tabii flört ettik abiiaşkom oldu hshs
Aşk değil de hayranlık var ben mesela ablama hayranım karakter olarak cok seviyorum onu
Servisçiye aşık olmuştum abi diyordum üstelik adama
aşık olmadımda komşumuz vardı meral abla güzel bir arkadaşlığımız var artık :) anlarsın
Olmadım
Olmadım başıma gelmedi gelsin de istemezdim
Hoşlanır gibi oldum 😂
Abi gözüyle baktığim birine aşık olmam
Ben kimseye aşık olmadım nedense 😆
Oldu. Hatta evlendi bile yakın zamanda
Oldum ama o da çocukluk kafası 😂😂
Hayır olmam da baştan abi demem
Hayır, olmadım.
Hayır, aşık olmadım çünkü benim lügatımda yok
Oldum. Çok güzel ablalar var.
Hiç yaşamadım. Yaşasam çok garip olurdu 🙄😁🤣